وی گفت: اگرچه این طرح برای بررسی مجدد به کمیسیون اجتماعی ارجاع شده است، اما اگر کمیسیون مشترکی متشکل از کمیسیون های اقتصادی و اجتماعی برای این کار تشکیل می شد، به نظر وی از جامعیت بیشتری برخوردار بود.
ˈولی اسماعیلیˈ افزود: این طرح اگرچه ابهاماتی دارد، اما تصمیم بر آن شد تا مجددا در کمیسیون تخصصی اجتماعی مطرح شود تا با بررسی جزییات آن، نواقص آن برطرف شود.
حاجی دلیگانی گفت: بر اساس چارچوب های تعریف شده در این طرح، افراد متعهد شده اند که در صورت قرار گرفتن در چنین شرایطی تصمیم نگیرند و موضوع را به مافوق خود گزارش کنند.
اسماعیلی با بیان اینکه کمیسیون اجتماعی مجلس آمادگی دارد از نظرات کارشناسان و متخصصان برای رفع نواقص این طرح استفاده کند، گفت: سامانه ای برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده و سازمان بازرسی کل کشور بر صحت آن نظارت خواهد کرد. پیاده سازی. این قانون
این پژوهشگر اقتصادی تاکید کرد: پس از تصویب این لایحه باید در قانون مدیریت تضاد منافع اقدامات پیشگیرانه انجام شود زیرا برخی از مسئولان خود عامل ناکارآمدی هستند بنابراین شفافیت می تواند در اجرای این مصوبه بسیار موثر باشد. قانون
این نماینده مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در ماده 7 این طرح تاکید شده است که مسئولان باید فهرست اموال خود را به نهادهای ذیربط ارائه کنند و حتی تراکنش های بانکی مسئولان در این طرح نیز از تعداد مشخصی بررسی شود.
عضو هیأت رئیسه مجلس با تصریح بر اینکه ارجاع این طرح به کمیسیون اجتماعی و نجات مضاعف آن برای بررسی بیشتر و رفع ایرادات این طرح است، اعلام کرد: نجات مضاعف این طرح به دلیل باید همه بندهای آن مورد بررسی مجدد قرار گیرد تا به زودی گزارش نهایی آن در مجلس علنی شود.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم با رفع ایرادات این طرح، این قانون به تصویب همه جانبه و جامع مجلس برسد تا زمینه های فساد در کشور از بین برود. “
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در این برنامه گفت: امروز مجلس شورای اسلامی در تصویب کلیات این طرح گام های بلندی برداشته است زیرا هنوز چنین قانونی وارد ادبیات قوانین ما نشده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، «حسینعلی حاجی دلیگانی» در برنامه گفتگوی خبری ویژه یکشنبه شب با اشاره به مزایای طرح تعارض منافع افزود: در این طرح معنای برخی از واژه ها خوب تعریف شده و مشمولان است. این مقررات به خوبی در این طرح گنجانده شده است.» روشن شده است.
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس گزارش کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، این طرح در 13 صفحه و 20 ماده تهیه شد و امروز شاهدیم که کلیات این طرح در انظار عمومی رای داد.
لازم به ذکر است نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 16 آبان) قانونگذار با 153 رای موافق، 64 رای مخالف و 10 رای ممتنع از مجموع 246 نماینده حاضر، طرح مدیریت تضاد منافع را تصویب کردند. در جلسه.
در جلسه علنی امروز مجلس، گزارش کمیسیون اجتماعی توسط سخنگوی این کمیسیون قرائت شد و پس از بررسی و بررسی این طرح توسط نمایندگان، کلیات طرح مدیریت تعارض در نهایت به تصویب مجلس رسید. معاونان
بنا به پیشنهاد تعدادی از نمایندگان و تصویب هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، مقرر شد طرح به کمیسیون اجتماعی ارجاع و در قالب دو نکته مجدداً در این کمیسیون بررسی شود.
الماسی با بیان اینکه در این قانون باید با اطلاع رسانی شفاف به مردم از هرگونه تخلف جلوگیری شود، افزود: این طرح به موارد بیشتری وارد نشده است که می تواند ایراد بزرگی به این طرح وارد کند.
نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی گفت: این طرح از سال 92 در مجلس تصویب شد اما امروز با رای مناسب کلیات این طرح در صحن علنی تصویب شد.
نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تصویب کلیات این طرح به نفع مردم و گامی رو به جلو است که می تواند مشکلات تصمیم گیری در امور اقتصادی و اجتماعی را برطرف کند. و به عنوان یک مطالبه عمومی توسط مردم، رسانه ها و اتحادیه های کشور اجرا شود.
«مجید الماسی» پژوهشگر اقتصاد نیز در این برنامه تلویزیونی گفت: این طرح با اجرایی شدن بر کارآمدی نظام اداری و حاکمیت اقتصادی کشور تأثیرگذار خواهد بود.