سایر موضوعات

شرایط جذب شرکت های فناور برای استقرار در پردیس بیوتکنولوژی پژوهشکده ژنتیک

رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی خاطرنشان کرد: فروش بالا نشان دهنده نیاز کشور است و اگر شرکتی نتواند در این رقابت پیروز شود نمی تواند در این پردیس دوام بیاورد.

وی با بیان اینکه حدود 30 شرکت در مرکز رشد این پژوهشکده مستقر شده است، خاطرنشان کرد: یکی از شرکت ها موفق به تولید کیت های دامپزشکی شده و این محصول برای دریافت مجوزهای لازم از سازمان دامپزشکی، مراحل ISO را طی می کند. با فعالیت این شرکت قادر به تولید کیت های پزشکی، دامپزشکی و بیوشیمیایی خواهیم بود.

محمدی با بیان اینکه محصولات این شرکت پیش خرید شده است، خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم شرکت های مستقر در این پژوهشکده قبل از تولید محصول به استاندارد داشتن مشتری برسند. ما می خواهیم اعضای هیات علمی پژوهشکده فقط مقاله نویس نباشند، بلکه اساتید آموزش دیده ای باشند که برای رفع نیازهای کشور تلاش کنند.

رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی با اشاره به برنامه این پژوهشگاه برای راه اندازی پردیس فناوری در حوزه های بیوتکنولوژی گفت: شرکت های مستقر در این پردیس باید ظرفیت لازم را برای پاسخگویی به نیازهای ملی و کلان کشور داشته باشند. کشور در حوزه های مرتبط

انتهای پیام

وی قابلیت صادرات را از دیگر شرایط جذب شرکت های دانش بنیان در حوزه بیوتکنولوژی به پردیس فناوری این پژوهشکده عنوان کرد و افزود: شرکت های متقاضی استقرار در این پردیس در دو سال اول مهلت خواهند داشت. تا به رشد قابل قبولی دست یابند تا بتوانند به بازارها برسند، دسترسی ملی و بین المللی داشته باشند.

وی پردیس تاسیس شده در این پژوهشکده را در حوزه های بیوژنتیک، مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی دانست و گفت: پردیس محل تجمع کسب و کارهای دانش بنیان است و چارچوب ها را تعیین کردیم تا مشخص شود چه شرکت هایی در داخل این پردیس مستقر خواهند شد. و بر این اساس از شرکت ها دعوت می کنیم تا در این فضا مستقر شوند. با این حال برنامه‌ای نداریم که شرکت‌ها چه نوع محصولاتی تولید کنند، اما استانداردهایی را تعیین کرده‌ایم تا شرکت‌هایی که ظرفیت تولید محصولات مورد نیاز کشور را دارند، جذب پردیس فناوری پژوهشگاه شوند.

محمدی با تاکید بر اینکه مرکز رشد این پژوهشکده خدمات لازم را به شرکت های مستقر در پردیس فناوری ارائه خواهد کرد، افزود: بنابراین یکی از الزامات ما این است که شرکت ها بتوانند در سطح بین المللی تولید داشته باشند و شرکت های کاندید را به ما به این سمت می رویم.

محمدی اولویت این پژوهشکده را تامین نیازهای ملی و کلان کشور دانست و یادآور شد: بر این اساس استانداردهای تعیین شده برای این پردیس بر اساس این اولویت است و شرکت های فعال در حوزه بیوتکنولوژی می توانند در پردیس هایی که ظرفیت فروش بالایی دارند.

دکتر محمدجواد محمدی در گفت وگو با ای بی اس نیوز وی با بیان اینکه ایجاد قطب ها با توجه به ظرفیت های آموزش عالی انجام می شود، افزود: دولت به این ظرفیت ها توجه دارد که از نظر نیروی انسانی، تجهیزات و علمی ظرفیت لازم برای ایجاد پردیس های فناورانه را دارند و خوشبختانه ، موسسه ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک این قابلیت را دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا