سایر موضوعات

شرط مصونیت قانونی هیات مدیره ۷ نفر از اعضای تولیدی دارایی های دولت اعلام شد.

رئیس سازمان خصوصی سازی؛

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: اعضای هیات مدیره از تشخیص مازاد، قیمت نهایی و نحوه تولید مصون هستند و نظارت از سوی هیچ نهادی امکان پذیر نیست زیرا تصمیمات در سطح سازمان اتخاذ می شود. سه قدرت این تصمیمات نباید فراتر از چارچوب تعیین شده باشد. باید استانداردها رعایت شود، اما اگر در کمیته، ملکی مازاد تشخیص داده شود، هیچکس نمی تواند بگوید که ملک مازاد نیست.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، حسین قربان زاده با اشاره به اینکه بهره وری سال ها دغدغه دولت ها بوده است، اظهار کرد: این موضوع به دلیل عدم شناسایی کامل دارایی های دولت، چالش های زیادی را به همراه داشت و دستگاه های اجرایی نیز در برابر آن مقاومت کرده اند. معرفی دارایی های مازاد خود .

وی درباره موارد مصونیت شورای هفت نفره تصریح کرد: اعضای شورا از تشخیص مازاد، قیمت نهایی و نحوه تولید مصون هستند و پیگیری از سوی هیچ نهادی امکان پذیر نیست زیرا تصمیمات اتخاذ شده است. در سطح سه قوه ساخته شده است. این تصمیمات نباید فراتر از چارچوب تعیین شده باشد. باید استانداردها رعایت شود، اما اگر در کمیته، ملکی مازاد تشخیص داده شود، هیچکس نمی تواند بگوید که ملک مازاد نیست.

رئیس سازمان خصوصی سازی به اخذ نظرات کارشناسی در طرح بهره وری اشاره کرد و گفت: از سال 1396 بحث بهره وری در دست بررسی است. اردیبهشت ماه امسال در کنفرانس بین المللی خصوصی سازی جلسات زیادی در حوزه حاکمیت دارایی های عمومی برگزار شد و از 100 نفر از کارشناسان خارجی و داخلی مشورت شد و در نهایت این طرح در آبان ماه به تصویب سران رسید و تاکید کردند که مراقبت و نظارت باید انجام شود.

قربان زاده ادامه داد: اما در صورت محرز شدن سونیت، تبانی، رشوه گرفتن و … اعضای تیم هفت نفره قطعا تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت. در صورت عدم رعایت ضوابط و مقررات مندرج در قطعنامه، اعضا همچنان از پیگرد قانونی مصون نیستند.

وی با اشاره به چالش قیمت گذاری کالاهای مازاد گفت: گاهی برای رفع تکلیف برخی نهادها، ارزش گذاری بیش از حد کارشناس رسمی دادگستری باعث می شد که مزایده به نتیجه نرسد. با توجه به سوابق موجود، با کاهش انگیزه بخش خصوصی، ریسک تصمیم گیری مدیران افزایش یافته است. بازگرداندن این اعتماد مستلزم کامل و کامل بودن قراردادها بود و بخش خصوصی معتقد بود که ورود آنها به تداوم مالکیت منجر می شود.

absnews

قربان زاده ادامه داد: بر این اساس مرجع تصمیم گیری شورای اقتصادی سران قوا در دستور کار قرار گرفت و در مصوبه شورای اقتصادی سران قوا، هیئت هفت نفره تعیین شد. سرانجام در 31 آذرماه آیین نامه اجرایی در دستور کار قرار گرفت. در جلسه گذشته تغییراتی در برخی از نکاتی که افکار عمومی نسبت به آن حساس بود، ایجاد شد که مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان خصوصی سازی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره علت مصونیت قانونی شورای هفت نفره طرح تولید توضیح داد: به اشتباه اعلام شد که شورا مصونیت قانونی دارد. این اتفاق در مورد پروژه های عمرانی نیمه تمام کشور و همچنین با بانک مرکزی افتاد. منظور از مصونیت چیست؟ در متن مصوبه اشاره شده است که شورا باید در چارچوب مصوبه تصمیم گیری کند و مردم در قبال تصمیماتی که می گیرند از پیگرد مصون هستند.

وی با بیان اینکه چهار طرح در قالب طرح تولید در حال اجراست، گفت: اولین طرح رونق است. 65 هزار پروژه عمرانی نیمه تمام در کشور وجود دارد که یک میلیون و 300 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. دوم طرح آزادسازی است، در این طرح، اماکن، اراضی و املاکی که طبق وظایف ذاتی دستگاه ها استفاده نمی شود، دستور داده شده در قالب صندوق املاک به مردم عرضه شود. سومین طرح نجات بنگاه های دولتی زیان ده است که سرمایه در گردش آنها تحت فشار شدید است. در نهایت، طرح یکپارچه سازی یا بهینه سازی به فضای اداری مربوط می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا