سایر موضوعات

سازمان دامپزشکی نسبت به شیوع بیماری تب کریمه کنگو هشدار داد


سازمان دامپزشکی ضمن هشدار نسبت به شیوع بیماری تب کریمه کنگو از مردم خواست توصیه های بهداشتی مرتبط با این بیماری را رعایت کنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و دام است و در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، انسان نیز به این بیماری مبتلا می شود.

این بیماری با رعایت اصول بهداشتی ذکر شده شامل از بین بردن کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و استحمام دام و با سمپاشی و ضدعفونی محل نگهداری حیوانات طبق توصیه دامپزشک، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن حیوان، پرهیز از تماس مخاط بدن (مانند چشم و دهان) با ترشحات و خون حیوانات آلوده، خودداری از کشتن حیوانات در مکان های غیر مجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از مکان های امن و تحت دامپزشکی. نظارت، نگهداری کامل گوشت حیوان به مدت 24 ساعت در دمای 2 تا 4 درجه سانتیگراد. (دمای یخچال)، وسایل حفاظت فردی در تماس با ترشحات و خون حیوانات (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیمه پخته قابل کنترل است.

این ویروس به گرما حساس است، بنابراین پختن گوشت آن را از بین می برد.

بر اساس اعلام سازمان دامپزشکی، تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت آسیب دیدگی یا آسیب پوستی هنگام کشتار و بروز علائم بیماری، باید سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

این سازمان از ابتلای 18 نفر به تب کریمه کنگو و فوت یک نفر بر اثر این بیماری خبر داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا