جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

ساخت بندر مکران از سال آینده انجام می شود

علی اکبر صفایی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در همایش سالانه مدیران این سازمان اظهار داشت: یکی از راهبردهای سازمان بنادر در حوزه بین الملل پیگیری استقرار و مشارکت نماینده دائم جمهوری اسلامی است. ایران در سازمان بین المللی دریانوردی

وی افزود: در راستای سیاست دولت برای توسعه همکاری های اقتصادی با کشورهای همسایه باید دو راهکار برای توسعه ترانزیت و سرمایه گذاری خارجی در بنادر در سال آینده تقویت شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر هوشیاری عامل دریانوردی سازمان بنادر در موضع گیری سریع و دقیق دریایی با هرگونه رویداد متشنج و غیرقانونی گفت: بدون شک در جنگ مستقیم با آمریکا و اسرائیل هستیم. بنابراین عامل دریانوردی سازمان بنادر باید با برنامه و مواضع خود را برای هر شرایط سخت آماده کند.

رشد ترانزیت باید پایه باشد

الصفائی در بخش رویکردهای توسعه این سازمان در سطح ملی تاکید کرد: یکی از برنامه های اساسی سازمان بنادر در سال آینده توسعه پایه های ترانزیتی خواهد بود.

به گفته مدیرعامل شرکت بنادر و دریانوردی، رشد خدمات لجستیکی، رونق بنادر و فضای کسب و کار دریایی از دیگر راهکارهای شرکت بنادر و دریانوردی در سال 1403 خواهد بود.

– تداوم نوسازی ناوگان ملی با تخصیص منابع مالی جدید

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اقدامات خوب انجام شده در راستای نوسازی و توسعه ناوگان دریایی کشور، از ادامه این سیاست با شناسایی و شناسایی منابع جدید مالی به ویژه اخذ اعتبارات صندوق توسعه ملی خبر داد.

وی تقویت آموزش در سه حوزه برای دریانوردان، کارکنان بندری و کارکنان سازمانی را از دیگر برنامه های جدی شرکت بندری در سال آینده برشمرد و خاطرنشان کرد: برخلاف مطالعات عملی، مطالعات راهبردی این سازمان باید پیگیری و اجرا شود. قوی تر بیا بیرون

– بهره گیری از تمامی قابلیت ها برای نوسازی تجهیزات بندری و دریایی

الصفائی توسعه سرمایه گذاری داخلی و خارجی را رویکردی محوری در سال آینده دانست و تاکید کرد: با وجود شرایط سخت ناشی از محاصره، از تمام توان داخلی و خارجی سازمان برای نوسازی تجهیزات بندری و دریایی استفاده خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت بنادر و دریانوردی همچنین بر اجرای عملیات احداث بندر بزرگ مکران و بندر نو لنگ تاکید کرد و افزود: در سال آینده بخش زیادی از درآمدهای این شرکت صرف ایجاد زیرساخت ها و توسعه بنادر و بندر می شود. زیرساخت های دریایی

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رشد اقتصادی کشور در حوزه دریایی باید افزایش یابد، اظهار داشت: به موازات افزایش پروژه های عمرانی در بنادر و توسعه زیرساخت ها در مناطق بندری، چالش های بندری نیز باید حل شود.

الصفائی در پایان ادامه روند هوشمندسازی بنادر، اصلاح ساختار، کاهش بروکراسی اداری و بررسی و هدف گذاری طرح های جامع را از دیگر راهکارهای ساماندهی بنادر در سال آینده دانست.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *