وی ادامه داد: ذرت آلوده مورد بحث از آن زمان در اختیار سندیکای مالکان بوده و باید به آن واگذار می شد که متاسفانه انجام نشد. وی کالاها را به شرط صادرات و نه به شرط مصرف در کشور به حراج گذاشت که توسط یک نفر خریداری شده و در سه مرحله که آخرین آن حدود 3 ماه پیش بود، حدود 120 هزار تن تعیین تکلیف و ارسال شد. 3 کشتی
حسین زاده با تاکید بر اینکه موضوع ذرت آلوده ربطی به وزارت راه و شهرسازی و سازمان بنادر و دریانوردی ندارد، افزود: و سازمان زمین مناسب بود و این سازمان باید جایزه می گرفت که روند آن حدود 8 سال طول کشید. سال ها. به نظر می رسد که تا کنون پس از واگذاری کالا با پیگیری از خود سازمان بندری انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، محمود حسین زاده رئیس اداره کالاهای اساسی بنادر خوزستان درباره آلودگی ادعایی 145 هزار تن ذرت وارداتی به انبارهای بندر امام خمینی (ره) اظهار داشت: زمانی که کالایی وارد بنادر کشور می شود. ، پس از تخلیه از کشتی و قبل از ارائه اظهارنامه به گمرک جهت صدور حکم ترخیص، سازمان های مختلف مانند سازمان استاندارد (و در این مورد سازمان دامپزشکی) از کالا نمونه برداری کرده و در صورت تایید، دستور ترخیص صادر می کنند. و در صورت وجود تایید نشده اند، ممنوع خواهند بود یا صادر نمی شوند.
به گزارش ای بی اس نیوز، مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش کالاهای کشور در بازدید از روند تخلیه و بارگیری کالاها در بندر امام (ره) گفت: تاکنون از مجموع 145 هزار کالا. 120 هزار تن ذرت غیراستاندارد ذخیره شده در انبار بندر امام (ره) به خارج از کشور صادر شد. با تلاش خریدار این محموله، مراحل بارگیری مابقی ذرت در حال انجام است تا این محموله تا قبل از عید نوروز از کشور خارج شود. در صورت خروج کامل این محموله از کشور، بخش زیادی از ظرفیت ذخیره سازی بندر امام خمینی (ره) به ذخیره سازی کالاهای اساسی جدید اختصاص می یابد.
absnews
رئیس اداره کالاهای اساسی بنادر استان خوزستان با بیان اینکه تا چند ماه پیش حدود 11 انبار در بندر امام (ره) در این تصرف اشغال شده بود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها یک انبار در این بندر وجود دارد. این اجناس اشغال شده است که حجم آن حدود 27 هزار است، جسدی است که اکنون کوله شده و احتمالاً قبل از عید و در نهایت در فروردین 1400 از بندر امام خمینی خارج می شود و پرونده به طور کامل بسته می شود.
رئیس اداره کل کالاهای استان خوزستان با بیان اینکه وجود سم آفلاتوکسین در مواد غذایی ربطی به باقی ماندن در انبار ندارد، گفت: آفلاتوکسین از مبدا ایجاد می شود و حتی ممکن است در مزرعه بوده باشد. تخلیه شده در بندر امام (ره) و تعداد 145 هزار تن حتی ممکن است معادل یک دهم این مقدار کالای وارداتی نباشد.
این مدیر همچنین بر رعایت استانداردها در انبارهای بندر امام خمینی (ره) تاکید کرد: در بندر امام در مجموع 42 سایت داریم که شامل 128 انبار می شود که در هر کدام یک نماینده سازمان دامپزشکی و یک نماینده سازمان دامپزشکی. سازمان غذا و دارو مستقر است و بر سلامت کالا و سلامت انبار نظارت دارد. انبارهای بندر امام (ره) با توجه به گستردگی و کیفیت تخلیه کالا شاید از نظر رعایت استانداردها در کشور بی نظیر باشد. تمامی این انبارها مورد تایید سازمان دامپزشکی و سازمان غذا و دارو هستند و اگر حتی یکی از انبارها مورد تایید این دو سازمان نباشد، کالا تخلیه نمی شود. همچنین مرسوم است که کشتی در زمان پهلوگیری، سازمان جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت، تاییدیه تخلیه صادر می کند و بدون این مجوزها کشتی به هیچ وجه تخلیه نمی شود.
وی افزود: برای میخچه های ذکر شده نیز به همین ترتیب عمل شد. تقریباً 145000 تن ذرت که 20000 تن آن مربوط به سال 1992 و تقریباً 121000 تن مربوط به سال 1995 و تقریباً 4000 تن مربوط به سال 1997 بوده است. حد مجاز و خوشبختانه با جدیت سازمان بنادر و با وجود فشارهای زیاد این کالا از بندر خارج نشده و انبارهای خود را پلمب کرده ایم. وارد چرخه مصرف کشور نشوید. همان موقع بود که سازمان دامپزشکی به ما گفت که کالا از نظر ما مشکلی ندارد.
حسین زاده اما با ممانعت از ترخیص این کالا و ورود آن به کشور، ادامه داد: طبق قوانین گمرکی و بندری، اگر مالک پس از 3 ماه تخلیه یک بار کالا را ترک نکند، کالای متروکه محسوب می شود و در سازمان جمع آوری و فروش املاک انحصاری آگهی می شود. در مورد این محصول، در همان زمان در سال های 92، 95 و 97 بلافاصله پس از گذشت 3 ماه و عدم ترخیص آن توسط صاحب کالا، آن را به عنوان کالای متروکه در گمرک و به مالکیت سازمان اعلام کردیم.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز