رئیس جمهور با بیان اینکه امام راحل به دنبال تشکیل ارتشی مبتنی بر دین و پایه گذاری تمدنی نوین بود، گفت: امروز پس از گذشت 4 دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابلاغیه دوم انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی را در دستور کار خود قرار دادند. مرحله انقلاب اسلامی با تبیین دقیق وضعیت و شرایط 40 سال اخیر که مسیر آینده و گام های آینده را مشخص کرده است و لذا این سند باید مستند تمام اقدامات مسئولین باشد.
به گزارش ای بی اس نیوز، سید ابراهیم رئیسی صبح دوشنبه در مراسم بیداری شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان و شب شهادت مولای متقیان حضرت امیرالمومنین علی (ع) در تجمع زائران حرم مطهر امام خمینی (ره) با اشاره به تقارن سرچشمه طبیعت و منبع قرآن و شب قدر با سالروز استقرار جمهوری اسلامی ایران را تشریح و تبیین می کند. شب قدر به عنوان شب امید و امید: خداوند انسان را در تعیین سرنوشت خود شریک و شریک قرار داده است و اگر چنین نیست شب قدر و درخواست و دعای او معنا ندارد. ارتباط؛ شب قدر به بندگان خدا می فهماند که حق ناامیدی ندارند و باید همیشه امید به رحمت و مغفرت الهی داشته باشند.
رئیس جمهور در 22 بهمن 57 خواستار تغییر سرنوشت ملت ایران شد و به دعای مردم اذعان داشت و افزود: ملت ایران در 22 بهمن 1357 به رهبری امام خمینی (ره) یک تاریخی بزرگ را رقم زد. و وظیفه تمدن سازی است و نشان داده است که ملتی معتمد به خدا و خودباور با تکیه بر اراده پولادین خود و به میدان آمدن می تواند با دست خالی در برابر ارتش تا بن دندان مسلح شکست بخورد. ملت ایران ثابت کرده ملتی که شهادت را سعادت خود بداند شکست نمی شناسد.
وی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب مردمی به رهبری امام راحل، با اینکه مردم در شعارهای خود «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» سر داده بودند و نوع حکومتی را که پس از پیروزی انقلاب انتظار داشتند، اعلام کرده بودند، اما امام خمینی (ره) چون به نقش و رای مردم اعتقاد صمیمانه داشت، تاکید کرد که مردم پای صندوق های رای بروند و نوع نظام سیاسی آینده را تعیین کنند. در نتیجه دیدیم که بیش از 98 درصد مردم پاسخ مثبت دادند. به نظام جمهوری اسلامی
رئیس جمهور جمهوریت و اسلام گرایی را دو رکن اساسی جمهوری اسلامی برشمرد و گفت: همه نهادها و مسئولان در نظام جمهوری اسلامی با رأی مردم تعیین می شوند و همه امور این نظام بر اساس دین و مذهب اداره می شود. دین درس ها. قبل از انقلاب اسلامی مردم متدین بودند و به احکام و شعائر دین عمل می کردند، اما حکومت دینی نبود، بلکه جمهوری اسلامی ایران بر دو اصل و ویژگی اساسی، 1- حضور ولی فقیه جامع الشرایط بود. شریعت در رأس نظام و 2- تنظیم روابط حکومت و مردم بر اساس آموزه های دینی یک نظام دینی است.
وی در ادامه با برشمردن 4 ویژگی امت متشکل از گروهی که هدف، حرکت و پویایی دارند و از امام و مقتدا بهره می برند، گفت: مردم با توکل به خدا، تلاش، تقوای الهی و زیرک. هدایت امام راحل در آن به سوی پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری اسلامی پیش رفتند که در آن توجه به رأی و نظر مردم مورد توجه جدی و نهادینه شد.
رئیسی افزود: بنابراین اهمیت 12 فروردین نه تنها کمتر از 22 بهمن نیست، بلکه مهمتر از آن است، زیرا در آن روز جمهوری اسلامی ایران با رای مردم شکل گرفت و به همین دلیل است. امام راحل فرمودند این عید ملی را باید همیشه گرامی داشت.
وی با بیان اینکه امام راحل به دنبال تشکیل ارتشی مبتنی بر دین و پایه گذاری تمدنی نوین بود، گفت: امروز پس از گذشت 4 دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابلاغیه دوم انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی و انقلاب اسلامی را در دستور کار خود قرار دادند. مرحله انقلاب اسلامی با تشریح دقیق اوضاع و احوال. 40 سال گذشته راههای آینده و گامهای آینده را مشخص کرده است، بنابراین این سند باید تمام اقدامات مسئولان را مستند کند.
رئیس جمهور همچنین افزود: امام راحل با توجه به شناخت عمیقی که از شرایط داخلی کشور و همچنین شرایط جهانی داشتند، پس از رأی گیری در مورد نوع نظام، تشکیل مجلس خبرگان قانون اساسی و قانون اساسی را مطرح کردند. خود به رای مردم و لذا امروز می بینیم که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با توجه به رای رئیس جمهور مردم و نیز ارزش های دینی و آرمان ها و مردم سالاری به یکی از قانون اساسی ترین قانون اساسی تبدیل شده است. قوانین اساسی مترقی در جهان جهان.
وی با بیان اینکه امروز و با گذشت 45 سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان مردم نقش اساسی و محوری در نظام اسلامی ایفا می کنند، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز حل مشکلات اقتصادی و جهش تولید را تلقی کردند. با مشارکت مردم در شعار امسال محقق شود. وی افزود: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، مشارکت مردم در هر لحظه مورد توجه بوده، عرصه موفقیت نظام بوده است و هر جا نسخه هایی غیر از انقلاب اسلامی و رهنمودهای امام و رهبری مشکل داشتیم.
رئیسی تصریح کرد: آنچه بدون شک می تواند ملت ما را به سعادت برساند، اجرای آموزه های دینی و رهنمودهای رهبری در بخش های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است.
رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه شب قدر شبی است که باید به جامعه و خود توجه کرد، گفت: امروز جامعه ما نیازمند تحول است که این امر نیازمند تلاش مضاعف روسای دستگاه های مختلف اجرایی کشور است.
وی با اشاره به رشد و پیشرفت کشور برخلاف میل دشمنان، افزود: دشمنانی که نخواستند انقلاب پیروز شود و نتوانستند به آرزوی خود برسند، امروز نمی خواهند ما پیشرفت کنیم و بالطبع نخواهند بود. . توانایی کاری را داشتن.
رئیس جمهور گفت: ملت ما با توکل به خدا و توکل به داشته های خود در مسیر پیشرفت قرار دارد و با این اخلاص و مشارکت مستمر و حضور در صحنه نقش تعیین کننده ای در رفع مشکلات عدیده ایفا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه امروز دولتمردان و همه مدعیان خدمت به مردم باید خود را موظف به خدمت رسانی خالصانه و مبارزه با فقر و فساد و تبعیض بدانند، تصریح کرد: هرکس در غیر این صورت عمل کند با این رویه قطعا بر صندلی داغ خواهد بود. . در حاشیه. ممکن است اجرای عدالت با مخالفت مواجه شود، اما برای ما نفع جامعه و رضایت خداوند متعال مهم است.
رئیس جمهور در بخشی دیگر از سخنان خود در جمع پرشور عزاداران مولایی متقیان علی (ع) به گوشه ای از فرمایشات و سفارشات حضرت امیرالمومنین (ع) در آخرین ساعات عمر آن بزرگوار اشاره کرد. توصیه به تقوای الهی، نظم در امور، دوری از دنیاطلبی، دفاع از حق، مقابله با ظالم و دفاع از مظلوم، توجه به یتیمان، نماز و آیات نورانی قرآن کریم را امروز عنوان کرد. جمهوری اسلامی ایران در دفاع از مردم مظلوم فلسطین به دستور و اراده امیرالمومنین (ع) عمل می کند. با تأکیدات امام خمینی (ره) در نظام اسلامی تثبیت و در زمره اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت و همه ساله در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان مردم ما به گریه می افتند. در خیابان ها برای حمایت از مظلومان فلسطین و آزادی مکان مقدس.
وی با تاکید بر پرهیز از اختلافات سیاسی در جامعه اسلامی، تصریح کرد: نشاط سیاسی در کشور پذیرفته شده است اما اختلافات سیاسی هرگز پذیرفته نمی شود. همه شخصیت ها، تریبون ها و نخبگان برجسته جامعه باید برای حفظ و ارتقای انسجام و وحدت در جامعه تلاش کنند و دولت مردمی نیز معتقد است که بالا بردن آستانه تحمل شنیدن انتقاد سازنده و حقانیت در مقابل تهمت، تخریب و اتهام می تواند. حل مشکلات
رئیسی همچنین بر حساسیت به امر به معروف و نهی از منکر در تمامی امور اجتماعی و توجه به دستورات و آیات نورانی قرآن کریم بر اساس توصیه های حضرت امیر (ع) تاکید کرد و گفت: اگر در بین کشورهای اسلامی آیات نورانی قرآن را مورد توجه قرار می دادیم، در جهان اسلام تفاوتی نمی دیدیم و امروز رژیم غاصب صهیونیستی جرأت جنایت و نسل کشی در غزه را نداشت و اگر حکومت های اسلامی به زندگی اعتماد کرده بودند. با دادن آیاتی از قرآن کریم به جای اعتماد به آمریکا و مستکبران جهان، مردم مظلوم غزه متضرر نمی شدند.
وی بر اهمیت جهاد تبیین و روشنگری در جامعه مطابق با کلام نورانی امیرالمومنین (ع) تاکید کرد و گفت: امروز وظیفه همه ماست که در جهاد تبیین حذف فعال باشیم. تردید دارد و همچنین برای آموزش جامعه تلاش می کند.
انتهای پیام