صادرات بین 15000 تا 20000 تن مرغ در ماه به بازارهای هدف
علی ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: در راستای سیاست وزارت جهاد، مرغداران در کشور جوجه ریزی را افزایش داده اند و در نتیجه افزایش تولید می توان ماه های شلوغ را بدون گذراندن سپری کرد. فشار.
به گفته وی، مرغداران با وجود سرمایه گذاری زیاد سودی نبرده اند و همچنان زیان ده هستند که ادامه این روند تولید را با مشکل مواجه خواهد کرد.
ابراهیمی ادامه داد: با توجه به اینکه جریان تولید با هدف تغییر نمی کند، بنابراین برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. اگرچه اکنون مجوز صادرات 5000 تن مرغ را گرفته ایم اما امیدواریم تا زمانی که بازار به تعادل برسد روند صادرات تسریع شود.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه جمع آوری تمام جوجه های مازاد با یارانه امکان پذیر نیست، افزود: هر چند مرغ هایی که با حمایت امور دام جمع آوری می شوند باید در مقطعی به بازار عرضه شوند، بنابراین صادرات ادامه دارد. موثرترین راهکار برای پایداری تولید طیور تلقی می شود و از سوی دیگر گام برداشتن به سوی کشورهای منطقه و فراتر از آن، علاوه بر احیای ظرفیت تولید، ارز را نیز در بر می گیرد.
وی با بیان اینکه ماهانه بین 15 تا 20 هزار تن مرغ امکان صادرات وجود دارد، تصریح کرد: بر اساس سیاست وزارت جهاد می توان حداقل 200 هزار تن مرغ به بازارهای هدف صادر کرد.
ابراهیمی درباره آخرین تحولات جوجه ریزی بیان کرد: طبق آمار در فروردین ماه حدود 140 میلیون قطعه جوجه ریزی شده است و تا 20 اردیبهشت که تخم گذاری می شود نمی توان به طور دقیق پیش بینی کرد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران جوشتی گفت: در حال حاضر قیمت مرغ زنده برای مرغداران بیش از 65 هزار تومان است که تولیدکنندگان بیش از 10 هزار تومان در فروش ضرر می کنند، در حالی که قیمت مرغ آماده است. -کوک مرغ کاهش یافته است. زیاد پایین نمی آید و در این بین سود می برند و مصرفی نمی شود.