در چارچوب عملیات دریایی پژوهشکده اقیانوس شناسی، قرار است با استفاده از دستگاه «Multibeam Ecosander» کشتی اکتشافی خلیج فارس، منابع هیدروکربن و نفت در عمق 2500 متری دریای عرب شناسایی شود.
به گزارش ای بی اس نیوزاین عملیات دریایی با پشتیبانی پژوهشگاه صنعت نفت و مشارکت پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی و با دستگاه اعماق آب «Multibeam Echosander» توسط کارشناسان پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی انجام می شود. با کاوشگر خلیج فارس و در عمق 2500 متری دریای عرب، از جاسک به چابهار از 4 آذر آغاز شده و به مدت 2 ماه ادامه خواهد داشت.
این عملیات دریایی در نوع خود بی نظیر است و تاکنون در کشور انجام نشده است. هدف از این عملیات دریایی شناسایی منابع هیدروکربنی متان جامد است که بر اساس داده های آن، امکان استخراج منابع هیدروکربنی و سوخت از آب های عمیق برای اولین بار در آینده فراهم می شود.
به گفته کاوشگران اقیانوس شناسی، تنها چین و ژاپن توانستند منابع هیدروکربنی اعماق دریا را شناسایی و به صورت آزمایشی مورد بهره برداری قرار دهند که برای جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم است.
بر اساس اعلام پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، داده های دریافتی کارشناسان پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی طی این عملیات در دریا پس از بررسی و تحلیل در اختیار پژوهشگاه صنعت نفت قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام