جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

صادرات مرغ به 6300 تن رسید

محمدعلی کمالی سرستانی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: با توجه به روند عرضه بیش از تقاضا، مرغ زنده زیر قیمت مصوب به فروش می رسد و از این رو مرغداران وضعیت سودآوری ندارند.

به گفته وی، با توجه به سیاست اخیر وزارت جهاد برای افزایش فرآیند جوجه ریزی، تلاش می کنیم بخشی از تولید مرغ را صادر کنیم زیرا ذخیره حمایتی از محل تولید داخلی تامین می شود.

کمالی سروستانی از رشد 35 درصدی تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: طبق آمار در فروردین ماه 137 میلیون قطعه و در اردیبهشت 155 میلیون قطعه جوجه ریزی شد و پیش بینی می شود جوجه ریزی به 140 تا برسد. 150 میلیون در خرداد ماه و تخمین زده می شود بیش از 250 هزار تن مرغ از این محل تولید شود.

مشاور اتحادیه مرغداران صادرات مرغ را راه حل اساسی برای ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا دانست و افزود: صادرات ساماندهی مرغ به بازارهای هدف باید در دستور کار قرار گیرد تا موضوع صادرات، تولید داخلی را تنظیم کند. بازار و شرایط به گونه ای نیست که مصرف داخلی صادرات را تنظیم کند.

وی با بیان اینکه مجوزهای صادراتی کمتر از یک درصد تولید را پوشش می دهد، گفت: صادرات مرغ باید به شکلی باشد که بتوانیم از نظر قیمت و کیفیت با رقبا رقابت کنیم در غیر این صورت نباید بیشتر از مصرف داخلی داشته باشیم.

کمالی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده به دنبال اختصاص 10 میلیون قطعه جوجه کشی برای صادرات هستیم.

مشاور اتحادیه پرورش دهندگان گوشت طیور متوسط ​​قیمت صادراتی مرغ ایرانی در عراق را بین 1.8 تا 2.3 دلار اعلام کرد و گفت: بر اساس آمار از سال 2018 تاکنون 4300 تن مرغ از طریق اتحادیه و 2000 تن از طریق زنجیره ای صادر شده است. ابتدای امسال امسال.

وی در خصوص آینده بازار مرغ گفت: در شرایط مساعد تولید پیش بینی می شود قیمت مرغ نیز در همین محدوده باشد.

خبرنگار: آزاده محبی

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

قطار میانه ـ اردبیل امسال به حرکت در می‌آید

۱۳:۵۹ – ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ ای بی اس نیوز – پروژه راه‌آهن میانه – اردبیل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *