با این نکته کیوی را به مدت یک سال تازه نگه دارید

کیوی کوچک حاوی گنجینه ای از شگفتی های تغذیه ای است و از فواید آن می توان به بهبود سلامت دستگاه گوارش، کمک به درمان سرطان، بهبود بیماری های قلبی عروقی و کنترل دیابت اشاره کرد.


کیوی واقعا میوه عجیبی است. یک توت چوبی که شبیه یک تخم مرغ نرم، ترش و آبدار است که طعمی منحصر به فرد و لذیذ دارد. این میوه منبع غنی ویتامین C است و میزان ویتامین C آن حتی از پرتقال بیشتر است. کیوی کوچک حاوی گنجینه ای از شگفتی های تغذیه ای است و از فواید آن می توان به بهبود سلامت دستگاه گوارش، کمک به درمان سرطان، بهبود بیماری های قلبی عروقی و کنترل دیابت اشاره کرد.
بهترین مکان برای نگهداری کیوی
بر خلاف بسیاری از میوه ها، کیوی می تواند پس از چیدن به رسیدن خود ادامه دهد. بنابراین توصیه می شود این میوه را در زمانی که کاملا رسیده است برداشت کنید. اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که کیوی رسیده را پیدا کنید، بهترین مکان برای نگهداری آنها در یخچال است. دمای پایین و رطوبت کنترل شده به حفظ کیوی رسیده کمک می کند. اما کیوی رسیده را نمی توان برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد و توصیه می شود ظرف چند روز مصرف شود.
نحوه نگهداری کیوی
1- داخل یخچال
اگر کیوی ها کاملا رسیده اند، آنها را در یک کیسه پلاستیکی سوراخ دار قرار دهید و در سطل میوه قرار دهید. از قرار دادن میوه و سایر لوازم جانبی روی کیوی خودداری کنید. زیرا به راحتی خرد می شوند و آسیب می بینند. در چنین شرایطی کیوی رسیده حدود دو هفته دوام می آورد. کیوی نارس را می توان حدود 4 هفته در یخچال نگهداری کرد.
2- دمای محیط
کیوی میوه ای بسیار شیرین و لطیف است و بهتر است روی هم قرار نگیرید و در یک لایه قرار دهید. با این کار به کیوی ها فضای تنفس می دهید. کیوی ها را در کیسه های کاغذی در بسته قرار دهید. این کار مگسهای میوه را از کیوی دور نگه میدارد و از ورود رطوبت به آنها جلوگیری میکند. اگر کیویها سفت هستند و هنوز کاملاً نرسیدهاند، میتوانید آنها را بیرون از یخچال و در هوای محیط نگهداری کنید. برای اینکه کیوی زودتر برسد، می توانید آنها را در یک کیسه کاغذی همراه با یک سیب یا موز قرار دهید. زیرا گاز اتیلن منتشر شده توسط سیب و موز به میزان قابل توجهی رسیدن کیوی را تسریع می کند.
3- انجماد
برای نگهداری طولانی مدت کیوی می توانید از روش انجماد استفاده کنید. ابتدا کیوی ها را به صورت خلال و مکعب های کوچک برش داده و روی سینی سیلیکونی یا روغنی پهن کنید و سینی فر را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در فریزر قرار دهید. می توانید کیوی را با پوست یا بدون پوست در فریزر نگهداری کنید. اما کیوی های پوست کنده بعد از یخ زدایی بافت بهتری دارند. پس از این مدت، کیوی ها منجمد می شوند. کیوی های یخ زده را در یک کیسه زیپ دار بریزید و در فریزر قرار دهید. می توانید کیوی را به مدت یک سال در فریزر قرار دهید.
4- خشک کردن
روش دیگر نگهداری طولانی مدت کیوی خشک کردن آن است. برای این کار کافی است کیوی ها را به ورقه های نازک برش دهید و روی یک ورقه پخت پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید. سپس دمای فر را بین 10 تا 140 درجه فارنهایت قرار دهید و کیوی ها را در فر قرار دهید. وقتی متوجه شدید که برگ های کیوی سفت و تا حدودی انعطاف پذیر شده اند، فر را خاموش کنید و ورقه پخت را بردارید. کیوی ها را پس از سرد شدن در ظروف پلاستیکی یا شیشه ای قرار دهید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. برای خشک کردن کیوی می توانید از خشک کن میوه، نور خورشید و گرمایش نیز استفاده کنید. اگر به درستی بسته بندی و نگهداری شود، میوه خشک شده شما تا یک سال دوام می آورد.
منبع: راهنما
رکنا نیوز
نرم افزار موبایل ایلانا