سالم الخبر: کارشناس اداره کل پایش و پایش فرآورده های بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: بیماران برای جلوگیری از تداخل دارویی با مواد غذایی باید به توصیه های داروسازان در خصوص نحوه صحیح مصرف دارو توجه کنند. از نظر مصرف آنها با غذا یا با معده خالی.
الناز زاغی یکی از تداخلات پزشکی را با غذا، گیاه چای یا گل ژربرا ارائه کرد و افزود: در ایران فرآورده های گیاهی چای با نام های تجاری پرفوران، هایپران یا ناروکسین برای کنترل اختلالاتی مانند اضطراب وجود دارد که در صورت مصرف با آنها برخی از عوامل ضد اضطراب سایر داروهای مضعف مانند داروهای مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین مانند سیتالوپرام، داروهای ضد افسردگی مانند نورتریپتیلین و داروهای مهارکننده مونوآمین اکسیداز مانند سلژیلین می توانند باعث ایجاد سندرم سروتونین شوند.
به گفته وی، سندرم سروتونین گروهی از علائم است که شامل بی خوابی، گیجی، تعریق، لرزش، اسپاسم عضلانی، تغییر فشار خون یا عوارض جدیتر است و بیمارانی که داروهای اعصاب و روان مصرف میکنند باید پس از بروز علائم مشکوک به ویژه پس از شروع به پزشک مراجعه کنند. یک داروی جدید
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/16888/%D8%B3%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%AA%D9%88%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6-%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز