صادرات گاو بوشهر باید رسما عملیاتی شود

استاندار بوشهر با بیان اینکه تاکنون 2500 راس دام از این قرنطینه به قطر صادر شده است، تصریح کرد: سرمایه گذاران قطری تنها به صادرات نگاه نمی کنند، بلکه به تامین گوشت قرمزی که کشور و استان بوشهر به آن نیاز دارند نیز توجه دارند.
محمدی زاده با اشاره به تعیین زمین برای اجرای طرح پرواربندی گاو و کشتارگاه صنعتی گفت: ظرفیت قابل توجهی برای تولید علوفه دام با استفاده از پساب های فرسوده در بوشهر وجود دارد و این موضوع در دستور کار قرار دارد.
محمدی زاده با تاکید بر تمرکز بر تسریع صادرات دام از بوشهر به قطر، گفت: اکنون در پی اقدام برای صادرات 16 هزار راس دام قرنطینه ای از این سرمایه گذار قطری، صدور مجوز صادرات دام از بوشهر به قطر برای این سرمایه گذار انجام شده است. بر اساس توافقات انجام شده باید نظارت و اجرا شود.
وی از حمایت و کمک سازمان دامپزشکی و اتحادیه پرورش دهندگان برای روشن شدن راه حل مشکلات سرمایه گذار مذکور تقدیر و تاکید کرد: حمایت و کمک از سرمایه گذار مرکز نگهداری، قرنطینه و صادرات حیوانات بوشهر ضروری است.
وی با اشاره به سرمایه گذاری برای راه اندازی مرکز قرنطینه صادرات احشام در بوشهر گفت: این مرکز توسط یک تاجر قطری برای نگهداری و صادرات دام در مرکز استان بوشهر راه اندازی شده و مورد حمایت ویژه قرار می گیرد.
استاندار بوشهر با اشاره به راه اندازی مرکز دامپروری و پرواربندی در بوشهر با مشارکت سرمایه گذار مذکور خاطرنشان کرد: در راه اندازی مرکز دامپروری، راه اندازی کشتارگاه صنعتی در بوشهر با حمایت سرمایه گذار قطری انجام می شود. با تمهیدات لازم
انتهای پیام
ای بی اس نیوز/ بوشر استاندار بوشهر با اشاره به راه اندازی مرکز قرنطینه دام توسط سرمایه گذار قطری در بوشهر گفت: در این راستا صادرات دام از استان باید رصد و به صورت رسمی عملیاتی شود.
وی کمک به صدور مجوزهای صادراتی، تولید علوفه، پرواربندی و اصلاح نژاد و ایجاد کشتارگاه صنعتی را در اولویت برنامه ها دانست و خاطرنشان کرد: استان بوشهر دارای ظرفیت های سرمایه گذاری قابل توجهی است که از حمایت ویژه فعالان اقتصادی برخوردار خواهد بود. و سرمایه گذاران
احمد محمدی زاده روز سه شنبه 22 آذر در جلسه به روز رسانی وضعیت مرکز قرنطینه گاو سرمایه گذار قطری در بوشهر گفت: روابط ساکنان استان بوشهر با قطری ها قدیمی است.