این روزنامه از طرح دوم رژیم صهیونیستی نوشت که بر اساس آن رژیم از دولت بایدن خواست در صورت ادامه ندادن مذاکرات ، “برنامه B” را برای اجرای ایران آماده کند. رژیم اشغالگر قدس همچنین از واشنگتن خواسته است که با توجه به آنچه “نقض محدودیت های اعمال شده توسط ایران در توافق هسته ای” از سوی ایران ادامه می دهد ، تحریم های مضاعف سنگینی علیه ایران وضع کند. اما دولت آمریکا هیچ علاقه ای به این ایده نشان نداده است.
هاآرتص افزود رژیم های اسرائیلی و آمریکایی بار دیگر نتوانستند در گفتگوی راهبردی هفته گذشته خود در واشنگتن ، به ریاست مشاوران امنیت ملی از هر دو طرف ، بر مواضع متفاوت خود غلبه کنند. اگرچه مذاکرات به طور رسمی مثبت و م describedثر توصیف شده است ، اما هیچ توافقی در مورد آنچه باید انجام شود وجود ندارد.
کمپین صهیونیست ها علیه توافق هسته ای ایران چیز جدیدی نیست ، بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر سابق در سال 2015 و در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما ، رئیس جمهور سابق آمریکا برای جلوگیری از توافق هسته ای همه درها را کوبید ، اما فایده ای نداشت. به با روی کار آمدن بایدن و بحث گسترده بر سر بازگشت ایالات متحده به توافق هسته ای ، مقامات رژیم تلاش های خود را برای ایجاد جو روانی منفی در جامعه بین المللی از سر گرفته اند ، اما به نظر می رسد که دوباره شکست خورده است.
وی با تکرار ادعاهای بی اساس خود علیه کشورمان ، افزود: “جهان منتظر است ، ایرانی ها وقت خود را تلف می کنند و سانتریفیوژها می چرخند. ماموریت اسرائیل این است که اطمینان حاصل کند که ایران هرگز به سلاح هسته ای دست پیدا نمی کند.
طی یک دهه گذشته ، رهبران رژیم صهیونیستی بارها ایران را تهدید کرده و به تروریسم دولتی علیه کشور ما متوسل شده اند. نفتالی بنت ، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اخیراً استراتژی جدید خود را علیه ایران در دیدار با بایدن ارائه کرده است. استراتژی تهدید آمیزی که مقامات صهیونیست آن را “مرگ با هزاران زخم” نامیده اند. این راهبرد مقابله با جمهوری اسلامی با ترکیب اقدامات بی شمار کوچک در جبهه های مختلف ، از جمله اقدامات نظامی و دیپلماتیک ، به جای یک حمله گسترده است.
بنت در دیدار با آنگلا مرکل صدراعظم آلمان که به دعوت رژیم صهیونیستی از سرزمین های اشغالی دیدن کرد ، گفت که ماموریت اسرائیل این است که اطمینان حاصل کند که ایران به سلاح هسته ای دست پیدا نمی کند. بنت به نقل از خاورمیانه 24 گفت: “در حال حاضر جهان در حال بررسی بازگشت به توافق هسته ای است.” متأسفانه ایرانیان ظرف سه سال گذشته به طور چشمگیری ظرفیت غنی سازی خود را افزایش داده اند.
به گزارش خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز ، سالهاست مقامات رژیم صهیونیستی از هر بهانه ای برای پیشبرد پروژه ایران هراسی استفاده می کنند. رژیمی که تحت اختیارات کامل سیاست منطقه ای آمریکا در دوران ریاست جمهوری ترامپ تعیین و هدایت شد ، اکنون در مورد ایران با جلسه غیرعلنی دولت بایدن روبرو است. اگرچه دولت سیزدهم و دستگاه دیپلماسی هنوز در حال ارزیابی مذاکراتی هستند که تاکنون انجام شده است ، اما رژیم صهیونیستی بیش از هر چیز نگران احتمال احیای توافق هسته ای است. در ماه های اخیر ، رهبران و مقامات رژیم اشغالگر قدس از هر بهانه ای استفاده کردند تا دولت بایدن را متقاعد کنند که به برجام باز نگردد ، اما در این مسیر شکست خورده و پس از آن “برنامه B” را در نظر گرفتند. شکست احتمالی مذاکرات ، که شامل افزایش تحریم ها یا اقدامات نظامی علیه جمهوری اسلامی بود.
علیرغم شکست دولت بایدن ، رژیم اشغالگر قدس از تلاش برای نفوذ بر غرب و کشورهای منطقه علیه ایران دست نخواهد کشید. رژیم چندین هدف دارد ، مانند به حاشیه راندن ایران ، بر هم زدن تعاملات منطقه ای و بین المللی و ایجاد ائتلافی برای اعمال حداکثر فشار بر ایران.
اکنون ، مطابق مقاله ای در روزنامه هاآرتص ، به نظر می رسد رژیم صهیونیستی از همکاری آمریکا در این برنامه ناامید شده است. روزنامه نوشت که علیرغم بحث های مکرر بین مقامات امنیتی و دفاعی آمریکا و اسرائیل در واشنگتن ، دولت بایدن از پذیرش دیدگاه اسرائیل در مورد فشارهای بیشتر بر دولت اکراه داشته است. بخشی از این گزارش نشان می دهد که دولت اسرائیل و “وزارت دفاع” آن از رویکرد آمریکا در مذاکرات بر سر برنامه هسته ای ایران ناامید شده اند.
بر اساس این گزارش ، پس از ملاقات جیک سالیوان ، مشاور امنیت ملی آمریکا و ایال هولاتا ، مشاور امنیت داخلی اسرائیل و هیاتی از مقامات دفاعی ، نظامی ، اطلاعاتی و دیپلماسی آمریکا و اسرائیل ، کاخ سفید در بیانیه ای اعلام کرد: از اسرائیل و شرکای منطقه ای آن سالیوان بر پایبندی رئیس جمهور بایدن به امنیت اسرائیل و اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته ای تاکید کرد. سالیوان با بیان اینکه ایالات متحده معتقد است که دیپلماسی بهترین راه برای دستیابی به این هدف است ، خاطرنشان کرد: رئیس جمهور به صراحت اعلام کرده است که در صورت شکست دیپلماسی ، ایالات متحده آماده بررسی گزینه های دیگر است.