وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: برای سندسازی اراضی کشاورزی باید تدابیری اتخاذ شود تا صدور اسناد کشاورزی در دستور کار قرار گیرد، این مهم نیز می تواند در دستور کار قرارگاه اسناد اراضی کشاورزی قرار گیرد.
وی افزود: 30 درصد پرونده های قضایی موجود در کشور به دلیل نبود سند است. قانونگذار در قوانین مربوطه تصریح کرده است که تا پایان سال 1399 تمامی اراضی کشاورزی باید دارای سند باشند، اما تا به امروز تنها 4 تا 5 درصد از این رضایتنامه مستند شده است.
ساداتی نژاد با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در روز درختکاری امسال به موضوع جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی اشاره کردند، گفت: این موضوع باید در دستور کار پردیس کشور برای صدور سند اراضی کشاورزی قرار گیرد و پیگیری شود. “
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی امروز در نشست ستاد ملی صدور اسناد اراضی کشاورزی اظهار داشت: این بخش مهم است.
ساداتی نژاد گفت: پس از مستندسازی زمین های زراعی، باید به سمت جریان سازی آن و حتی دادن مشوق های لازم به کشاورزان برای مستندسازی زمین های خود حرکت کنیم.
absnews
وی گفت: مشوق هایی مانند نهاده های تولید و تجهیزات جدید و سیستم های آبیاری به مدت پنج سال در اختیار کشاورزانی قرار گرفت که زمین های خود را با زمین همسایه تجمیع کردند.
وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: اگر زمین های کشاورزی مستند نباشد، برنامه ریزی در بخش کشاورزی نمی تواند به درستی انجام شود. به همین دلیل ما معتقدیم اسناد زمین در اولویت است و نباید توسط هیچ شخص یا عاملی مانع شود.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز