یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴
شرایط بورس برای بازگشایی نماد شرکت های اقدامات حقوقی استانی - اخبار بورس |  بورس - اخبار اقتصادی تسنیم

سوخت بدون بیمه شخصی، کنترل فنی و تخلفات رانندگی به ناوگان تخصیص داده نمی شود


به گزارش گروه اقتصاد و کارآفرینی خبرگزاری آناعلی اکبر نادعلی از اجرای کامل طرح سپهتن یا همان طرح تخصیص سوخت مبتنی بر ناوبری در سامانه هوشمند سوخت خبر داد و گفت: با اجرای این طرح علاوه بر مدیریت مصرف سوخت، توزیع سوخت ناوگان برون شهری به سمت عدالت خواهد رفت و موجب رضایتمندی مالکان خواهد شد. وی گفت: طرح پیمایش یکی از پروژه های موفق در حوزه مدیریت مصرف انرژی در کشور و وزارت نفت است که اجرای آن از مهرماه 1393 توسط شرکت ملی ایران برای توزیع فرآورده های نفتی در سال 1393 آغاز شد. کشور.

وی خاطرنشان کرد: فاز الحاقی این طرح شامل سامانه ناوبری هوشمند تردد ناوگان برون شهری است که اخیراً در قالب تفاهم نامه چهارجانبه بین شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، سازمان بهینه سازی مصرف سوخت و ترافیک منعقد شده است. پلیس و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: سامانه سپهتن زمینه ای را فراهم می کند که بخشی از سهمیه سوختی که بر اساس بارنامه حمل و نقل در گذشته تخصیص می یافت، براساس تولید و ارسال اطلاعات توسط پس از با تکمیل این پروژه، اطلاعات ناوگان حمل و نقل به صورت الکترونیکی در اختیار شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران قرار می گیرد. این اطلاعات ورودی سیستم تخصیص سوخت مبتنی بر ناوبری است و در پمپ بنزین ها به عنوان مسافت پیموده شده عملکردی ناوگان حمل و نقل مسافر و بار از طریق کارت هوشمند سوخت خودرو استفاده می شود.

نژادعلی با تاکید بر اینکه اجرای این طرح در سرلوحه کار نهادها و سازمان های ذیربط قرار دارد، گفت: این طرح در فاز اول بر روی 368 هزار دستگاه خودرو اجرا می شود که از این تعداد 350 هزار دستگاه در حوزه بار و 18 هزار دستگاه است. در بخش حمل و نقل مسافران فعال هستند.

وی با تاکید بر اینکه این تفاهم نامه در اسرع وقت مبادله و اجرایی می شود، افزود: سرمایه گذاران این طرح با فراخوان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مشخص و معرفی می شوند و علاوه بر ‘نصب این تجهیزات کاربردی بر روی خودروها’ امکان مدیریت مصرف در بخش نفت و گاز نیز فراهم خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی مهم ترین مزایای اجرای سامانه سپهتن را برشمرد و گفت: روند فعلی تخصیص سوخت برای ناوگان جاده ای به گونه ای است که علاوه بر سهمیه بندی، سهمیه ای نیز در نظر گرفته شده است. . به عنوان سهمیه پایه و به خودروها و سهمیه اختصاص یافته است که اساساً به ناوگان حمل و نقل به دلیل عدم نصب تجهیزات سپهتن داده می شود که در صورت ضعیف بودن عملکرد آنها در دوره قبل به آنها داده می شود که فعالیت ناوگان متوقف نشده است

نژادعلی با اشاره به اینکه علیرغم راه اندازی سامانه سپهتن و دریافت اطلاعات آنلاین، سهمیه پایه به حداقل یک پینت می رسد، افزود: سهمیه سوخت بر اساس مسافت طی شده و بر اساس فرمول های مشخصی تبدیل به یک پینت می شود. لیتر و به صورت پینت سوخت در هنگام سوخت گیری به کارت هوشمند آنها منتقل می شود اما با نصب و راه اندازی سامانه سپهتن دیگر سهمیه پایه معنا پیدا نمی کند و تنها یک سهمیه مخزن اضافی در اختیار ناوگان حمل و نقل قرار می دهیم. سپهتن بارنامه حمل و نقل کاربر خود را از دست می دهد و در حمل و نقل مدیریت مصرف دامنه قرار می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: ممکن است در چند ماه اول باید با مقایسه عملکرد تعیین شده از فاکتورهای حمل و عملکرد تعیین شده، تخصیص سهمیه انجام شود، اما در نهایت به سمتی خواهیم رفت که اطلاعات به صورت انحصاری در دسترس باشد. از طریق سیستم سپهتن در سیستم تخصیص سوخت بر اساس Scroll down.

کمک هزینه سوخت برای عدالت پیش می رود

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی، تخصیص سوخت را باید عدالت محور دانست و گفت: همانطور که قبلاً اشاره شد، یکی از مهمترین مزایای اجرای طرح سپهتن مدیریت مصرف سوخت ناوگان حمل و نقل جاده ای است.

نژادعلی افزود: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی به دنبال ابداع روش های نوین در مدیریت مصرف است اما برای تحقق این امر به دنبال کاهش مصرف نیستیم بلکه سعی می کنیم در وهله اول راهکارهای لازم را برای مدیریت بهینه مصرف ارائه کنیم. ، در صورت تحقق، کاهش مصرف به صورت خودکار انجام می شود.

وی نتیجه طرح سپهتن را یکی از موفق ترین دستاوردهای سامانه تخصیص سوخت عنوان کرد و افزود: با توزیع عادلانه و واقعی سوخت، نظارت بر کمیت توزیع و شناسایی مصرف کنندگان واقعی در بستر امکان پذیر می شود. پروژه سپهتن، در حالی که هدف اصلی اجرای طرح پیمایش دستیابی به شرکت هدف، توزیع عادلانه نفت و گاز در بخش حمل و نقل است که به طور کامل نیز محقق شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: یکی از مواردی که همواره در سامانه نظارت هوشمند تردد ناوگان مورد توجه قرار گرفته است، مربوط به کلاس کاربری خودروها است و با راه اندازی سامانه مذکور، امکان بررسی دقیق میزان مصرف سوخت در هر کلاس کاربری (نوع وسیله نقلیه از نظر بار یا مسافر و ظرفیت بار یا تعداد مسافر) نیز مشخص خواهد شد.

نژادعلی عدم تخصیص سهمیه به ناوگانی که بیمه شخصی ندارند یا فاقد بررسی فنی هستند و یا بدهی جرایم رانندگی و غیره دارند، عنوان کرد. از دیگر ویژگی های این طرح عنوان کرد و گفت: البته این راهکارها به عنوان دستگاه ها و سازمان ها به شرکت ملی پخش فرآورده های تولیدی در صورت اعلام نفت ایران قابل اجراست.

وی به انسداد جغرافیایی در ناوگان حمل و نقل جاده ای اشاره کرد و افزود: یکی از ویژگی های سامانه مذکور این است که فعالیت ناوگان محدود به محدوده جغرافیایی محل استقرار وسیله نقلیه مورد نظر است و برای این منظور مهاجرت هوشمند انجام می شود. کارت سوخت را می توان اجتناب کرد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: ساماندهی سهمیه بندی و کاهش مصرف سوخت، نفت و گاز در حوزه حمل و نقل از دیگر مزایای طرح تخصیص سوخت پیمایش محور است. در سال 1393 و در کنار اجرای اولیه این طرح توانستیم مصرف سوخت در بخش حمل و نقل جاده ای را حدود 10 درصد کاهش دهیم.

نژادعلی افزود: امیدواریم با راه اندازی کامل این سامانه مدیریت مصرف سوخت را به صورت بهینه اجرا کنیم و شرایطی را برای صاحبان واگن های باری و مسافری فراهم کنیم تا پس از حمل و نقل، سوخت مورد نیاز خود را به صورت آنلاین دریافت و دفع کنند. ضروری. مثل قبل از میزان پایه و سهمیه عملکردی تخصیصی گلایه نداشته باشند.

وی ابراز امیدواری کرد بر اساس مصوبه هیات وزیران، این طرح با کمک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، پلیس راه و شرکت پخش فرآورده های نفتی وارد فاز اجرایی شود. .

absnews

absnews

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *