افزایش دستمزد کارگران کمک به تولید است/ نیاز به حمایت از کارفرمایان با تسهیلات کم آب و برق

سید کریم حسینی در گفت و گو با خبرنگار ای بی اس نیوز گفت: رفع فقر مطلق مورد تاکید و پیگیری دولت سیزدهم است.
نماینده مردم اهواز بابیان اینکه افزایش نرخ تورم با موانع جدی در توزیع بودجه فقرزدایی مواجه شده است، گفت: روند صعودی تورم متوقف شده است.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: با توجه به نرخ تورمی که در کشور وجود دارد، افزایش دستمزد کارگران می تواند به حل مشکلات زندگی این قشر از جامعه و تسریع روند کاهش فقر کمک کند.
حسینی ادامه داد: تحریم ها و فشارهای اقتصادی از یک سو و افزایش بیکاری از سوی دیگر نرخ فقر مطلق را افزایش می دهد.
حسینی با اشاره به افزایش 57.5 درصدی دستمزد کارگران گفت: تامین منابع لازم برای این افزایش دستمزد بر عهده کارفرما است. اکثر کارفرمایان کارخانه های کوچک تولیدی دارند و سرمایه زیادی ندارند. بر این اساس پرداخت تسهیلات کم سود به کارفرما باید در نظر گرفته شود تا تولید تحت تاثیر قرار نگیرد و نیروی کار تعدیل نشود.
وی کسری بودجه را عامل افزایش تورم و فشار بر ضعیف ترین اقشار جامعه دانست.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: بدون در نظر گرفتن دخل و خرج کشور نمی توان مصوبات خاصی برای ریشه کنی فقر مطلق در جامعه اجرا کرد. محدودیت های بودجه سال های گذشته یکی از دلایل اصلی تداوم فقر مطلق در جامعه است.
نماینده مردم اهواز در مجلس با اشاره به سفرهای استانی رئیس جمهور از ابتدای تشکیل دولت، خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه های مردم دولت قبل عدم ارتباط مستقیم با دولت بود. رئيس جمهور. اما رئیس دولت سیزدهم در سفرهای استانی خود مشکلات، تنگناها و فقری که گریبانگیر برخی شهرها و روستاهای کشور است را از نزدیک مشاهده کرده است تا بتوان تصمیمات دقیق تری برای پاسخگویی به این نگرانی ها اتخاذ کرد. امید ممکن است دوباره در دل مردم متولد شود.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی افزود: مجلس شورای اسلامی با استفاده از بازوی قانونگذاری خود به ویژه آنچه در بودجه سال 1401 انجام داد، تلاش کرد افزایش دستمزدها و اقشار آسیب پذیر را در دستور کار قرار دهد. بر همین اساس، اعتبارات کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان اجتماعی را که وظیفه کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه را بر عهده دارند، افزایش داده است تا فشار بر معیشت به حداقل برسد.