اخبار اقتصادی روز

شورای رقابت باید مسئول افزایش قیمت خودرو باشد

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل ستاد امر به معروف و نهی از منکر؛ حجت الاسلام طاهری آکردی در نشست نمایندگان مجلس از این کرسی با انتقاد از قیمت گذاری خودروهای جدید توسط شورای رقابت، این گونه اقدامات را عاملی برای ناکارآمدی نظام دانست.

وی نسبت به نتیجه اقدام شورای رقابت به مسئولان هشدار داد و با بیان اینکه این گونه اقدامات باعث دلسردی مردم از نظام می شود، تصریح کرد: ضرر این گونه اقدامات کمتر از دشمن نیست. چرا باید قیمت خودرو 50 درصد افزایش یابد تا چند آپشن اضافه شود؟

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: حتی گزارش های زیادی از مردم مبنی بر ایرادات اساسی در برخی خودروها دریافت کردیم و خودروسازان پیشنهاد رفع این ایرادات را به صورت اختیاری دادند. در کجای دنیا تعمیر ایرادات خودرو که به عهده خودروساز است، گزینه محسوب می شود؟

وی ادامه می دهد: یک نفر جلوی اقدامات خودروسازان و شورای رقابت را بگیرد. مگه قرار نبود ظرف یکی دو سال قیمت ماشین استاندارد بشه پس چی شد؟ قیمت گذاری استاندارد به این معنی است که خودروسازان به جای افزایش قیمت کارخانه برای مطابقت با قیمت بازار، قیمت بازار را کاهش می دهند. بعداً آنها ادعا خواهند کرد که ما هر دو تعرفه خودرو را حذف کردیم.

این مقام مسئول، چنین رفتاری را موجب نارضایتی مردم دانست و گفت: شورای رقابت باید مبنای قیمت گذاری و افزایش قیمت خودرو را به صراحت برای مردم توضیح دهد. دولت و وزارت امنیت تصمیم می گیرند وضعیت بازار خودرو را اصلاح کنند، اما شورای رقابت رفتار دیگری دارد. بلند بردن چنین صدای دوگانه ای در مسائل حکومتی جایز نیست.

این مقام مسئول یکی از بزرگترین انتقادات مردم را نحوه تحویل خودرو توسط خودروسازان عنوان کرد و یادآور شد: در حالی که هنوز به تعهدات خود در زمینه تحویل خودرو عمل نکرده اند، از چند ماه پیش خودروها را انبار می کردند تا بتوانند آنها را پس دهند. تشنه و پیشرو. افزایش قیمت خودرو توسط شورا برای گشایش رقابت. چه کسی باید صدای مردم را در بحث خودرو بشنود؟ این واقعاً ظلم است که در این مورد سکوت کنیم. تاکنون گزارش های مردمی زیادی از بحث خودرو دریافت کرده ایم و از مردم خواسته ایم که خویشتن داری کنند، اما مردم تا کی باید سکوت کنند؟

دبير امور بهزيستي، قيمت گذاري خودروهاي داخلي بر اساس قيمت خودروهاي خارجي را ظلم فاحش خواند و گفت: خودروهاي داخلي از سوبسيد دولتي، برق ارزان، آب و گاز و… استفاده نمي كنند. هرجور عشقته ؟ قیمت بر اساس آنها؟ یک کارگر ایرانی ریالی درآمد دارد، چرا باید یک دلار ماشین بخرد؟

طاهری آکردی این گونه اقدامات را عاملی برای زیر سوال بردن خدمات خوب و امیدبخش دولت دانست و گفت: شاهد تحولات عظیمی در حوزه مسکن، بهداشت و درمان، مالیات و … هستیم که واقعا خبر خوبی است و ایجاد می کند. امید در میان مردم اما افزایش قیمت خودرو با تصمیم شورای رقابت، همه این تلاش ها را زیر سوال می برد و مردم را نسبت به نظام و دولت بدبین می کند.

وی یکی از اصول اساسی حصر عمرو به معروف و نهی از منکر را پاسخگویی به مطالبات مردمی دانست و خاطرنشان کرد: در روزهای اخیر تماس های مکرری از سوی مردمی دریافت کردیم که خواستار حضور ستاد امر به معروف و نهی از منکر شدند. به معروف باش در این ماجرا. شورای رقابت باید در این زمینه پاسخگو باشد. از شاکیان تقاضا داریم با حفظ روند قانونی در این خصوص گامی جدی بردارند و توضیح دهند. اجازه ندهید چند نفر برای منافع شخصی خود سیستم را به چالش بکشند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی یا منکر گفت: با توجه به حجم استعلامات مردمی و نارضایتی از کیفیت و قیمت خودروهای ملی و عدم پاسخگویی شورای رقابت به عنوان متولی قیمت خودرو در کشور، ستاد با راه اندازی کمپینی از شورای رقابت به نشانی https://asle90.24on.ir/n/6 درخواست می کند که مردم اعتراض خود را نسبت به قیمت گذاری غیرشفاف و غیرمنطقی خودروها اعلام کنند.

absnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *