سایر موضوعات

خانه های کدام مناطق تهران در حال بازسازی هستند؟

وی ادامه داد: بر اساس این بسته تشویقی بین یک تا دو طبقه تراکم بدون هیچ هزینه ای از سوی ساکنان تعلق می گیرد. آن جنبه بحث عوارضی بود که شهرداری عملاً از آن چشم پوشی کرد و موضوع دیگر تشویق تراکم بود و جنبه دیگر تسهیلاتی بود که دولت باید بدهد.

هدایت افزود: متأسفانه تعهدی که دولت در خصوص امکانات رفاهی داده چند ماهی است که قطع شده است و این موضوع مانع از روند نوسازی می شود، البته دولت در زمینه مسکن تعهد جدی دارد و در قانون رونق املاک تاکید می شود که تولید مسکن فرسوده باید در اولویت قرار گیرد؛ بنابراین انتظار داریم دولت به تعهد خود احترام بگذارد و تسهیلاتی را که 300 میلیون تومان با سود 9 درصد و 150 میلیون تومان با سود 18 درصد وعده داده است، پرداخت کند. .

به گزارش ای بی اس نیوز، سیدمهدی هدایت در حاشیه امضای تفاهم نامه مشترک شهرداری تهران و وزارت تعاون در جمع خبرنگاران گفت: مشکلی که در بافت فرسوده شهر تهران به مساحت تقریبی 4328 هکتار داشتیم این بود که سرمایه گذاری در بافت فرسوده شهر تهران انجام شد. زیرساخت ها برای سازندگان جذاب نبود و گاهی اوقات مالکان قادر به بازسازی و مونتاژ قطعات نبودند. اقدامی که شهرداری تهران در سال جاری انجام داد، مشوق های چند وجهی بود که به بافت ابلاغ کرد و ما چندین بار جزئیات آن را اعلام کردیم.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با تشریح جزئیات نوسازی منازل مستقر در بافت های فرسوده از دولت خواست به تعهد خود در پرداخت وام نوسازی احترام بگذارد تا جریان تولید مسکن در اولویت بافت های فرسوده متوقف نشود.

به گفته هدایت، این طرح عمدتاً در پسماندهای مناطق 9، 10، 11، 12، 18 و 19 اجرا می شود.

وی در پاسخ به سوال دیگر ای بی اس نیوز مبنی بر اینکه روند اجرای طرح توسط تعاونی های محله چگونه است؟ وی تصریح کرد: زمانی که تعاونی های محله به صورت قانونی تشکیل شد، اکنون به ما مرتبط می شود و در هر محله دفاتر توسعه محله داریم که در کنار تعاونی های محله قرار می گیرند و به آنها کمک های فنی و حقوقی می کنند. ما همچنین تسهیلاتی را برای این فرآیند نوسازی فراهم می کنیم تا به روندی پایدار در تهران منجر شود.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: سعی کردیم از ظرفیت وزارت تعاون در حوزه تعاونی های محله ای در سطح کمتری استفاده کنیم چرا که تجربه تعاونی ها در حوزه مسکن تجربه موفقی نبوده است و به یک آسیب شناسی تبدیل شده است تا به محله برسد.

انتهای پیام

وی افزود: در این پروژه از یک سو مردم و سازندگان و از سوی دیگر ظرفیت های تعاونی ها و شهرداری در کنار ظرفیت مردم و ظرفیت پلاک های جمعی قرار می گیرد. جریان نوسازی ایجاد می شود و به تولید مسکن کمک می شود و با توجه به اینکه عرضه مسکن بیشتر است، امکان دارد بحث متعادل سازی قیمت مسکن مطرح شود.

وی در پاسخ به سوال ای بی اس نیوز مبنی بر میزان وام نوسازی گفت: دولت باید برای هر واحد 450 میلیون تومان برای نوسازی پرداخت کند که یک طرف آن نوسازی مردم و طرف دیگر آن وزارت تعاون است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا