وزیر امور خارجه گفت: شایسته ترین نماد صلح جهانی سردار فداکاری بود که دو دهه با تروریسم و خشن ترین جنایتکاران مبارزه کرد و امنیت منطقه و جهان را تامین کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، حسین امیرعبداللهیان در واکنش به اقدام سیاسی کمیته صلح نوبل در اعطای جایزه به یک شهروند ایرانی در صفحه اجتماعی ایکس نوشت: شایسته ترین نماد صلح جهانی، ژنرالی فداکار بود که جنگید. تروریسم و شایسته ترین نام. جنایتکاران خشن به مدت دو دهه امنیت منطقه و جهان را تضمین کردند.
حضور دهها میلیونی مردم در تشییع پیکر شهید قاسم سلیمانی در ایران و عراق و همدردی همه جهان باشکوه ترین و ماندگارترین پاداش صلح تاریخ بود.
بر اساس این گزارش نیز ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران وی شامگاه جمعه در واکنش به اقدام سیاسی کمیته صلح نوبل در اعطای جایزه به یک شهروند ایرانی گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از بنیانگذاران سازمان ملل متحد همواره بر دستاوردهای عینی متمرکز بوده است. صلح در سطح منطقه ای و جهانی و همواره بر تقویت فرهنگ تاکید داشته است. اما او هرگز نمی خواهد از صلح و تحقق آن سوء استفاده شود. اکنون می بینیم که کمیته صلح نوبل تصمیم گرفته است که جایزه صلح را به فردی اعطا کند که به دلیل نقض مکرر قوانین و اعمال مجرمانه محکوم شده است. ما این اقدام را یک حرکت جناحی و سیاسی می دانیم و محکوم می کنیم.
وی افزود: اقدام کمیته صلح نوبل یک حرکت سیاسی در راستای سیاست مداخله جویانه و ضدایرانی برخی از دولت های اروپایی از جمله دولت مقر کمیته نوبل است که نشان از انحراف ناامیدکننده آن از اهداف اولیه دارد. بهره برداری از کمیته صلح به عنوان یک ابزار.
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: در بیانیه این کمیته، ادعاهای کذب و خلافی درباره تحولات ایران مطرح شد که حکایت از رویکرد برخی دولت های اروپایی برای جعل اطلاعات و تولید روایت های گیج کننده و انحرافی درباره تحولات داخلی ایران دارد.
وی تاکید کرد: ملت ایران بیش از چهار دهه است که شاهد فشارهای سیاسی و اقتصادی از جمله تروریسم اقتصادی و غیرانسانی از سوی برخی کشورهای غربی علیه خود است، علیرغم اینکه مدافعان حقوق بشر هرگز جرأت محکومیت این جنایات و پرداخت هزینه را ندارند. ادای احترام به مقاومت مردم ایران تنها کسانی نبودند که بر خلاف تعهدات بین المللی غرب با تحریم های ظالمانه و غیرانسانی مواجه شدند. اقدام اخیر کمیته صلح نوبل حلقه دیگری از زنجیره فشار محافل غربی علیه ایران است که نتیجه ای جز عزم ملت ایران برای پیگیری سیاست مستقل خود و البته این غیر متعارف و گزینشی ندارد. رویکرد هرگز از ذهن آزاداندیشان پاک نخواهد شد.
کنعانی در نهایت با تأکید بر آرمان جمهوری اسلامی ایران برای برقراری صلح و عدالت در جهان در سایه همکاری مؤثر و دوستانه ملتها و همزیستی مسالمت آمیز، به کمیته صلح نوبل توصیه کرد که به جای ایفای نقش ابزاری برای اجرا. سیاست های فریبکارانه برخی کشورها غرب باید جایزه صلح نوبل را به افراد یا سازمان هایی اعطا کند که صادقانه به دنبال ترویج فرهنگ صلح و عدالت در جهان و بین ملت ها هستند.
انتهای پیام