شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

سهمیه قیر راه ها هنوز اعلام نشده است

معاون ساخت و نگهداری سازمان راهداری با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون سهمیه قیر به سازمان راهداری ابلاغ نشده است، گفت: هزار و 200 کیلومتر راه روستایی آماده آسفالت داریم و منتظر هستیم. برای اعلام قیر

به گزارش ای بی اس نیوز، خداداد مقبلی در جمع خبرنگاران راه های فرعی را شریان های حیاتی اقتصاد کشور دانست و گفت: راه های فرعی و روستایی قطب تولید و تولید کشور هستند و هر چه روستاها از بحث زیرساخت ها بهره مند شوند، بهره مندی روستاییان بیشتر خواهد شد. محصولات خود را با قیمت مناسب تری عرضه کنند و بتوانند به بازار مصرف دسترسی داشته باشند. در همین حال، ایمنی در جاده های فرعی نیز مهم است. هرچه روال جاده بهتر باشد، تصادفات و تلفات کمتری در جاده ها خواهیم داشت و همه اینها به ایجاد زیرساختی به نام جاده برمی گردد.

وی با بیان اینکه اگر زیرساخت های لازم فراهم می شد روستاها نیز توسعه می یافتند، افزود: در حال حاضر 209 هزار کیلومتر راه روستایی داریم که 116 هزار کیلومتر آن آسفالت و مابقی سنگریزه یا خاکی است. ما همچنین 38000 کیلومتر راه فرعی آسفالته داریم. در مجموع 154 هزار کیلومتر راه آسفالته داریم که خدمات حمل و نقل روستایی را ارائه می کند.

معاون ساخت و نگهداری سازمان راهداری با بیان اینکه تا قبل از ادغام راه های روستایی و فرعی با سازمان راهداری اطلاعی از راه های روستایی نداشتیم، گفت: در سال 1398 اطلس راه های روستایی کشور منتشر شد. بر اساس سرشماری سال 1394، 97 هزار و 538 روستای دارای سکنه داریم که از این تعداد 40 هزار روستا بالای 20 خانوار هستند و احداث راه در این روستاها بر اساس برنامه ششم توسعه بر عهده دولت است.

مقبلی ادامه داد: بر اساس این طرح باید 145 هزار کیلومتر راه می ساختیم که تاکنون 116 هزار کیلومتر راه آسفالت شده و 85 درصد در دسترس بودن داریم. از سوی دیگر هنوز 6 هزار و 311 روستای بالای 20 خانوار باقی مانده است که برای ساخت این تعداد روستا باید 29 هزار کیلومتر راه ساخته شود و برای این کار به 280 اعتبار نیاز داریم تا بتوانیم راه این روستاها را آسفالت کنیم. در یک زمان معقول دوره شش ساله

وی با بیان اینکه پیش بینی می شود امسال 2 هزار و 750 کیلومتر راه احداث کنیم، گفت: بر این اساس در سال جاری تاکنون 2 هزار و 294 کیلومتر راه ساخته شده است. البته حدود 2000 کیلومتر راه فرعی برای روستاهای زیر 20 خانوار ساخته شده است که خارج از شبکه و برنامه ما است و بنا به درخواست استاندار، فرماندار و معاون تا پایان گذشته انجام شده است. دو سال و نیم سال ها.

معاون ساخت و نگهداری سازمان راهداری تبادل قراردادهای پروژه را تنها در مهرماه امسال انجام داد و گفت: این وضعیت باعث می شود پیمانکاران ظرفیت مالی خود را از دست بدهند و روند ساخت پروژه به کندی پیش رود. . امروز با محدودیت اعتباری برای راهسازی روستایی مواجه هستیم. اگر مبادله قرارداد از ابتدای سال انجام شود می توانیم بین 4000 تا 4500 کیلومتر راه بسازیم در حالی که امروز به دلیل محدودیت ها فقط 2750 کیلومتر افق اجرایی را در نظر داریم.

مقبلي با بيان اينكه 1125 پروژه به طول 5426 كيلومتر در دست اجراست. برای انجام این پروژه ها به 22 همات نقره نیاز داریم که امیدواریم تا پایان سال مالی به افق برنامه ریزی شده برسیم. با وجود این، از ابتدای سال تاکنون سهمیه قیر به سازمان راهداری ابلاغ نشده است و با ابلاغ آن، تنها در ابتدای سال قادر به ساخت بسیاری از استان های سردسیر خواهیم بود. ; اما در استان های جنوبی به دلیل گرما امکان پذیر است.

وی درباره مشکل تخصیص قیر توضیح داد: قرار بود حدود دو میلیون تن قیر تخصیص یابد که ارزش آن 21 میلیارد تومان بود و 49 درصد آن به وزارت راه و شهرسازی که تقریباً یک میلیون تن است، به وزارت راه و شهرسازی واگذار می شد. . با وجود این هنوز این سهمیه به ما ابلاغ نشده است و هزار و 200 کیلومتر راه روستایی آماده آسفالت داریم و منتظر ابلاغ قیر هستیم.

معاون ساخت و نگهداری سازمان راهداری با بیان اینکه در نگهداری این راه ها با مشکل جدی مواجه هستیم گفت: سالانه به حدود 70 همات نقره ای برای نگهداری راه های فرعی و روستایی نیاز داریم. البته یکی از مشکلات ما در حوزه راه های فرعی این است که برای تمرکززدایی، تخصیص اعتبارات به استان ها ابلاغ شده تا سازمان راهداری و بسیاری از راه های روستایی در مناطق کوهستانی بدون وجود است. آسفالت و بدون روکش. انسداد چهار ماهه در فصل سرد

مقبلی با بیان اینکه پیمانکاران حاضر به کار در مناطق محروم نیستند، گفت: عمده مشکلات راهسازی در مناطق کوهستانی است و به دلیل محدودیت اعتباری سعی شده از طرق مختلف جذب اعتبار شود. از جمله ارتش، بنیاد علوی و بنیاد برکت در این زمینه به ما کمک کرده اند. از جمله پروژه های متعددی توسط ارتش در مناطق محروم انجام شد و تفاهم نامه ای به ارزش حدود 350 میلیارد تومان منعقد شد. همچنین در 116 طرح انجام شده توسط خیرین 2 میلیارد و 272 میلیارد تومان اعتبار داریم.

وی گفت: در حال حاضر 25 هزار و 300 کیلومتر راه فرعی از 38 هزار کیلومتر کل کشور نیاز فوری به روکش آسفالت دارد و برای این کارها حدود 23 ساعت اعتبار نیاز است. اگر بخواهیم این کار را در پنج سال انجام دهیم، سالانه به حدود 4.6 میلیون اعتبار نیاز داریم. همچنین حدود 46 هزار کیلومتر راه روستایی در کشور نیاز به روکش آسفالت فوری دارد و سالانه 10 هزار میلیارد تومان برای روکش آسفالت راه های روستایی نیاز داریم.

معاون ساخت و نگهداری سازمان راهداری با بیان اینکه 26 درصد جمعیت کشور در روستاها زندگی می کنند، تصریح کرد: وی بیان کرد: و روستاها قطب تولید کشور هستند که با توجه به محدودیت های مالی، در صورتی که سطح راه قابل قبول نباشد ضریب ایمنی کاهش و تصادفات افزایش می یابد و هزینه های ناشی از آن افزایش می یابد. با افزایش ضریب ایمنی، تمایل به زندگی در روستا افزایش می یابد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *