با وجود ادعاها مبنی بر افزایش و نایاب شدن قیمت بلیت هواپیما، مقامات صنعت هواپیمایی معتقدند کاهش عمدی پروازهای خطوط هوایی واقعیت ندارد زیرا شرکتها از فروش بلیت سود میبرند. با این حال مشکلاتی مانند زمین گیر شدن برخی از هواپیماها می تواند دلیلی بر نبود بلیت باشد.
به گزارش ای بی اس نیوز، جنجال بر سر قیمت بلیت هواپیما همچنان ادامه دارد; شرکت های هواپیمایی افزایش نرخ ارز و تورم را از مهم ترین عوامل موافقت با افزایش قیمت بلیت می دانند و سازمان هواپیمایی کشوری نیز اگرچه با افزایش قیمت بلیت موافق است، اما لازم می داند به اطلاع اداره کل تنظیم بازار؛ این در حالی است که برخی از نمایندگان شورای اسلامی مخالفت خود را با افزایش قیمت بلیت اعلام کرده اند.
این در حالی است که رئیس انجمن صنفی هیئتهای حملونقل هوایی و گردشگری میگوید قیمت بلیت هواپیما در برخی از مسیرهای پرتقاضا نه تنها 100 درصد افزایش یافته، بلکه نایاب شده است.
البته پیش از این ای بی اس نیوز به افزایش قیمت بلیت هواپیما توسط برخی ایرلاین ها اشاره کرده بود، اما سازمان هواپیمایی کشوری درباره افزایش غیررسمی قیمت بلیت هواپیما توسط برخی ایرلاین ها گفته بود که افزایش قیمتی را قانونی نمی داند. تا زمانی که ستاد تنظیم بازار آن را اعلام کند و با آن برخورد سختی خواهد کرد.
علیرغم موافقت سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر افزایش قیمت بلیت هواپیما، این مصوبه در انتظار تایید ستاد تنظیم بازار است و در این بین شرکت های هواپیمایی و فروشندگان بلیت هایی که در ماه های اخیر به هدف خود نرسیده اند، اعلام کرده اند. قیمت های غیر فعال در برخی موارد تا 100٪. افزایش یافت
موضوع امتناع ایرلاین ها از فروش بلیت پیش از این و در آستانه سفرهای نوروزی مطرح شد و همزمان مقصود اسدی سامانی – دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی – در واکنش به اقدام سازمان هواپیمایی، فروش بلیت در بازار را تکذیب کرد. ستاد تنظیم بازار (مخالف با افزایش قیمت بیلیت) گفت: امکان عدم فروش و عرضه بلیت هواپیما وجود ندارد و این اقدام به ضرر خود شرکت های هواپیمایی است و سود شرکت ها ناشی از فروش بلیت است. .
کاهش عمدی پروازهای شرکت های هواپیمایی به ضرر آنهاست
محمد محمدی بخش – رئیس سازمان هواپیمایی کشوری – نیز درباره کاهش عمدی پروازهای شرکت های هواپیمایی برای لابی برای افزایش قیمت توضیح داد که کاهش عمدی پروازهای شرکت های هواپیمایی n صحت ندارد زیرا به ضرر آنهاست.
محمدی بخش همچنین اخیراً گفته است که اگر شرکت های هواپیمایی برای تحت فشار گذاشتن مسئولان برای پذیرش افزایش قیمت، عرضه را کاهش دهند و بلیت نفروشند، گفت: مجوز پرواز به صورت فصلی صادر می شود و ماهانه و هفتگی نیست و برنامه های فروش این شرکت در نظر گرفته شده است. خطوط هوایی نیز فصلی هستند و هر ایرلاین بسته به شرایط برنامه های فروش را باز می کند. در نوروز امسال شایعاتی مبنی بر امتناع ایرلاین ها از ارائه بلیت شنیده شد اما از آمار جابجایی مسافران می توان دریافت بلیت ارائه شده است. امسال حتی با جابجایی 3 میلیون مسافر، رکورد جابجایی مسافر نسبت به سال گذشته شکسته شد که شایعه کمبود عرضه را تکذیب می کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: در صورت تخلف ایرلاین ها تصمیمات قضایی وجود دارد که در صورت عدم عرضه یا تضییع حقوق مسافران از آن استفاده می شود.
این اظهارات در حالی مطرح می شود که طی چند ماه گذشته بارها مسئولان صنعت هوانوردی کشور اعلام کرده اند که اکثر هواپیماهای شرکت هواپیمایی کشوری زمینگیر هستند و به دلیل تحریم قطعات و مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد، قادر به پرواز نیستند. . زیرا با توجه به بحث تحریم ها امکان تامین موتور و برخی از قطعات ضروری هواپیماها به کشور وجود ندارد و این مشکل منجر به زمین گیر شدن هواپیماها شده است.
در عین حال، مسئولان هواپیمایی کشور معتقدند چارترکنندگان پرواز همچنان در مسیرهایی فعال هستند که مقاصد گردشگری هستند و در قیمت ها تأثیر دارند، اما در مسیرهایی که سازمان هواپیمایی مشخص می کند، بلیت در سایت ایرلاین ها عرضه می شود. با نرخ های مصوب این سازمان
انتهای پیام