ای بی اس نیوز/ خراسان رضوی معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه سهمیه نهاده های دامی براساس گله استانی تخصیص می یابد، گفت: سهمیه نهاده های دامی برای دام های روستایی و عشایری تهیه شده و این حجم بی سابقه بوده است. در کشور، به ویژه در سال 1400».
معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزود: در مدلی که به عنوان رئیس امور دام کشور در نظر دارم اجرا کنم، در آینده جایگاه های موجود در صنعت دامپروری را از دست خواهیم داد به جز. برای خراسان رضوی و شمالی.» بنابراین به ناچار اکثر شیر، گوشت و لبنیات از این استان ها به بازارهای هدف و مناطق مرکزی کشور منتقل می شود.
دماوندی نژاد با اشاره به اینکه ایجاد صنایع دامی عمدتاً در مکان هایی شکل می گیرد که نهاده های آسان تامین شود، گفت: به این دلیل است که حجم انتقال نهاده ها نسبت به حجم انتقال محصولات به نفع انتقال محصولات است.
وی افزود: در حال حاضر بیش از 300 هزار تن جو و 300 هزار تن ذرت و 60 هزار تن کنجاله سویا و حدود 60 هزار تن سبوس که کل مواد نهاده های دامی است برای کشت روستایی و عشایری تهیه شد. در استان.» این حجم از نهاده ها در کشور به ویژه در سال 1400 بی سابقه بوده و خوشبختانه این روند ادامه خواهد داشت.
معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیام من به تولیدکنندگان این است که با انگیزه و قدرت به تولید ادامه دهند. دولت همچنین در تلاش است تا ارز ترجیحی را برای تامین نهاده های لازم به کشاورزان اختصاص دهد.
وی با اشاره به ارزیابی های انجام شده از واحدهای تولید گوشت استان از روند صعودی آن خبر داد و گفت: سال گذشته 890 هزار تن تولید گوشت داشتیم که امسال به یک میلیون تن می رسد. همچنین میزان تولید گوشت مرغ به 2 میلیون و 680 هزار تن و تولید شیر از 10 میلیون تن خواهد رسید.
حسین دماوندی نژاد امروز در حاشیه مراسم افتتاح پروژه های عمرانی منطقه جهاد کشاورزی شهرستان قوچان با اشاره به تامین نهاده های دامی در کشور گفت: طرح تامین نهاده در وزارت برنامه و سازمان تعیین شده است. سهمیه هر استان این نهاده ها به هر استان تخصیص می یابد و بر اساس دام تولیدی در استان ها به آن استان ارسال می شود.
وی افزود: میتوانیم از امکانات موجود در فرامرز برای کشت در خارج از کشور و از امکانات موجود برای تولید شیر، گوشت و فرآوردههای لبنی استفاده کنیم و تولید مناسب، باکیفیت و ارزان را بهعنوان بزرگ و وسیع به مناطق و بازارهای هدف هدایت کنیم. زمینه سودآور و باید زمین مناسب برای کشت، آب و هوا و آب برای ارسال محصول به بازار وجود داشته باشد.
absnews
وی ادامه داد: همچنین در صنعت طیور با توجه به امکانات جدید فناوری، مناطق نزدیک به حاشیه جنوبی برای پرورش مرغ مناسبتر است. در حالی که در سال های گذشته اصلا چنین شرایطی وجود نداشت.
دماوندی نژاد با بیان اینکه مجتمع های تولیدی لبنیات با ارزشمندترین و حساس ترین محصولات در این زمینه در حال تبدیل شدن به یک کالای ارزشمند بادوام و قابل استفاده در صنایع بالادستی هستند، گفت: خراسان رضوی زمانی با افزایش زیاد شیر مواجه بود، اما در بالادستی نبود. صنایع و کمبود سرمایه گذاری منجر به از دست رفتن تولید شد.
معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید لبنیات در استان تهران به دلیل گرانی زمین و کم آبی ظرفیت خود را از دست داده است، گفت: تولید در این منطقه بسیار گرانتر از این منطقه است. منطقه بدین ترتیب سرنوشت صنعت گاو شیری با برنامه ریزی و توسعه قطعا به این منطقه منتقل خواهد شد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز