علی الحسینی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: با وجود اینکه تولید زعفران در سال گذشته کاهش یافته است، اما عرضه زعفران طبیعی است.
وی با اشاره به اینکه سالانه بین 60 تا 70 تن زعفران در کشور مصرف می شود، افزود: زعفران ایران به دلیل کیفیت برتر توان رقابت با سایر کشورها را دارد.
الحسینی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید زعفران در سال جاری نسبت به سال قبل رشد چشمگیری خواهد داشت و به همین دلیل میزان صادرات و حضور در بازارهای هدف افزایش می یابد.
عضو شورای ملی زعفران بر تدوین سیاست مناسب برای مدیریت تولید و تجارت زعفران تاکید کرد و افزود: برآوردها حاکی از آن است که تولید زعفران در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش خواهد یافت، بنابراین مسئولان باید در این زمینه جدیت داشته باشند. اتخاذ سیاست کلی برای مدیریت تولید و صادرات
به گفته وی با افزایش عملکرد در واحد سطح به تولید انبوه می رسد که در این صورت قیمت ها رقابتی خواهد بود.
الحسینی گفت: بر اساس آمار، امکان تولید بیش از هزار تن زعفران در کشور وجود دارد، این در حالی است که تولید فعلی زعفران یک چهارم ظرفیت مزارع را تشکیل میدهد.
خبرنگار: آزاده محبی