سایر موضوعات

کشاورزی ارگانیک در سوادکوه برجسته شده است

رئیس آموزش و پرورش سوادکوه با اعلام اینکه بیش از 2 تن گندم، یک تن و 800 کیلوگرم جو و 3 تن و 400 کیلوگرم برنج از زمین های زیر کشت این منطقه برداشت می شود، گفت: با وجود ماشین آلات کشاورزی که در این منطقه وجود دارد. در شهرستان سوادکوه مورد استفاده قرار می گیرد که این صنعت را به سمت نیمه مکانیزه شدن سوق داده است.

امیدعلی باباپور در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به اینکه کشاورزی مانند سایر مشاغل دارای چالش های زیادی است، اما با تلاش کشاورز و کمک دولت، کشت برنج سودآور است، اظهار کرد: علاوه بر محصول گندم و جو؛ پرورش گاوهای سنگین و سبک در سوادکوه جالب توجه است، این اقدام نشان می دهد که تولید و مصرف زمین کشاورزی منجر به بهره وری می شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، شهرستان سوادکوه 43 هزار و 913 نفر جمعیت دارد که از این تعداد 18 هزار و 235 نفر در مناطق روستایی و 25 هزار و 678 نفر در شهرستان سکونت دارند.

این مسئول تنش آبی کشور را ناشی از گرم شدن سطح زمین، کاهش بارندگی در فصل کشاورزی و بهره برداری بی رویه از منابع زیرزمینی دانست و ادامه داد: تنش آبی در مناطق بالای این منطقه کمتر است و در حال حاضر کمبود وجود دارد. آب برای کشاورزی در شهرستان سوادکوه تهدید محسوب نمی شود.

وی با اعلام اینکه محصولات کشاورزی ارگانیک در شهرستان سوادکوه تولید می شود، گفت: هر دو هفته یکبار کارشناسان حفظ نباتات اراضی زراعی پایش سرزده می شوند تا از انواع سموم استفاده نشود. زیرا سموم تقلبی نیز در بازار به فروش می رسد.

انتهای پیام

ای بی اس نیوز/مازندران رئیس اداره آموزش و ترویج شهرستان سوادکوه از تولید محصولات کشاورزی ارگانیک در شهرستان سوادکوه خبر داد و گفت: هر پانزده هفته یکبار کارشناسان حفظ نباتات اراضی مزارع تحت نظارت سرزده قرار می گیرند تا انواع سموم از بین برود. استفاده نشده.

باباپور افزود: مهمترین بخش کشاورزی در کنار کار کاشت، قسمت کاشت است که استفاده از بذر مرغوب و کود مناسب برای افزایش کیفیت محصول و سطح بهره وری است.

باباپور تهدید و کرنش منابع آبی در کشور و مازندران را جدی دانست و افزود: کشاورزان باید شناخت دقیقی از محصولات آبخوان داشته باشند. تنها منبع آب رودخانه تالار است که خارج از منطقه کسلیان بیشترین تاثیر را در کشاورزی سوادکوه دارد.

سوادکوه دارای دو روستا، چهار شهر و 63 روستا است که کشاورزی و دامداری در آنها رونق دارد.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه قدمت کهن کشاورزی در این شهرستان را برشمرد و یادآور شد: در حال حاضر استفاده از ادوات کشاورزی منجر به بهره برداری مکانیزه از زمین های زیر کشت شده است. همچنین با خروج از کشاورزی سنتی، شاهد سودآوری برای کشاورزی و بهره وری بیشتر هستیم.

وی با بیان اینکه یک هزار و 669 هکتار از اراضی سوادکوه زیر کشت دیم گندم، جو و علوفه است، افزود: 675 هکتار از اراضی آبی سوادکوه زیر کشت شلتوک، برنج، کاه و شبدر است و هزار و 249 هکتار از اراضی این منطقه زیر کشت است. برای باغ ها استفاده می شود

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا