یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

ستاری: تحریم ها با خلاقیت و نوآوری بی اثر است

رضایی با تاکید بر اینکه بازارهای صادراتی باید در اولویت محصولات باشد، ادامه داد: محصولاتی که به خارج از کشور صادر می شود بازار داخلی نیز خواهد داشت.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اولویت تدارکات زنجیره ارزش و افزایش تاب آوری فناوری در کشاورزی و تامین مواد غذایی، افزود: البته در حوزه امنیت غذایی با ورود معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری، طرح ها در حال اجرا هستند. اما برای توسعه این حوزه نیازمند مشارکت بیشتر شرکت های دانش و خلاقیت آنها هستیم.

رضایی با اشاره به لزوم شناخت رابطه نوآوری و صنعت، ادامه داد: خواهشمند است در قالب تحلیل و نمودار، رابطه نوآوری و صنعت در همه حوزه ها بررسی و رصد شود. سرعت توسعه روابط بین پایگاه دانش و صنعت و بازار ممکن است وضعیت فعلی رابطه، اصلاحات ساختاری و تحول اقتصادی را تعیین کند.

تکمیل زنجیره ارزش غذایی با کمک شرکت های دانش بنیان

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت شرکت های دانش بنیان در حوزه بهینه سازی انرژی گفت: علاوه بر ظرفیت این شرکت ها در صنایع بالادستی نفت، گاز و پتروشیمی از جمله نیاز به کاتالیست، تجهیزات چاه و بسیاری از فناوری های دیگر، امروزه شرکت های دانش بنیان توانسته اند.

نقش پایگاه های دانش در کاهش هزینه های انرژی و حفظ منابع

وی همچنین بر اولویت تکمیل زنجیره ارزش غذایی و امنیت غذایی تاکید کرد و گفت: به عنوان مثال در بخش مرغ که مشاغل زیادی وجود دارد، برنامه ریزی دقیقی داریم.

ستاری تاکید کرد: این کانال باید با حمایت بنگاه های دانش بنیان در کشور فراهم شود. از آنجایی که سالانه 3.5 میلیارد دلار واردات داریم، شرکت های داخلی می توانند مانعی برای این ارزیابی باشند، ضمن اینکه ظرفیت شرکت های دانش بنیان برای تولید این محصول و عرضه به بازار بالا است.

رضایی ادامه داد: این حجم انبوه پسماند در صورتی که دوباره وارد تولید شود و ارزش افزوده بالایی داشته باشد می تواند به حفظ و جلوگیری از هدررفت سرمایه ملی کمک کند. بازیافت به عنوان یک فرهنگ عمومی نیز باید بخشی جدایی ناپذیر از هر کسب و کاری باشد.

وی درباره نقش کلیدی این شرکت ها در اصلاح ضایعات انرژی گفت: اتلاف انرژی ثروت ملی ما را هدر می دهد و توسعه اقتصادی را کند می کند. بخش قابل توجهی از کمک بلاعوض مربوط به انرژی است و با استفاده از نوآوری کسب و کارهای دانش بنیان می توان این مبلغ هنگفت را برای توسعه و رفع نیازهای کشور هزینه کرد.

ستاری: تحریم ها با خلاقیت و نوآوری بی اثر است

ستاری افزود: با ورود به عرصه تولید دانه های روغنی توانسته ایم بخشی از نیاز بازار داخلی را تامین کنیم.

معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به اینکه تحول پیوند ایده های نوآورانه با صنعت مستلزم وجود حلقه های ارتباطی و تکمیل زنجیره دانش به بازار است، ادامه داد: از ایده تا محصول، بخش های مختلفی مانند تولید نمونه اولیه است. برندسازی، بازاریابی، اقدامات دیپلماتیک برای حمایت از بازرگانان و فناوران و مشاوره اقتصادی همگی نقش دارند که همه آنها را باید حلقه‌های این زنجیره دانست.

وی افزود: به عنوان مثال در حوزه کشاورزی که هنوز تعداد بنگاه های دانش بنیان قابل قبول نیست، مشکلات بیشتر است و صنعت کشاورزی هنوز به طور کامل با فناوری و نوآوری ادغام شده و بهبود را آغاز کرده ایم. معیارهای. در آن جهت.”

محسن رضایی با بیان اینکه در اقتصاد خلاق و دانش بنیان تولید پشتوانه و خط مقدم دارد، ادامه داد: ستون فقرات تولید دانش بنیان، نوآوری و خط مقدم آن بازاریابی و ارتباط با صنعت و تجارت است.

وی یکی از موانع عمده این پیوند دانش و صنعت را وجود سازوکارهای بروکراتیک و نوع مواجهه دولت با بخشهای نوآور و اقتصاد دانش بنیان دانست و افزود: هر چه آسانتر و سریعتر باشد.

ستاری: تحریم ها با خلاقیت و نوآوری بی اثر است

رضایی ادامه داد: خوشبختانه در ابتدای راه که هسته اصلی فناوری و نوآوری است، جهش های خوبی را شاهد هستیم، اما لازم است این نوآوری با تولید صنعتی پیوند خورده و به بازارهای بین المللی راه یابد تا جزایر دانش و فناوری با اتصال جزیره صنعت به دنیای بازارهای بین المللی.

معاون رئیس جمهور همچنین با اشاره به ضرورت و اهمیت پیوست انرژی در همه بخش ها از جمله اقتصاد دانش بنیان گفت: یکی از موضوعات مهم در فرآیند تولید ثروت، توجه به بازیافت است. باید فرهنگ بازیافت را با کمک کسب و کارهای خلاق و دانش بنیان تقویت و ترویج کنیم. کسب و کارهای دانش بنیان این ظرفیت را دارند و این فرهنگ سازمانی باید به شهر و روستا نیز گسترش یابد.

وی تاکید می کند که تحریم ها با استفاده از خلاقیت و نوآوری بی اثر است. توسعه عمومی فناوری ها و ابزارها، ایران از یک سو، کشت و کار و ایجاد محیطی را برای تسهیل در تولید و بازاریابی این محصولات ضروری کرده است.

وی با اشاره به لزوم توجه به نوآوری منطقه‌ای و همچنین نوآوری بنگاه‌های دانش‌بنیان، گفت: در مورد بنگاه‌ها که توسعه در اولویت است، تعادل نوآوری منطقه‌ای نیز باید در نظر گرفته شود. زیرا سطح و سطح این زون ها یکسان نیست و این سطح باید در اولویت همراهی باشد.

گام های موثری برای پیوند علم و نوآوری صنعتی برداشته شده است

وی استفاده از محصولات ساخته شده با فناوری های پیشرفته را یکی از ضروریات کشور دانست و افزود: باید به این معنا حرکت کنیم که این محصولات بتواند پاسخگوی بخش بزرگی از نیاز کشور باشد. محصولاتی که با تکیه بر برق خانگی و فناوری های بومی سازی تولید می شوند.

وی تاکید کرد: باید زمینه پیوند این نوآوری ها و محصولات دانش بنیان با صنعت و تجارت فراهم شود.

وی افزود: بنابراین باید دیدگاه قبلی مبنی بر عدم حضور محصولات ایرانی در بازارهای رقابتی بین المللی را کنار بگذاریم و در تولید محصولات خود بازارهای بین المللی را در اولویت قرار دهیم. “

معاون اقتصادی رئیس جمهور در این بازدید با اشاره به اقدامات موثر و مقیاس پذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ایجاد پل ارتباطی بین نوآوری، فناوری و صنعت، از اقدامات انجام شده در این حوزه استقبال کرد و افزود: ادامه این روند می تواند منجر به رشد شود. »معادل نوآوری و اقتصاد.

به گزارش روز دوشنبه ای بی اس نیوز از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری در سفر معاون اقتصادی رئیس جمهور برپایی نمایشگاهی از دستاوردهای منتخب صادراتی ایران وی در ادامه با بیان اینکه از بنگاه‌های خلاق و دانش‌بنیانی که محصولات باکیفیت ساخت ایران تولید می‌کنند، برای ورود به بازارهای صادراتی حمایت می‌شوند، افزود: هرجا بنگاه‌های دانش‌بنیان بیشتر باشد، تحریم‌ها کمتر تاثیرگذار بوده است.

معاون اقتصادی رئیس جمهور یکی از ضرورت ها را ایجاد تعامل بین حلقه های زنجیره اقتصادی دانست و افزود: ایجاد بستر ارتباطی بین بانک ها، محیط زیست، بخش های قانونی و نظارتی با بخش خصوصی باید تقویت شود. . کسب‌وکارها در پارک‌های علم و فناوری، تسهیل‌کننده‌ها، مراکز نوآوری و بنگاه‌های خلاق که برای رشد و شکوفایی در محیطی توانمند نیازمند حمایت، راهنمایی و توانمندسازی هستند، حوزه دیگری است که نیازمند تقویت و تقویت است. این شرکت ها به محض رسیدن به بلوغ نسبی، می توانند به بازار داخلی بین المللی راه پیدا کنند، به تولید انبوه برسند و ارزش افزوده ایجاد کنند.

رضایی در ادامه با بیان اینکه بخشی از معضل هدر رفت انرژی و هدررفت یارانه ها در این حوزه مربوط به نظام توزیع و بازتوزیع یارانه ها است، ادامه داد: در حوزه های مختلف یارانه انرژی اصلاحاتی برای یارانه دادن به اهدافی از جمله افزایش بهره وری، آغاز شده است. محرومیت و .. عاقلانه خرج شدن. البته ابزارهایی نیز در پیاده سازی سیستم حائز اهمیت است که بر اساس آن محصولات دانش بنیان تولید شده توسط شرکت ها در زمینه بهینه سازی انرژی بسیار ارزشمند بوده و تکمیل کننده روند اصلاحی اساسی است که خوشبختانه در حوزه انرژی در حال انجام است. بهینه سازی.

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *