سالانه 300 میلیون قوطی کنسرو ماهی در کشور تولید می شود
مسعود بختیاری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های ای بی اس نیوز از جوان ؛ اظهار کرد: بر اساس آمار ظرفیت اسمی سالانه کارخانه های کنسرو ماهی در کشور از مرز 900 میلیون قوطی عبور می کند و بر اساس آمار اعلام شده از سوی سازمان منابع شیلات در 5 تا 6 سال گذشته سالانه بین 500 تا 600 میلیون قوطی تولید می شود.
وی با بیان اینکه کارخانه های کنسروسازی با ظرفیت کمتر از 50 درصد فعالیت می کنند، تصریح کرد: برآوردها حاکی از آن است که هم اکنون سالانه بین 250 تا 300 میلیون قوطی تولید می شود که در صورت عدم حمایت دولت، چالش ها و مشکلات به طور تصاعدی چند برابر می شود. . پیدا کردن.
بختیاری درباره وضعیت اخیر واردات ماهی تن گفت: محاصره بر میزان واردات ماهی تن تاثیر گذاشت به گونه ای که واردات ماهی تن در سال گذشته از 40 هزار تن به 50 هزار تن به بیش از 20 هزار تن رسید.
رئیس هیأت مدیره سندیکای صنعت کنسرو ادامه داد: در زمینه ثبت سفارش کالا با چالش مواجه هستیم چرا که هم اکنون حدود 4 هزار تن ماهی تن در بندر انباشته شده است و سازمان دامپزشکی نیز موافقت خود را برای این موضوع دریافت کرده است. فاکتور انبار که بر اساس برآوردهای ما به دلیل تاخیر روزانه مسئولان اجرایی بالغ بر 25000 دلار می شود. آنها هر روز در وزارت جهاد هستند اما به دلیل عدم پاسخگویی بدون نتیجه برمی گردند.
به گفته وی، با وجود فسادپذیری ماهی به عنوان محصول صنایع غذایی، نگران تاریخ انقضا هستیم، بنابراین منتظر مجوز رهاسازی ماهی هستیم.
رئیس صنعت کنسرو ماهی با بیان اینکه قیمت کنسرو ماهی تغییری نکرده است، گفت: هنوز افزایش قیمتی را اعمال نکرده ایم و با وجود افزایش قیمت تمام شده دستمزد، حامل های انرژی، حمل و نقل، قوطی و روکش، قیمت پارسال 87500 تومان بود.
خبرنگار: آزاده محبی