حسین زینلی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: طبق آمار سطح زیر کشت زعفران 122 هزار هکتار است یعنی به طور میانگین امکان تولید حداقل 500 تن از محصول وجود دارد.
به گفته وی، طی دو سال گذشته خشکسالی و سرمازدگی منجر به تولید 390 تن شد.
زینلی ادامه داد: با توجه به شرایط آب و هوایی مساعد و بارندگی پیش بینی می شود حداقل تولید امسال از 450 تن فراتر رود بنابراین به کشاورزان توصیه می کنیم 2 تا 3 ماه قبل از فصل برداشت زعفران را عرضه کنند تا صادرکنندگان بتوانند با استفاده از آن صادرات جذابی داشته باشند. در این مورد.
مدیر طرح گیاهان دارویی با بیان اینکه ایران از نظر سطح کشاورزی و تولید رتبه نخست جهان را دارد، گفت: بر اساس آمار سال گذشته ۲۲۱ تن زعفران به ارزش ۲۲۷ میلیون دلار به بازارهای هدف صادر شده است.
خبرنگار: آزاده محبی