سوخت مورد نیاز مناطق سردسیر ذخیره شده است
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی یکی از دلایل افت شبکه گاز کشور را قطع گاز ترکمنستان به دلیل چالش های داخلی شبکه گاز کشور اعلام کرد و گفت: این قطعی باعث شده است به علت اضافه می شود و با عدم استفاده مناسب از این توانایی، فشار بیشتری وارد می شود. به شبکه گاز کشور تحمیل شد.
وی همچنین از ذخیره سازی 8 هزار تن گاز مایع در آغاز فصل سرما در سال جاری خبر داد و گفت: با توجه به پیش بینی ها از عدم تعادل سوخت در کشور، از ابتدای سال به فکر تمهیداتی در این زمینه بودیم. با توجه به شرایط دمایی کشور و پایداری تا هفته آینده ذخیره سازی سوخت مایع در مناطق بحرانی انجام شده و نفت سفید لازم به تمامی مناطق سردسیر ارسال و در فروشگاه های روستایی ذخیره شده است.
نیاز به مدیریت مصرف سوخت دو برابری در 10 روز آینده
معاون وزیر نفت گفت: انتظار داریم با تعطیلی در برخی استان ها بخشی از هزینه های غیرداخلی اعم از مجتمع های اداری و تجاری کاهش یابد و با مدیریت مردم در مصرف حدود 8 میلیون لیتر کسری شود. سوخت جبران خواهد شد تا با هیچ چالشی مواجه نشویم.
انتقال روزانه 74 میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه ها
ارسال سیستم های گرمایشی به مناطق مستعد قطع گاز
تردد غیرضروری و مصرف بالای سوخت در شرایط رو به زوال شبکه گاز خانگی در شمال کشور
سالاری با تاکید بر تامین کامل سوخت کشور از طریق شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، افزود: تلاش میکنیم در همه زمینهها فعال باشیم و با فعالیت شبانهروزی، سوخت مورد نیاز بخشهای صنعت، حملونقل را تامین کنیم. ، دریایی، هوایی، کشاورزی و … و با وجود رشد چشمگیر مصرف تاکنون اجازه نداده ایم کمبود داشته باشد.
وی با اشاره به فعالیت حدود 5000 تانکر در زنجیره تامین سوخت نیروگاه های کشور در شعاع 1500 کیلومتری برای ارسال سوخت به نیمه شمالی کشور، تاکید کرد: امیدواریم با توجه به و گسترده بودن با تلاش این رانندگان تانکر، مردم نیز با مدیریت مصرف همدردی خواهند کرد. از این مدت 10 روزه بگذریم و با همکاری شرکت ملی گاز ایران و وزارت نفت امسال خاموشی نخواهیم داشت.
وی ضمن اعلام اینکه مجتمع پالایش و پخش فرآورده های نفتی کشور آمادگی تامین گاز مایع مورد نیاز بخش های مختلف را دارد، گفت: گاز مورد نیاز مرغداری ها، گلخانه ها، نانوایی ها و … که دچار وقفه و افت گاز شبکه هستند. همچنین با هماهنگی شرکت ملی گاز ایران با مجموعه وزارت کشور، هلال احمر و غیره سامانه های گرمایشی مبتنی بر سوخت مایع به مناطق مستعد خاموشی گاز ارسال می شود.
سالاری با اشاره به توزیع رایگان گاز مایع و نفت سفید از طریق خروجی ها و با همکاری استانداری ها گفت: در این زمینه تانکرهای سیار و تانکرهای مجهز توزیع گالن برای توزیع سوخت در جلوی منازل تبلیغ می شود.
سالاری ضمن تاکید بر آماده بودن شبانه روزی سامانه تامین و توزیع سوخت کشور برای تحویل محصول مورد نیاز بخشهای مختلف، گفت: تمهیدات لازم برای تامین سوخت ویژه مناطقی که در انتهای شبکه گاز قرار دارند، انجام شده است. چرخه و در معرض تلفات بار شبکه قرار دارند و در این زمینه هماهنگی های لازم با سازمان راهداری، پلیس راه و … انجام شده تا ناوگان 12 هزار دستگاهی فعال در زنجیره توزیع سوخت کشور به صورت شبانه روزی فعالیت کنند. .
معاون وزیر نفت در امور پالایش از ذخیره سازی 8 هزار تن گاز مایع در مخازن و جمعی از شرکت های توزیع گاز مایع برای تامین نیاز فصل سرما خبر داد و گفت: گاز مایع که عمدتا در تهران و اصفهان تولید می شود، انجام شده است. برای توزیع در صورت نیاز به مناطق بحرانی منتقل می شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، جلیل سالاری گفت: همزمان با ورود جبهه هوای سرد به کشور و با توجه به شرایط کاهش پایدار دما و لزوم مدیریت مصرف گاز طبیعی، ستاد مدیریت بحران شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی وی به موازات تشکیل شرکت ملی گاز ایران و وزارت نیرو گفت: همکاران ما از ستاد و مناطق به صورت شبانه روزی و در شیفت های مستمر برای تامین صحیح سوخت فعال هستند.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی از تلاش شبانه روزی زنجیره تامین و توزیع سوخت کشور به ویژه در سردترین مناطق با توجه به پایداری افت دما و ضمن تاکید بر نیاز مردمی خبر داد. همکاری برای مدیریت صحیح توزیع سوخت گفت: سوخت مورد نیاز در تمام مناطق کشور به مقدار کافی ذخیره شده و در دسترس همه هموطنان است.
سالاری ضمن ابراز تعجب از میانگین بی سابقه مصرف روزانه 104 میلیون لیتر بنزین در دی ماه امسال، گفت: مصرف بنزین در ماه های سرد سال با وجود فصول سرد سال های اخیر نه تنها کاهش نیافته، بلکه با روند رو به رشدی روبرو بوده است. که در این راستا با مدیریت همشهریان ضروری است و با حذف سفرهای غیرضروری می توان از ظرفیت خطوط لوله و ناوگان حمل و نقل کشور برای تامین سوخت مایع مورد نیاز نیروگاه ها استفاده کرد.
ذخیره سازی 8000 تن گاز مایع برای فصول سرد سال
سالاری با تاکید بر ثبات بی سابقه افت دما در زمستان امسال، افزود: در زمستان سال 1385 با کاهش شدید دمای هوا مواجه بودیم، اما تفاوت این مدت در پایداری آن است که مدیریت مصرف را از سوی تمامی بخش ها می طلبد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: گام بعدی تامین سوخت صنعت سیمان و سایر بخش ها بود و علاوه بر ذخیره سازی 550 میلیون لیتری، 15 میلیون لیتر سوخت مایع مورد نیاز این بخش ها نیز تامین شده است. عرضه شده است. روزانه.
معاون وزیر نفت در امور پالایشی خاطرنشان کرد: بخشی از افزایش مصرف بنزین در کشور به دلیل ازدحام در حوزه حمل و نقل و خودروهای پرمصرف جدید است که مصرف را در مسیر صعودی قرار داده است. علاوه بر این قیمت دلیل بر مدیریت مصرف نیست و به همین دلیل سوخت زیادی به خصوص در مسیرهای بین شهری مصرف می شود. متاسفانه در روزهای تعطیلی شهرها این روند افزایش یافته است و متوجه می شویم در شرایطی که در استان های شمالی با کمبود گاز مواجه هستیم همچنان تردد زیاد است و در ویلاهای شمال کشور که گاز آنها قطع می شود، آنها بر مصرف برق تمرکز می کنند که حجم دو برابری را نیز به نیروگاه ها تحمیل می کند.
همکاری بین دستگاهی برای فعالیت شبانه روزی زنجیره توزیع سوخت
وی با اشاره به تعطیلی برخی از جایگاههای سوخترسانی CNG به دلیل افت فشار گاز طبیعی، افزود: بنزین مورد نیاز مناطقی که جایگاههای CNG تعطیل شدهاند، تامین شده و کمبودی وجود ندارد، اما بر اساس پیشبینیها برای با تشدید افت دمای کشور، انتظار داریم با کاهش ترافیک بتوانیم از زیرساخت ها برای توزیع سوخت در مناطقی که دمای منفی 18 درجه را تجربه کرده اند استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی ما تامین سوخت بخش خانگی است، تاکید کرد: از ابتدای فصل سرما امسال پالایش و توزیع فرآورده های نفتی بر تامین سوخت نیروگاه ها متمرکز شده است. بخشی از عدم تعادل سوخت در منطقه نیروگاه رخ داده است. در این ماه به طور میانگین حدود 74 میلیون لیتر سوخت مایع را به نیروگاه ها منتقل کردیم و مابقی از ذخایر تامین شد که در مجموع 120 میلیون لیتر در روز بود.
مصرف روزانه 104 میلیون لیتر بنزین در زمستان امسال
انتهای پیام