سایر موضوعات

شیوع 140 میلیون قطعه در کشور تا پایان آذرماه

ای بی اس نیوز/ همدان معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از ظرفیت جوجه کشی ماهانه 120 تا 140 میلیون قطعه جوجه در کشور خبر داد و گفت: تا پایان آذرماه بیش از 140 میلیون قطعه جوجه ریزی می شود که نوید تولید خوب را می دهد. بخش

محمدابراهیم حسن نژاد شنبه 4 آذرماه در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی شهرستان نهاوند با اشاره به ظرفیت خوب استان همدان در بخش کشاورزی اظهار داشت: استان همدان یکی از استان های دارای ظرفیت کشور است. ظرفیت در بخش دام و طیور

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، وی با بیان اینکه وضعیت کشور در حوزه تولید گوشت نیز خوب است، گفت: سالانه حدود 900 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می شود.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه خاطرنشان کرد: سالانه بیش از 2 میلیون و 600 هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید می شود، بنابراین ظرفیت جوجه ریزی بین 120 تا 140 میلیون قطعه در ماه است.

وی با اشاره به اینکه تعداد جوجه کشی ها در آذرماه چشمگیر بوده است، گفت: تا پایان آذرماه بیش از 140 میلیون قطعه جوجه کشی حاصل می شود که نوید بخش تولید خوبی را می دهد.

حسن نژاد در بخشی دیگر از سخنان خود به تلاش برای افزایش تولید گوشت مرغ اشاره کرد و ادامه داد: با افزایش تولید علاوه بر تامین نیاز کشور، میزان ذخیره سازی در کشور افزایش می یابد و با تولید بیشتر ، قیمت نیز مناسب تر خواهد بود.

وی در خاتمه اقدامات انجام شده در زمینه تامین نهاده های صنعت طیور را مورد تاکید قرار داد و افزود: بخش قابل توجهی از نهاده های مورد نیاز این صنعت از خارج از کشور تامین می شود، بنابراین اقدامات لازم برای تامین ذرت و آرد سویا در این صنعت انجام شده است. محل. دستور کار به گونه ای است که از این پس مشکلی در این زمینه وجود نداشته باشد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا