رئیس جمهور گفت: دولت علیرغم مشکلاتی که وجود داشت، توانست در مدت کوتاهی بودجه شفافی را تدوین و به تصویب مجلس برساند، ساختارها و رویه های ضعیف در توزیع و مصرف منابع را اصلاح کند که از دلایل این امر است. اختلاف برای رفع آنها، دستیابی به زبان و دیدگاه مشترک با دو قوه دیگر و نیز تقویت و توسعه روابط خارجی کشور از طریق دیپلماسی فعال و مترقی.
به گزارش ای بی اس نیوز، مسعود مزیکیان در دیدار با اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، موضوع تحزب و نقش موثر احزاب در کارآمدی نظام سیاسی و اجرایی کشور را مطرح کرد و گفت: احزاب کشور. علیرغم نقش و کارکرد مهمی که می توانند در زندگی عمومی و سیاسی جامعه ایفا کنند، عموماً دید روشنی از مشکلاتی که جامعه را در بخش های مختلف بهداشتی، آموزشی و فرهنگی متاثر می کند، ندارند. شاید این دلیلی است که من در هیچ حزبی عضویت نداشته ام.
رئیس جمهور افزود: اولین قدم برای اثربخشی فعالیت های حزبی پرهیز از نگاه های منفی، یک جانبه و بسته و حرکت به سمت رویکردهای علمی، متقن و کارشناسی و به عبارتی پذیرش حق و برتری است.
پزشکان ضمن تشریح و تشریح عملکرد و اقدامات دولت چهاردهم در سه ماه گذشته پیرامون اجماع ملی، افزودند: بر این عقیده و یقین هستم که شرط اصلاح شرایط و وضعیت فعلی کشور این است که دستیابی به اجماع و همدلی حول ارزش های مشترک ملی و دینی، سپس با بهره گیری از توانمندی های همه نخبگان ذیربط، فارغ از رویکردهای جناحی، قومی، مذهبی و جنسیتی، برای هدایت امور کشور وارد میدان شدم و این را فرض کردم. مسئولیت خطیر و سنگینی که خوشبختانه در این مدت توانستیم گام های مثبت و مثبتی در این راستا برداریم.
رئیس جمهور همچنین رویداد مهم انتخاب وزرا و استانداران دولت از بین تمامی گرایش های سیاسی، قومیتی و مذهبی را برای اولین بار در جمهوری اسلامی در دولت چهاردهم برشمرد و گفت: معتقدم این موفقیت ها مرهون ایجاد همدلی و وفاق است. بین همه ارکان نظام و با حمایت رهبر معظم انقلاب و مصمم به ادامه این روند در اداره کشور هستیم.
وی با تاکید بر اینکه زیربنای دولت چهاردهم استفاده از ظرفیت های همه نخبگان و نیروهای موثر و توانمند در اداره کشور است، گفت: سند چشم انداز و سیاست های مصوب و ابلاغی رهبر معظم انقلاب که جزو اسناد مترقی و افتخارآمیز است و نتیجه همفکری نخبگان و فرهیختگان کشور به نتیجه مطلوب نرسید، این به دلیل مدیریت سلیقه ای امور در دوره های گذشته است که این روند نیاز به اصلاح دارد و معتقدیم اگر ما میخواهیم بر اساس این سند جزو بهترین و پربازدهترین کشورهای منطقه باشیم، موظفیم این کار را انجام دهیم. شیوه های بد گذشته را تغییر دهید.
رئیس جمهور همچنین به برخی موانع و مشکلات داخلی و خارجی که دولت از روزهای اول شروع به کار با آن دست به گریبان بوده است، از جمله کسری بودجه، اختلاف نظرهای فراوان به ویژه در حوزه انرژی، تعهدات دولت و بدهی های انباشته بدون تامین منابع لازم، اشاره کرد. وی همچنین به ایجاد تنش و بحران های رژیم صهیونیستی در منطقه اشاره کرد و گفت: با وجود همه این مشکلات تاکنون دولت توانسته در مدت کوتاهی بودجه روشنی را مطابق با دولت تهیه کند. الزامات کشور و کلیات آن به تصویب مجلس برسد، مثلاً اصلاح ساختارها و رویههای ضعیف در توزیع و مصرف منابع که بخشی از عوامل نارضایتی است، برنامهریزی و دستیابی به زبان و دیدگاه مشترک با دو قوه دیگر برای رفع آنها. و نیز جایگاه کشور را تقویت و توسعه دهد. روابط خارجی با دیپلماسی فعال و مترقی.
این پزشکان همچنین بر تمایل دولت به استفاده از ظرفیت انجمن های علمی و احزاب ریشه دار از جمله حزب موتلفه در اداره کشور تاکید کردند و گفتند: در این زمینه دولت باید موارد مستند را در نظر بگیرد. اسناد علمی و کارشناسی نظرات، پیشنهادات و طرح هایی با هدف خدمت به مردم و رفع مشکلات. » مشکلات کشور به درد می خورد.
پیش از سخنان پزشکان، اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی، مهندس مصطفی میرسلیم، محمدحسین نیکنام، محمدرضا پورابراهیمی و محمدکاظم انبارلویی از اعضای شورای مرکزی این حزب به بیان نظرات و نقطه نظرات خود پرداختند. نگاهی به مسائل مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و بین المللی.
انتهای پیام