سایر موضوعات

سه مزیت برای توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور



یک کارشناس حوزه کار با بیان اینکه برای توسعه اقتصاد دیجیتال نیازمند بسترهای قوی هستیم، گفت: سهم اقتصاد دیجیتال در اکثر کشورها بالاست و ارزش افزوده زیادی ایجاد کرده است، بنابراین باید بسترها و زیرساخت ها را فراهم کنیم. برای توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور

حمید حاج اسماعیلی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره راهکارهای توسعه اقتصاد دیجیتال و افزایش سهم آن در کشور، اظهار کرد: اقتصاد دیجیتال فضای خالی است که می تواند شغل های زیادی برای کشور ایجاد کند و صرفاً بحث هزینه نیست. . در حال حاضر یکی از حوزه‌های جدیدی که می‌تواند شرایط جدیدی را برای افزایش اشتغال فراهم کند، فضای مجازی و استفاده از اقتصاد دیجیتال است که متأسفانه هنوز رواج ندارد و دولت گاهی اوقات در این بخش با مشکلاتی مواجه می‌شود و برخی مشکلات باعث ایجاد این فضا شده است. محدود شود

وی ادامه داد: یکی از اقداماتی که می توانیم در حوزه اقتصاد دیجیتال دنبال کنیم این است که اجازه دهیم چندین پلتفرم در این بخش فعالیت کنند زیرا بر اساس همین بسترها است که می توان خرید و فروش و کسب و کار را انجام داد.

این کارشناس کار افزود: بدون شک برای توسعه اقتصاد دیجیتال نیازمند بسترهای قوی هستیم و باید بسترهای داخلی و خارجی را برای توسعه و رقابت پذیری فراهم کنیم. خوشبختانه پلتفرم های داخلی شکل گرفته و به تدریج در حال توسعه هستند، البته برخی از پلتفرم های اعلام شده هنوز به طور کامل توانایی فعالیت کسب و کار را به دست نیاورده اند و برای رسیدن به توسعه لازم به زمان بیشتری نیاز دارند، بنابراین فکر می کنم در عین حال تقویت پلتفرم های داخلی و تا زمانی که به شکل جامد ظاهر نشوند، امکان استفاده از فضای پلتفرم خارجی را برای کمک به مردم برای شروع و رشد کسب و کارشان فراهم می کند.

این کارشناس بازار کار در ادامه به تشریح مزایای اقتصاد دیجیتال در کشور پرداخت و گفت: این فضا می تواند سه مزیت بزرگ برای ما ایجاد کند. یکی فرصت های شغلی و مشاغل جدید در سراسر دنیا در این زمینه است. اقتصاد دیجیتال در اکثر کشورها سهم زیادی دارد و ارزش افزوده زیادی ایجاد کرده است، بنابراین در کشور ما که اکثر مشاغل سنتی هستند، این می تواند فرصت مناسبی برای شناسایی مشاغل جدید در این بخش و کاهش نرخ بیکاری باشد. .

وی افزود: کسب و کارهای مجازی بر اساس فضای مجازی و اینترنت شکل می گیرند و برای این منظور باید زیرساخت های ورود کسب و کارهای جدید را آماده کنیم زیرا خواه ناخواه به سمت کسب و کارهای جدید خواهیم رفت.

حاج اسماعیلی ادامه داد: موضوع دوم کاهش هزینه است. در حال حاضر یکی از بحث های مطرح در کشور قیمت بنزین است و چون مصرف آن افزایش یافته هزینه های آن نیز افزایش یافته است، در حالی که اگر استفاده از فضای مجازی و بسترهای اینترنتی را در کشور توسعه دهیم، تعمیم حمل و نقل که برای انجام امور ضروری و مراجعه به چندین بخش و سازمان بسیار کاهش یافته و این سوال در بسیاری از هزینه ها از جمله انرژی بسیار موثر است.

وی سومین فایده را بهره وری دانست و افزود: استفاده از فناوری و فناوری های نوین بهره وری را در کشور افزایش می دهد. متاسفانه بهره وری ما هم از نظر نیروی انسانی و هم از نظر سرمایه پایین است و این باعث هدر رفتن سرمایه های انسانی در کشور شده است. یکی از بحث های جدی این است که چگونه بهره وری را ارتقا دهیم و راه حل درست استفاده از فناوری و فناوری های جدید و بسترها و فضای مجازی است تا بتوانیم اقتصاد خود را در بخش دیجیتال توسعه دهیم.

به گفته این کارشناس حوزه کار، اگر به این سه موضوع توجه شود و تنها یک رویکرد مطمئن برای این موضوع وجود نداشته باشد، می توان موضوع هزینه-سود در اقتصاد دیجیتال را مطرح و ارزیابی کرد. در این صورت مزایایی که بیشتر از معایب آن است و شاید برخی از آنها مربوط به مسائل امنیتی باشد نمایان خواهد شد.
انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا