اخبار سیاسی روز

سردار حسنی آهنگر: باید یکی از حوزه های تاثیرگذار برای کسب مرجعیت علمی در حوزه های علوم پایه باشیم.

absnews


رئیس دانشگاه امام حسین(ع) در پاسخ به این سوال که محصولات این همایش چه زمانی تولید می شود، گفت: حوزه کار در علوم پایه را به سه قسمت تقسیم کرده ایم. نخست اینکه بر اساس احادیث پیامبر اعظم(ص)، ائمه معصومین(ع) و آیات کلام الله مجید شاهد تحولی اساسی در علوم پایه هستیم که مطمئناً معارف اصلی از آن استخراج خواهد شد.

رئیس دانشگاه امام حسین(ع) با بیان اینکه تلاش کرده ایم گفتمان مسلط در کشور برای حوزه علوم پایه ایجاد شود، تصریح کرد: از تعدادی از دانشکده ها و از دانشگاه های کشورمان درخواست کمک کرده ایم. همکاران و اساتید خودمان که برنامه جامعی برای دستیابی به تحول در علوم پایه و همچنین نقشه راه عملیاتی و اجرای آن در زمینه های ریاضی، فیزیک، شیمی و زیست شناسی دارند.

سردار حسنی آهنگر با اشاره به سومین فعالیت در حوزه علوم پایه گفت: رشته های کاربردی فعلی علوم پایه هستند که سعی شده با توجه به آن ها از آنها غافل نشویم. به عبارت دیگر، چگونه می توان این دانش را بر اساس دانش قبلی، اکنون با سرعت بیشتری به کار برد. بخشی از علم که سومین بخش از فرآیند تحول علوم پایه بوده است، در سال‌های اخیر در زمینه‌های مختلف از جمله لیزر، رادیوتراپی، مهندسی پزشکی و در زمینه‌های ساخت انواع واکسن‌ها بوده است. با افتخار و نورا و سایر واکسن ها حاصل فعالیت در حوزه زیست شناسی و علوم پایه در جمهوری اسلامی ایران است.

سردار حسنی آهنگر در این نشست گفت: با توجه به اینکه امسال سال علوم پایه است، ما در دانشگاه امام حسین(ع) بر اساس طرح جامعه مشخص به دنبال تحول و ارتقاء در حوزه علوم پایه بوده ایم.

به گزارش خبرنگار سیاسی ABSNEWS، نشست تخصصی شورای سیاست گذاری همایش ملی ارتقا و تحول علوم پایه و پایه با حضور سردار محمدرضا حسنی آهنگر رئیس دانشگاه امام حسین(ع) برگزار شد. (ع)، سعدالله نصیری خیدری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی و دبیر سازمان ملی سال جهانی علوم پایه محمدرضا بن.الدین حمیدی معاون سازمان بسیج اساتید و روسای سایر دانشگاه های کشور در دانشگاه امام حسین (ع) بازداشت شد.

وی ادامه داد: این رشته ها عملا رشته هایی هستند که تحقیق در آنها منجر به کشف حقایق کشف نشده می شود. پس از کشف این حقایق، کلمات فارسی را برای آنها قرار داد وبه خواست خدا بیایید شاهد ثبت جهش های علمی جدید از جانب ایران و ایرانیان در سراسر جهان باشیم. این اثر پس از انجام کارهای فراوان در این زمینه و به موازات آن در زمینه های فنی و مهندسی مرجع علمی می باشد تا محصولی به عنوان فناوری های نوین داشته باشد و در دسترس جامعه بشری قرار گیرد.

وی ادامه داد: پس از آن علومی که در دنیا به دست آمده، تاریخ تمدن ما در قرون سوم، چهارم و پنجم هجری که بر بام علمی جهان بودیم، قطعا تجربه شده است و می توانیم. بهبود مرزهای دانش که دومین بخش از فعالیت در عرصه علم است.

وی افزود: مسلم است که شکستن مرزهای علمی مستلزم یک دوره میان مدت و تحقیقات اساسی است که به دلیل زمان بر بودن باید در مدت طولانی تری انجام شود.

وی با بیان اینکه در این راستا تلاش کرده ایم با تمامی دانشگاه هایی که دارای علوم پایه در کشور هستند ارتباط برقرار کنیم، افزود: با توجه به اینکه کشور ما به دنبال کسب مرجعیت علمی است، باید به این نکته توجه داشت که یکی از بهترین ها حوزه های تأثیرگذار برای کسب مرجعیت علمی، حوزه های علوم پایه است.

سردار حسنی آهنگر با بیان اینکه برای انجام هر کار بزرگی، هم زبانی در حوزه این علوم یکی از کارهای ضروری است که باید انجام شود، خاطرنشان کرد: برگزاری این نشست های تخصصی و همایش ملی ارتقا و تحول در علوم پایه که در 9 آذرماه امسال برگزار می شود قطعا می تواند کمک زیادی کند.



این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید

رئیس دانشگاه امام حسین(ع) در پاسخ به سوالی درباره مشکلاتی که با نشست های تخصصی در حوزه علوم پایه حل می شود، از یافته های اساتید دانشگاه های مختلف مطلع شدیم.

رئیس دانشگاه امام حسین (ع) گفت:به خواست خدا پرچم تحول علوم پایه را با همت دانشگاهیان کشور به اهتزاز درآورده ایم و از صاحب نظران حوزه علوم پایه می خواهیم ما را در یافتن میانبرهای دانش یاری کنند.

وی ادامه داد: در این جلسات با نظام مشکلات کشور در حوزه علوم پایه آشنا شدیم و برای رفع این مشکلات با هم همفکری می کنیم. در واقع می توان گفت که این جلسات آماری است مساEL توسعه خود را هم در علوم پایه و هم در ادبیات سرعت می بخشد. زیرا برای انجام کارهای سازمانی نیاز به جلسات مشترکی دارید که همدلی و همزبانی را به همراه داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا