شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

سرانه کم استفاده از اسباب بازی در ایران

دیزجی با بیان اینکه در ایران هویت اسباب بازی مغفول مانده و به عنوان یک شهربازی یا وسیله ای لوکس و نه اجباری تلقی می شود، یادآور شد: برای تبدیل شدن ایران به قطب اسباب بازی در منطقه نیاز به سرمایه پیش بینی هزار میلیارد تومان است. البته در حال مطالعه در مناطق آزاد ویژه اقتصادی هستیم تا یکی از آنها را برای ایجاد قطب تولید اسباب بازی در منطقه انتخاب کنیم.

وی ادامه داد: استرالیا تا 400 دلار، ژاپن، فرانسه و آلمان حدود 300 دلار و کشورهای همسایه ایران حدود 68 دلار سرانه مصرف اسباب بازی دارند.

وی ادامه داد: اگر ایران به قطب تولید اسباب بازی در منطقه تبدیل شود، اشتغال زایی زیادی ایجاد می کند و با صادرات کالاهای فرهنگی به کشورهای دیگر از جمله آسیای میانه و سایر کشورها می توان ارزآوری کرد.

رئیس انجمن اسباب‌بازی‌سازان خاطرنشان کرد: مصرف اسباب‌بازی به‌عنوان تغذیه فیزیکی برای رشد کودکان باقی می‌ماند و اگر کیفیت و کمیت این محصول افزایش نیابد و این محصول به‌طور گسترده برای کودکان زیر 6 سال در دسترس نباشد و والدین مراقب نباشند، مضر است. نتایج به دنبال خواهد داشت.

دیزجی خاطرنشان کرد: منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان پتانسیل تبدیل شدن به قطب تولید اسباب بازی در منطقه را دارد که در این منطقه زیرساخت انرژی آب، برق و گاز؛ در این منطقه زیرساخت های انرژی آب، برق و گاز است. زمین ارزان، معافیت های مالیاتی، حمل و نقل عمومی، هوایی، زمینی، ریلی و منابع انسانی می تواند به راه اندازی هاب کمک کند.

ای بی اس نیوز/ کرمان رئیس انجمن سازندگان اسباب بازی کشور، سرانه استفاده از اسباب بازی در ایران را بسیار پایین دانست و گفت: در حال حاضر حدود 300 واحد تولید اسباب بازی تمام وقت و 100 واحد تولید پاره وقت این محصول در روستاها وجود دارد.

دیزجی گفت: بیش از 17 میلیون نفر از جمعیت ایران زیر 16 سال هستند که با صنعت اسباب بازی کار می کنند و نیاز به مصرف این محصول فرهنگی دارند. اسباب بازی برای کودکان زیر 6 سال که هنوز وارد دوره های تحصیلی نشده اند ضروری و بسیار متمایز است.

absnews

وی با بیان اینکه مصرف سرانه اسباب بازی در ایران نسبت به کشورهای توسعه یافته بسیار پایین و کمتر از 20 دلار (350 تا 400 هزار تومان) است، افزود: این زمانی است که برخی از کشورهای دنیا تا 500 دلار برای خرید اسباب بازی هزینه می کنند. تا فرزندانشان از این مشکل بی نصیب نمانند.

به گزارش ای بی اس نیوز، غلامرضا دیزجی در حاشیه بازدید از منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان، اظهار کرد: حدود 300 واحد تولید اسباب بازی تمام وقت و 100 واحد تولیدی پاره وقت در کشور وجود دارد که بیش از 4000 نوع اسباب بازی تولید می کنند. اسباب بازی ها اسباب بازی هایی که بخشی از آن به کشورهای خاردار صادر می شود.

رئیس انجمن سازندگان اسباب بازی تاکید کرد: دولت باید موانع را برطرف کند و از صدور پروانه تولید و بروکراسی های اداری و اعطای تسهیلات کم بهره در این صنعت حمایت کند تا مصرف سرانه افزایش یابد که این امر برای رشد و توسعه بسیار موثر است. تحصیلات. فرزندان.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *