یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

صادرات با تولید مرغ رونق می گیرد

محمدعلی کمالی سرستانی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ گفت: حجم تولید مرغ در ایران به عوامل مختلفی بستگی دارد: هزینه تولید به ویژه جوجه یکروزه، قیمت مرغ در بازار و تقاضای مردم. خرید از دیگر عواملی است که بر اندازه تولید مرغ تأثیر می گذارد.

به گفته وی، زمانی که مرغدار مرغ را با قیمت بالا خریداری می کند، به دلیل افزایش وزن جوجه ها در هفته های اخیر به دنبال کاهش هزینه ها بر اساس وزن است تا مقداری از هزینه ها را کاهش دهد.

کمالی سرستانی ادامه داد: تولید مرغ در مقیاس بزرگ کیفیت بسیار بالاتری نسبت به مرغ سنگین دارد و آلودگی کمتری دارد و از سوی دیگر رونق صادرات را به دنبال دارد.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی بر برنامه ریزی بلندمدت برای صادرات مرغ تاکید کرد و افزود: صادرات نباید به گونه ای باشد که منجر به صادرات مازاد تولید مرغ به بازارهای هدف شود زیرا در این صورت امکان ایجاد وجود ندارد. یک بازار قابل اعتماد موجود.

به گفته وی، کشورهای حوزه خلیج فارس، عراق، آسیای میانه، افغانستان، پاکستان و حتی روسیه به مرغ ایرانی نیاز دارند که در صورت مدیریت صحیح، می توان با برنامه ریزی مناسب از آن درآمد ارزی قابل توجهی به دست آورد.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه با تداوم صادرات، تولید مرغ سایز کامل به راحتی امکان پذیر می شود، افزود: در روند میان مدت، تولید مرغ با اندازه کامل تاثیر بسزایی دارد. برای افزایش تولید دوره جوجه کشی، گردش مالی بیشتر، کاهش تلفات و افزایش ضریب تبدیل.

وی گفت: در بلندمدت با تولید بیشتر مرغ، هزینه های ثابت جوجه کشی مستهلک می شود. برای رسیدن به این هدف، دانستن زنجیره تولید تا زمان مصرف کافی است.

خبرنگار: آزاده محبی

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

چاپ تراکت کرافت

علل افزایش قیمت تعرفه چاپ تراکت در سال 1404

در سال 1404، بسیاری از فعالان حوزه چاپ و تبلیغات با افزایش محسوسی در تعرفه‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *