جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

صادرات میلیونی برای هر شرکت دانش بنیان ایرانی

در حال حاضر 125 شرکت دانش بنیان ایرانی سالانه بیش از یک میلیون دلار صادرات دارند و مدیران شرکت های دانش بنیان می گویند این شرکت ها با کسر نرخ ارز، تورم و چه از نظر تامین مالی، سالانه 80 درصد رشد ریالی دارند. ، بیمه حمایت های مالی، گمرکی و مالیاتی می تواند نوک پیکان یک جنگ اقتصادی باشد.

به گزارش ای بی اس نیوز، کمک به توسعه صادرات محصولات دانش بنیان که ظرفیت بالایی برای رشد صادرات کشور دارند در دستور کار دولت سیزدهم قرار دارد.

بر اساس آخرین برآوردها در حال حاضر حدود 9500 شرکت دانش بنیان در ایران وجود دارد که از این تعداد 125 شرکت توانسته اند علاوه بر کنترل بازارهای داخلی کالا و خدمات خود را به سایر کشورها صادر کنند و هر کدام بیش از یک میلیون نفر را صادر می کنند. . دلار در سال

امروز نشستی در وزارت اقتصاد درباره بسته سیاستی توسعه صادرات محصولات دانش بنیان با معاونان و مدیران وزارت اقتصاد و مدیران عامل 30 شرکت دانش بنیان برگزار شد. در این جلسه عنوان شد کسب و کارهای دانش بنیان با کسر نرخ تورم سالانه 80 درصد رشد ریالی دارند. شرکت کنندگان در این نشست گفتند که کسب و کارهای دانش بنیان می توانند نوک پیکان در جنگ اقتصادی باشند.

حذف مشاغل دانش بنیان از سیاست های تسهیلات پرداخت محدود بانک مرکزی، جلوگیری از واردات محصولات دانش بنیان مشابه تولید داخل یا افزایش عوارض واردات این گونه کالاها، تسهیل شرایط برای صادرکنندگان، پرداخت اعتبارات مالیاتی و اعطای ارز. به تولیدکنندگان به موقع، اینها از خواسته های مدیران کسب و کارهای دانش بنیان در این نشست بود.

سید علی روحانی معاون وزیر اقتصاد در این نشست گفت: مجموعه ابزارهایی که در اختیار وزارت اقتصاد است که می تواند به کسب و کارهای دانش بنیان کمک کند شامل تسهیلات بانکی، تامین مالی، بیمه، تعرفه گمرکی و اعتبارات مالیاتی است.

وی با بیان اینکه برنامه تسهیل پروژه پیشران در دستور کار دولت قرار دارد، گفت: ارائه مشوق ها و تسهیلات به شرکت ها و پروژه های خاص می تواند در حیطه اختیارات نهادهای واسطه ای باشد که از صنایع دانش بنیان دانش دارند.

روحانی در خصوص موضوع تخصیص ارز به صادرکنندگان محصولات دانش بنیان گفت: سیاست های ارزی گاهی تحت تاثیر صداهایی است که در اقتصاد شکل می گیرد. وقتی صدای واردکننده بلندتر باشد، عرض به این قسمت اختصاص می‌یابد و زمانی که صدای صادرکننده بالاتر است، جهت ارز متفاوت است. به اینها ملاحظات اقتصادی و اجتماعی کوتاه مدت اضافه شده است، اما باید به سمتی برویم که به منافع بلندمدت اقتصاد فکر کنیم.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به تسویه بدهی دولت با بدهی بنگاه ها به بانک ها گفت: این پیشنهاد با هدف رهایی زنجیر از دست تولیدکنندگان ارائه شد اما می تواند منجر به بی انضباطی مالی شود. بنابراین پیشنهاد رد شد.

به گفته روحانی، در بخش تولید شاید بتوان بخشی از بدهی دولت به بنگاه ها را با واگذاری اموال مازاد دولت پرداخت کرد.

وی در خصوص حذف شرکت ها بر اساس آگاهی از سقف رشد ترازنامه گفت: این موضوع در حال رصد است. هدف این است که بتوان بخشی از پروژه های نیمه تمام پیشران را تامین مالی کرد که تکمیل آنها می تواند از طریق رشد ترازنامه منجر به سودآوری شود که بانک مرکزی آن را نپذیرفته است.

وی تسهیلات تبصره 18 را ظرفیت مناسبی برای تامین مالی پروژه دانست و گفت: بخشی از منابع بودجه ای برای واریز و تخصیص تسهیلات به بخش غیردولتی اختصاص می یابد که در واقع می توان از منابع بودجه ای در این زمینه استفاده کرد. حوزه. بخش

استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان برای ایجاد ارزش افزوده، ممنوعیت فروش ناخالص، ایجاد کلان پروژه ها، تولید فراسرزمینی، لزوم توجه ویژه به صادرات شرکت های دانش بنیان بر دانش و اولویت با تخصیص ارز به این شرکت ها از دغدغه های اصلی بود. موضوعات مورد بحث در جلسه امروز

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *