راه اندازی اولین شهرک صنعتی تخصصی شیشه کشور در استان هرمزگان و ایجاد و توسعه پنج ناحیه صنعتی در استان های سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی و یزد با تصویب هیات مدیره سازمان صنایع کوچک در دستور کار قرار گرفت. صنایع و شهرهای صنعتی ایران.

همچنین ایجاد شهرک صنعتی قصرقند در شهرستان قصرقند استان سیستان و بلوچستان به مساحت 29.99 هکتار و ایجاد شهرک صنعتی خواجه در شهرستان حارس آذربایجان شرقی به مساحت 35.14 هکتار به تصویب شورا رسید. مدیران سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران.
همچنین توسعه شهرک صنعتی مروست در شهر مروست استان یزد با مساحت 49.58 هکتار و توسعه منطقه صنعتی پشتکوه در شهر تفت استان یزد با مساحت 19 هکتار بخشی از شهرها و نواحی صنعتی هستند که مورد تایید هیات مدیره سازمان جهت رفع نیازها و خواسته های موجود. صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران در اين زمينه توسعه يافته است.
با ایجاد و توسعه این شهرک ها و نواحی صنعتی جدید، 1013 هکتار به مساحت شهرک ها و نواحی صنعتی کشور اضافه می شود تا بنگاه های استانی وابسته به سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران بتواند سرمایه گذاران را جذب کند و در نتیجه اشتغال پایدار در کشور ایجاد کند.
از ابتدای سال 1401 تا پایان بهمن ماه، تأسیس یا توسعه 27 شهر و ناحیه صنعتی در 15 استان کشور به وسعت بیش از 5500 هکتار به تصویب هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک رسید. و شهرهاي صنعتي ايران به عنوان مجمع عمومي جامعه شهرهاي صنعتي استان. تاییدیه نهایی به مراجع ذیصلاح قضایی ارسال شده است.
در سال 1400 تأسیس یا توسعه 48 شهر و ناحیه صنعتی در 23 استان کشور به وسعت بیش از 7000 هکتار به تصویب هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرهای ایران رسید. مجمع عمومی شرکت شهرهای صنعتی استان قانون مربوطه ارسال شد.
در راستای دستیابی به شاخص مصوب افزایش سطح زمین صنعتی موجود؛ با کلیه اقدامات انجام شده در شرکت های استانی و ستادی سازمان؛ در سال 1400 با رشد بیش از 288 درصدی نسبت به عملکرد این شاخص در سال 1398، بیش از 7000 هکتار به مساحت کل اراضی صنعتی موجود در شهرها و نواحی صنعتی کشور افزوده شد. پس از آن برای واگذاری این اراضی به متقاضیان سرمایه گذاری و کارآفرینی، در چارچوب ضوابط و مقررات مربوط و برنامه های مصوب، آماده سازی و واگذاری این اراضی انجام می شود.
با تهیه و ارائه گزارش ضرورت ایجاد و راه اندازی شهرک صنعتی یا شهرک صنعتی از نظر فنی و اقتصادی توسط شرکت شهرک صنعتی هر استان و پس از بازدید و بازدید میدانی توسط کارشناسان معاون سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران گزارش کارشناسی به هیأت مدیره ارائه و در صورت تایید به تصویب می رسد.
با رعایت ضوابط و مقررات قانونی و مفاد ماده 8 قانون تاسیس شرکت شهرکهای صنعتی ایران؛ مجمع عمومی شرکت شهرکهای صنعتی ایران موظف است نسبت به افزایش تعداد شهرکهای صنعتی مطابق با سیاستهای دولت جمهوری اسلامی ایران و با تصویب هیأت مدیره اقدامات لازم را به عمل آورد. همچنین مجمع عمومی شعب (هیئت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران) میتواند نسبت به توسعه شهرکها و نواحی صنعتی مصوب با توجه به نیازها و ضرورتها اقدام کند.
همچنین بر اساس مفاد قانون حمایت از ایجاد نواحی صنعتی روستایی؛ تصویب هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به عنوان مجمع عمومی شرکتهای تابعه استانی، شرط لازم برای تصویب نواحی صنعتی جدید به مساحت کمتر از 50 هکتار است. ضمناً تصویب نهایی آن منوط به تصویب و تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه استان می باشد.
سازمان صنايع كوچك و شهرهاي صنعتي ايران و انجمن هاي استاني تابعه آن هم اكنون داراي 510 شهر و 341 منطقه صنعتي و پنج منطقه ويژه اقتصادي فعال، 86 شهر و منطقه تخصصي صنعتي، 6 شهر فناور، 40 مركز خدمات فناوري و تجاري، 2 مجتمع مي باشد. خدمات فناوری اطلاعات و نرم افزار، 10000058 قرارداد و بهره برداری از 49000882 واحد صنعتی و 3000270 واحد کارگاهی موجب اشتغال مستقیم 998000595 نفر در سراسر کشور شد.