صفری گفت: طی سال گذشته 7 هزار و 440 تن برنج خارجی، 4 هزار و 350 تن شکر، 670 تن روغن، 2 هزار و 900 تن مرغ منجمد و 676 تن گوشت منجمد به بازار تزریق شده است.
صفری خاطرنشان کرد: یکی از اولویت های مصرف آب توسعه کشت گیاهان دارویی است که در سال گذشته 31 درصد افزایش داشته است.
صفری در خصوص عملکرد حوزه تولیدات زراعی، زراعت، باغداری و مکانیزاسیون گفت: تا سال گذشته 44 درصد کشاورزی پیمانی انجام می شد و امسال برای اولین بار در یک ماه گذشته، 28 هزار و 500 کشت پیمانی انجام شد. هکتار. زمین کشت گندم آبی .
وی با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی گفت: چالش اصلی در بخش کشاورزی بحث آب است. در سال های اول انقلاب آب زیاد بود و استفاده زیادی از آن می شد، اما اکنون این موضوع به یک چالش تبدیل شده و اکنون دولت برای تجهیز آبیاری تحت فشار 85 درصد تسهیلات را به صورت رایگان پرداخت می کند.
علی صفری 11 بهمن ماه در دیدار با اصحاب رسانه اظهار داشت: بخش کشاورزی یک بخش اقتصادی و یکی از مهمترین بخش های اقتصاد است که تامین امنیت غذایی را بر عهده دارد.
صفری افزود: در سال 57 تولید گندم در استان 80 هزار تن بوده که اکنون به 280 هزار تن رسیده است و تولید شیر از 100 هزار تن در سال 57 به 400 هزار تن، تخم مرغ 17 هزار تن از 10 هزار تن به 48 هزار تن و مرغ به 48 هزار تن رسیده است. هزار تن به 75 هزار تن رسید.
ای بی اس نیوز/مرکزی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از افزایش 8 برابری تولید بذر اولیه غلات دیم در استان و توسعه ارقام جدید گندم و جو برای افزایش ایمنی غذایی خبر داد.
وی گفت: طی یک سال گذشته 168 تن ماهیان خاویاری در استان تولید شده که 45 درصد افزایش داشته و تولید ماهیان زینتی نیز 15 درصد افزایش داشته است. استان مرکزی در تولید ماهیان زینتی رتبه پنجم کشور را دارد.
وی ادامه داد: ایجاد 57 هکتار باغ سایه، 18 هزار هکتار کشاورزی حفاظتی با رشد 42 درصدی، صادرات بیش از 2 هزار و 400 تن فلفل دلمه ای و … از دیگر اقدامات انجام شده در بخش کشاورزی این کشور بود. استان مرکزی
وی در خصوص اداره اراضی و منابع طبیعی گفت: مهمترین اقدام در این حوزه صدور سند اراضی کشاورزی از اولویت های مقام معظم رهبری بوده است. سال گذشته 4 درصد از اراضی استان دارای سند بوده و اکنون 24 درصد از اراضی استان مرکزی دارای سند تک برگی است در حالی که میانگین کشوری تا هفته گذشته 15 درصد بوده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی رتبه استان مرکزی را در زمینه صدور اسناد زمین پنجم عنوان کرد و گفت: قبل از صدور سند ابتدا باید تداخل رفع شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به داربست بندی باغات خنداب و مزیت های این روش نسبت به روش سنتی، افزود: اقدامات خوبی در این زمینه آغاز شده است و می تواند باعث رشد خوبی در تولید انگور شود. آخرین کمپین کشاورزی، رشد 66 درصدی نسبت به سال قبل.
رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: استان مرکزی از نظر تولید گندم خودکفا است و بیش از نیاز تولید می کند، گندم خریداری شده نیز بالاتر از نیاز استان است.
رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: جهاد کشاورزی استان هر ساله فعالیت های فرهنگی انجام می دهد که از جمله آنها می توان به نشست سنگرسازان بی سنگر در سال جاری اشاره کرد.
وی گفت: سال گذشته اعتبارات ملکی 56 میلیارد تومان بوده که نسبت به سال قبل 30 درصد و اعتبارات جاری نیز 15 درصد افزایش داشته است.
وی گفت: در سال زراعی گذشته 280 هزار تن گندم در استان تولید شد که نسبت به سال زراعی گذشته 60 درصد افزایش داشت و در سال زراعی گذشته مازاد گندم خریداری شده از کشاورزان استان مرکزی 120 درصد افزایش داشت. .
صفری گفت: دامداری نیز 18 درصد افزایش یافته و در طرح ترویجی 300 میلیارد تومان سرمایه در گردش بین دامداران و مرغداران توزیع شده است.
وی گفت: جهش 8 برابری در تولید هسته بذر اولیه غلات دیم در استان و توسعه ارقام جدید گندم و جو برای افزایش ضریب امنیت غذایی، شناسایی و انجام اقدامات برای معرفی و نامگذاری سه رقم خشکسالی. لوبیاهای بوته ای مقاوم، زودرس و قائم شناسایی دو لاین لوبیا چیتی مناسب برای کشت در اکوسیستم های کشاورزی کم نهاده و با محدودیت منابع، افزایش 30 درصدی آموزش دانشجویان در بخش کشاورزی، افزایش 200 درصدی با حضور محققین. از مرکز تحقیقات در مراکز جهاد کشاورزی، نامگذاری و معرفی انواع صنوبر با قابلیت تولید 80 مترمکعب در هکتار، ثبت اطلاعات فضایی و توصیفی کرت های مناطق زراعی و باغی استان به میزان 453000 هکتار و افزایش 50 درصدی مراکز خدمات غیردولتی کشاورزی از اقدامات پژوهشی، ترویجی و سرم سازی رضایت داشت.
صادرات 101 هزار دلاری محصولات کشاورزی در سال گذشته، ایجاد بازارهای عرضه مستقیم، پروژه در دست ساخت عرضه مستقیم محصولات گلخانه ای با پیشرفت 40 درصدی، بهره برداری از 46 واحد تبدیل، احداث و بهسازی 25 کیلومتر و نیم کانال آبیاری، لایروبی و مرمت 109 قنات و احداث شبکه های فرعی 3 و 4 از دیگر اقدامات است.
صفری خاطرنشان کرد: 3500 میلیارد تومان تسهیلات بانکی در بخش کشاورزی استان پرداخت شده است و رشد 41 درصدی سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و فعال شدن 80 واحد راکد در بخش کشاورزی از دیگر اقدامات مهم در بخش کشاورزی بوده است. این منطقه.
صفری خاطرنشان کرد: در سال برداشت گذشته یک میلیون و 850 هزار تن محصولات کشاورزی و بیش از 606 هزار تن محصولات باغی با رشد 9 درصدی در استان تولید شد.
رئیس جهاد کشاورزی مازاد تولید محصولات دامی در استان را برشمرد و گفت: استان مرکزی همواره تامین کننده گوشت سفید استان تهران بوده است. سال گذشته 40 درصد مازاد تولید در بخش گوشت قرمز ایجاد شد.
رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: در دهه مبارک فجر 29 پروژه در 11 شهرستان استان با سرمایه گذاری 880 میلیارد ریال و یک میلیون دلار ارز و اشتغال زایی 420 نفر افتتاح می شود.
صفری گفت: ضریب پیری گندم تولیدی برای اولین بار در استان به کمتر از یک درصد رسید.
وی ادامه داد: اجرای موفق تمدید و توزیع عادلانه یارانه ها در بهار امسال و نظارت و بازرسی از یک هزار و 850 نانوایی نیز اقدام موفقی در استان مرکزی بوده است.
وی گفت: ضریب مکانیزاسیون که درجه مکانیزاسیون هر بخش را نشان می دهد از 1.77 به 2 در سال گذشته افزایش یافت که 18 درصد افزایش یافت و درجه مکانیزاسیون نیز 3. درصد افزایش یافت.
صفری خاطرنشان کرد: سال گذشته تنظیم بازار به این سازمان محول شد و در این راستا 154 جلسه ستاد ایمنی مواد غذایی برای هماهنگی تنظیم بازار و تولید تشکیل و 40 هزار بازرسی در سطح استان انجام شد.
صفری ادامه داد: از سال گذشته برنامه های خوبی از سوی وزارتخانه اجرا شده که در صورت تحقق، کاستی های بخش کشاورزی جبران می شود.
رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: سال گذشته یک هزار و 362 تن گوشت مرغ منجمد داخلی، یک هزار و 119 تن گوشت گوساله داخلی و 162 تن گوشت گوساله منجمد با حمایت امور دام استان خریداری شد.
صفری افزود: طی چند سال گذشته قوانین متعددی در این زمینه به تصویب رسیده و اکنون قانون رفع تداخل در حال اجراست و رفع تداخل به معنای حذف تداخل از اراضی ملی به استثنای اشخاص است که باید قبل از صدور حکم انجام شود. سند
انتهای پیام
وی خاطرنشان کرد: طی یک سال گذشته 408 پلاک استان معادل 53 درصد از تداخل خلاص شده و تا هفته گذشته استان از این نظر رتبه نهم را داشت. استان انجام شد و 89 درصد در سال گذشته انجام شد.
رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: 550 فقره اجرای احکام نیز در سال گذشته اجرا شد که در روزهای اخیر شدت گرفت و احکام قضایی که قبلاً اجرا شده بود نیز اجرا شد. سال گذشته 561 هکتار زمین برای طرح های کشاورزی و غیرکشاورزی به مردم واگذار شد.