ساوه قطب اقتصاد غیرنفتی کشور است
فرزاد مخلیس الائمه روز چهارشنبه ۲۰ آبان در نخستین جشنواره ملی تولید و صادرات انار در مسجد جامع تاریخی ساوه گفت: شناسایی و معرفی فرصت ها و کشف توانایی های خاص از اهداف مهم برگزاری این جشنواره است. جشنواره که به نقطه عطفی در تاریخ اقتصاد ساوه تبدیل خواهد شد. .
ای بی اس نیوز/مرکزی استاندار مرکزی با بیان اینکه ساوه قطب اقتصاد غیرنفتی کشور است، گفت: شهرهایی مانند ساوه که فعالیت های زیادی در حوزه اقتصاد غیرنفتی دارد برای کشور بسیار حائز اهمیت است.
وی ابراز امیدواری کرد: اولین جشنواره ملی انار ساوه به تحقق توانمندی های اقتصادی غیرنفتی استان مرکزی که تحت حاکمیت شهرستان ساوه است کمک کند و به توسعه اقتصادی پایدار به معنای واقعی دست یابیم.
وی افزود: سند تحول دولت مردمی به دستگاه های اجرایی ابلاغ شده و امیدواریم در سه مرحله کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت انجام شود.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین پروژه عمرانی استان انتقال سهم آب ساوه از سد کوچری است، افزود: در سفر رئیس جمهور به استان مرکزی 500 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این پروژه اختصاص یافت.
انتهای پیام
وی در ادامه به طرح درخت طیبه در ساوه اشاره کرد و افزود: 5 هزار و 500 اصله درخت انار در این شهرستان توسط باغداران مهر و به نیازمندان اهدا شده است که این روند توسعه می یابد.
وی افزود: بر اساس گزارشی با عنوان اطلس پیچیدگی اقتصاد جهانی، مشخص شده است که حدود 77 درصد اقتصاد ایران به نفت و فرآورده های نفتی وابسته است. به همین دلیل شهرهایی مانند ساوه فعال در اقتصاد غیرنفتی در زمینه های کشاورزی و صنعتی از اهمیت بالایی برای کشور برخوردارند.
استاندار مرکزی در ادامه توسعه صنایع تبدیلی را اولویت و خواسته باغداران دانست و گفت: در حوزه منابع آبی ساوه برای بخش کشاورزی با دغدغه هایی مواجه هستیم. در زرندیه و تفرش نگرانی در زمینه تامین آب شرب برطرف شده اما در کاربری های کشاورزی ساوه و زرندیه نگرانی وجود دارد.
مخلص الائمه با اشاره به اینکه ساوه در ابعاد مختلف حق بزرگی بر استان مرکزی دارد، افزود: حدود 25 درصد مفاخر کشور متعلق به استان مرکزی است و ساوه سهم پررنگی در مولفه هویتی استان دارد. محوری در پرورش شخصیت مانند علامه عسکری، شهید چمران و…