سرمایه گذاری 40 هزار میلیارد تومانی در دهه فجر در مازندران

استاندار مازندران سرلوحه کار استان را جذب سرمایه گذار داخلی دانست و افزود: همه مازندرانی هایی که سرمایه خود را از استان های دیگر گرفته اند به مازندران بیاورند.
ای بی اس نیوز/مازندران استاندار مازندران مهمترین پروژه بزرگراهی استان را با سرمایه گذاری 12 هزار میلیارد تومانی با مشارکت بانک ملی اجرا می کند و گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر بیش از 40 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام می شود. ساخت مازندران که بخشی از آن مربوط به پروژه های نیمی است با مصوبات سفر رئیس جمهور و بخشی دیگر از طریق قرارداد فاینانس با چین در زمینه تامین برق و ساخت بیمارستان ها، زیرساخت های فاضلاب، آب و گاز است. .
وی با اشاره به اینکه در ایام الله دهه فجر هر سال تعداد پروژه های بزرگ انقلاب اسلامی است، افزود: اگر توجه کنیم فرصت های زیادی در کشور داریم اما به دلیل این دهه مردم با اراده خودشان رژیم منحوس پهلوی را کنار گذاشتند و توفیقات زیادی داشت در زمینه اقتصادی باید در سطح کشور باشید.
حسینی پور گفت: تولید غیراستاندارد مرکبات به کشورهای عربی این امکان را داده است تا با استفاده از ظرفیت دانش بنیان خود، بازارهای هدف را جذب کنند. درصد کاهش هزینه های حمل و نقل به کشورهای هدف صادر شده است.
وی گفت: پیشنهاد تولید دارایی برای اولین بار از سوی سران قوا به مازندران پیشنهاد شده است که در اختیار بخش خصوصی قرار می گیرد.
انتهای پیام
استاندار مازندران رویکرد دولت سیزدهم را کاهش ساختار اداری کشور خواند و ادامه داد: دوبات قصد دخالت مستقیم در امور اقتصادی را ندارد به همین دلیل سیاست های کلان را برنامه ریزی می کند و اجرای اصلی پروژه های کشور بر عهده دارد. از بخش خصوصی و مردم
سیدمحمود حسینی پور در مراسم افتتاح و راه اندازی 15 طرح صنعتی مازندران که در بابلسر برگزار شد، اظهار کرد: این عظمتی است که امروز جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از قدرت های خاورمیانه در صحنه دارد. و نقشی که در همه عرصه ها و مناسبات سیاسی جهان دارد. امام و شهدا و باعث این اقتدار شده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: در مازندران سرمایه گذاران پر دردسر در هزارتوهای اداری داریم، همه کارگزاران استان باید تلاش کنند تا اعتماد خود را در زمینه سرمایه گذاری ایجاد کنند.
حسینی پور سهم روزافزون بانک های مازندران در سرمایه گذاری را مورد تاکید قرار داد و گفت: بانک های استان باید برای جذب سرمایه گذار متحول شوند، لازم است دوره رقابتی برای پروژه های بزرگ مازندران ایجاد شود.
استاندار مازندران با تاکید بر اینکه برای توسعه گردشگری استان و همچنین اداره کل صمت باید اطلس طلایی سرمایه گذاری و توسعه صنعت طراحی شود، خاطرنشان کرد: در استان مازندران صنایع تبدیلی نداریم. در شرایطی که 15 محصول از طریق برنج در این استان دانش بنیان است.
وی گفت: مهمترین پروژه آزادراهی مازندران با سرمایه گذاری 12 هزار میلیارد تومانی با مشارکت بانک ملی اجرا می شود. پروژه های نیمه تمام از بودجه مصوب سفر رئیس جمهور استفاده شده است و بخشی دیگر از طریق قرارداد فاینانس با چین در زمینه تامین برق و ساخت بیمارستان ها، زیرساخت های فاضلاب، آب و گاز است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه اجرای اصل 44 قانون اساسی در برخی زمینه ها دچار انحراف شده و در واگذاری ها مشکلاتی ایجاد شده است، گفت: به همین دلیل دولت برای تامین زیرساخت ها، تولید را به نظم درآورده است. به این ترتیب زیرا زیرساخت های استان مازندران نیازمند منابع مالی و سرمایه گذاری است.