چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

شناسایی 500 نقطه حادثه خیز در جاده های کشور

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه میانگین اعتبار مورد نیاز برای تعمیر و ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده های کشور چقدر است، گفت: طبق بررسی های انجام شده میزان تعمیر و ایمن سازی نقاط حادثه خیز که بیشتر گره های ترافیکی هستند حدود 10 مورد است. “. نیاز به یک میلیارد تومان اعتبار دارد، اما اگر بخواهیم تمام نقاط حادثه خیز و آمار مربوط به هزینه های مورد نیاز برای اصلاح آنها را در نظر بگیریم، تقریباً هر نقطه حادثه خیز به طور متوسط ​​پنج میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، اما بخشی از این اعتبار در نظر گرفته شده است. طبق قانون مقداری از اعتبارات مختلف و بخشی نیز توسط مصوبات سفر استانی و درآمد سازمان راهداری تامین می شود و می توان گفت سالانه 500 نقطه حادثه خیز را می توانیم بیمه کنیم و منابع مالی مورد نیاز را تامین کنیم.

رضا اکبری در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره آخرین وضعیت نقاط حادثه خیز در محورهای مواصلاتی سراسر کشور، اظهار کرد: بحث های متعددی درباره نقاط حادثه خیز مطرح شده است که از 5000 نقطه در 10000 و 100000 نقطه حادثه خیز متغیر است، اما در همان نقطه. منطقه و به منظور تعیین شاخص ها، اصول و ضوابط صحیح را در سال 1394 اجرا کردیم و در سال 1395 توانستیم بر اساس این معیارها 1580 امتیاز از تصادفات کشور را شناسایی و آمار تصادفات سه سال پیش را بررسی و ارزیابی کنیم.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اعلام کرد: دستورالعمل جدید شناسایی و محاسبه دقیق نقاط حادثه خیز به بهترین نحو تدوین شده است و اجرای آن کاهش چشمگیری در تصادفات جاده ای را به دنبال دارد، اما این همان چیزی است که انتظار داریم به این دستورالعمل نتیجه کار کارشناسی و بر اساس استانداردهای سختگیرانه بین المللی احترام بگذاریم و برای اصلاح و ایمن سازی سایر نقاط به وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری فشار نیاوریم.

وی افزود: در این راستا تصمیم گرفتیم این نقاط را که عمدتاً تقاطع بودند ایمن سازی کنیم. زیرا بر اساس آمارهای ذکر شده بیش از 70 درصد نقاط حادثه خیز به دلیل تداخل ترافیکی و تداخل خودروها در محورها بوده است. در نتیجه، تا به امروز توانسته ایم تقریباً 500 نقطه خرابی را ایمن کنیم.

به طور متوسط ​​50 میلیارد دلار برای ایمن سازی هر نقطه تصادف

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از تصویب دستورالعمل جدیدی برای شناسایی و اولویت بندی نقاط حادثه خیز خبر داد که پیش بینی می شود حدود 500 نقطه حادثه خیز شناسایی شود.

absnews

قائم مقام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ادامه داد: سال گذشته دستورالعمل های قبلی در خصوص نقاط حادثه خیز را بررسی کردیم و دستورالعمل هایی را که در دنیا در خصوص تعریف نقاط حادثه خیز وجود داشت بررسی کردیم و توانستیم آن را استخراج کنیم. نقاط ضعف دستورالعمل های قبلی بنابراین می توان گفت دستورالعمل جدیدی که در سال جاری به دست آورده ایم مبنای مهندسی و محاسباتی استاندارد جهانی تری دارد که اگر بتوانیم آن را بر اساس آخرین آمار تصادفات تحلیل و بررسی و در نهایت ایمن کنیم. می توان گفت در کاهش تصادفات جاده ای تاثیر بسزایی خواهد داشت.

اکبری گفت: ایمنی نقاط حادثه خیز تاثیر زیادی در کاهش تصادفات جاده ای خواهد داشت. بیایید سعی کنیم این کار را به صورت سالیانه بر اساس آمار تصادفات انجام دهیم، زیرا این روش استانداردی است که در سراسر جهان انجام می شود.

نوشته های مرتبط:

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *