ای بی اس نیوز/ خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از احداث شهرهای انرژی خورشیدی در این استان خبر داد.
علیرضا عباس زاده امروز یکشنبه 25 مهرماه در جلسه بررسی تفاهم نامه ساخت تاسیسات تخصصی انرژی خورشیدی گفت: با همکاری سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره برداری از انرژی الکتریکی کشور و با سرمایه گذاری بخش خصوصی، مستعمرات متخصص در انرژی خورشیدی در خراسان جنوبی ساخته شده است
به گزارش ای بی اس نیوز، وی با تاکید بر اینکه در این جلسه مفاد تفاهم نامه انجام این کار مورد بازنگری قرار گرفت، افزود: بر اساس پروتکل همکاری در زمینه ایجاد تاسیسات تخصصی انرژی خورشیدی، مکان های مورد نظر برای این منظور انجام شد. شناسایی خواهد شد.
معاون عمرانی استاندار گفت: زمانی که محل های شناسایی شده برای احداث کلنی های تخصصی انرژی در شورای برنامه ریزی استان تایید شود و سرمایه گذار برای انجام این کار مصمم شود، عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
عباس زاده با بیان اینکه زیرساخت های لازم توسط دستگاه های اجرایی ذیربط ایجاد می شود، افزود: با امضای تفاهم نامه مشترک همکاری در زمینه ایجاد شهرهای تخصصی انرژی خورشیدی با دعوت از معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی های تجدیدپذیر کشور و سازمان انرژی های تجدیدپذیر کشور بهره برداری از انرژی برق جهت سفر به خراسان جنوبی توسط ایشان و استاندار انجام می شود.
وقوع 90 درصد تخلفات ساختمانی در 10 درصد از اراضی ویژه استان
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی نیز در کارگروه پیشگیری و رسیدگی به زمین خواری، تغییر کاربری غیرمجاز و ساخت و سازهای غیرمجاز استان گفت: 90 درصد تخلفات در ساخت و سازهای غیرمجاز در 10 درصد موارد خاص صورت می گیرد. زمین های استان
عباس زاده گفت: بنیاد مسکن باید ظرف مدت یک ماه گزارش خود را از نقاط مستعد ساخت و ساز غیرمجاز در هر شهر ارائه کند.
وی با تاکید بر اینکه مراکز مشمول تخلف در این زمینه در شهرستان های استان مشخص هستند، افزود: پس از بررسی این گزارش در هر شهرستان، طی هر یک از جلسات این کار با تعداد معینی از مراکز مورد نظر برخورد می شود. گروه، تا این مشکل برای همیشه حل شود.
معاون استاندار با تاکید بر اینکه مشکل ساخت و سازهای غیرمجاز و تغییر کاربری در خراسان جنوبی مشکل حادی نیست، تاکید کرد: حوزه راه و شهرسازی، امور اراضی، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی باید به شدت مورد نظارت قرار گیرد تا از ساخت و سازهای غیرمجاز جلوگیری شود. تغییر کاربری در خراسان جنوبی. ساختن.پیشگیری
با توجه به او؛ 90 درصد ساخت و سازهای غیرمجازی که در روستاهای اطراف بیرجند انجام می شود برای ایجاد سرپناه است.
عباس زاده گفت: برای رفع این مشکل در بیرجند بنیاد مسکن زمین هایی را در روستاهای اطراف بیرجند شناسایی کرده تا زمین های در معرض تهدید برای واگذاری به متقاضیان مسکن آماده شود.
وی با بیان اینکه تنها 10 تصمیم اجرا نشده در حوزه امور اراضی جهاد کشاورزی در استان وجود دارد، گفت: تاکنون بیش از هزار هکتار از اراضی روستاهای بیرجند توسط بنیاد مسکن شناسایی شده تا در اختیار مردم قرار گیرد. . درخواست زمین در قالب نهضت ملی مسکن.
معاون استاندار گفت: برای مقابله با زمین خواری باید هماهنگی های لازم بین دستگاه های ذیربط ایجاد شود تا اقدامات جدی صورت گیرد. در خراسان جنوبی نسبت به استان های خاص کشور پرونده ملی ساخت و سازهای غیرمجاز نداریم. یک تیم نظارتی متشکل از نمایندگان نهادهای سپرده گذاری در استان تشکیل شود تا بر ساخت و سازهای غیرمجاز نظارت جدی داشته باشند.
مشکل واحدهای گروه سازی در بیرجند برطرف می شود
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی نیز در شورای مسکن استان که در شهر قاینات برگزار شد، گفت: با واگذاری زمین های ویلا در حاشیه شهرهای بیرجند و خوسف مشکل ایجاد شد. واحدهای گروه سازی در طرح نهضت ملی مسکن بیرجند حل می شود.
عباس زاده گفت: یکی از مشکلات نهضت ملی مسکن زمین در اختیار گروه های سازندگی است که فقط در شهرستان بیرجند شاهد آن بوده ایم.
با توجه به او؛ در شهر بیرجند نتوانستیم واحدها را به صورت ویلایی به مردم واگذار کنیم و این واحدها در قالب چهار پنج واحد مسکونی واگذار شد.
معاون استاندار با بیان اینکه گروه های عمرانی با مشکل جدی مواجه هستند، بیان کرد: اگر حداقل یک نفر توانایی تامین هزینه های زندگی خود را نداشته باشد، بقیه اعضای گروه در ادامه کار از نظر استقبال از تاسیسات و اتمام کارها با مشکل مواجه خواهند شد. وی گفت: در استان برای رفع این مشکل و نگرانی واحدها به صورت دسته جمعی بین مردم توزیع شد تا این نقص برطرف شود.
عباس زاده ادامه داد: با تصویب هیات مسکن به افرادی که قادر به ادامه ساخت و ساز در گروه های ساخت و ساز مسکن نیستند، قطعه ویلایی در زمین های روستایی در محدوده شهر بیرجند تعلق می گیرد تا بخشی از مشکلات برطرف شود. چالش ها و مسائل.
وی افزود: برای کسانی که امکان آپارتمان نشینی در بیرجند را ندارند شرایط برای دریافت زمین های ویلایی در شهرک خوسف مهیا است که امیدواریم مردم از این طرح ها استقبال کنند تا عیوب واحدهای ساخته شده به صورت گروهی برطرف شود. حذف شود.
معاون استاندار با بیان اینکه 35 هزار نفر متقاضی زمین در طرح نهضت ملی مسکن در استان هستند و زمین برای 30 هزار نفر در نظر گرفته شده است، گفت: مشکل حادی در استان برای تامین زمین در طرح نهضت ملی مسکن وجود ندارد. و قانون جمعیت جوانان مهمترین سوال ما نظارت بر آماده سازی قلمرو نهضت ملی مسکن است.
عباس زاده گفت: بیش از 1800 هکتار طرح آماده سازی جداگانه داریم و 4000 هکتار زمین در استان آماده الحاق است. وی گفت: از ابتدای سال تاکنون بر اساس قانون بودجه یک هزار و 400 هکتار برای تامین هزینه های تامین اجتماعی تامین می شود. مردم با عوارض صدور پروانه ساختمانی مواجه شده اند و با رفع این مشکل و تغییر قانون، مردم می توانند اقدام به ساخت و ساز کنند.
وی تصریح کرد: با ابلاغیه جدید بیمه تامین اجتماعی، صدور پروانه ساختمانی به قبل از سال 1402 برمی گردد و مردم نگران آن نیستند، امیدواریم با اصلاح قانون جدید و ابلاغ قانون جدید اجتماعی کمک های امنیتی مردم به شهرداری ها رفته و پس از واگذاری زمین، ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن در استان را آغاز می کنند.
انتهای پیام