سایر موضوعات

زیتون به دلیل کمبود آب در کشور تولید شده است – اخبار کشاورزی – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز

صالحی ادامه داد: 20 پژوهشکده ملی به عنوان زیر مجموعه سازمان تحقیقات کشاورزی از جمله پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و حدود 40 شرکت نیز در زمینه کشت بافت گیاهی در این پژوهشکده فعالیت می کنند.

غلامرضا صالحی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی نیز درباره فعالیت های پژوهشکده بیوتکنولوژی گفت: فعالیت های این پژوهشکده در زمینه های کشاورزی از جمله گیاهان دارویی و … است.

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور، در دیدار با غلامرضا جوزانی صالحی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، تفاهم نامه همکاری بین این دو منعقد شد. دو مرکز علمی

absnews

وی در پایان گفت: به عنوان مثال در پژوهشکده بیوتکنولوژی کشت نوعی درخت مقاوم به بیماری سفیدک کرکی (شبه باکتری بیماری آهک) برای اولین بار در ایران انجام شد.

وی افزود: مرکز تحقیقات برنج نیز یکی از مراکز مهم جهاد کشاورزی است که با پژوهشگاه بیوتکنولوژی همکاری دارد.

وی با اشاره به اهمیت شبکه سازی در همکاری های مشترک گفت: می توانیم در زمینه های تولید نهال سالم، دوره های آموزشی ایمنی محصولات کشاورزی، بررسی و رفع نیازهای بخش کشاورزی با همکاری بخش خصوصی و ژنتیک همکاری کنیم. موسسه تحقیقاتی.

وی با تاکید بر اهمیت مشارکت بخش خصوصی با مراکز آموزش عالی گفت: در این راستا تفاهم نامه ای با سازمان مدیریت تولید و صادرات زعفران برای ایجاد پژوهشکده، شتاب دهنده، جامعه دانش بنیان، اطلس و مجموعه تخصصی زعفران به صورت مشترک در پردیس علم و فناوری پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و تربت حیدریه منعقد شد که چنین همکاری هایی موجب ارتقای کمی و کیفی محصولات کشاورزی و پایداری این تعاملات خواهد شد. ما همچنین تعاملی را با تولیدکنندگان زیتون آغاز کرده ایم.

محمدی با اشاره به برنامه های مشترک با سایر مراکز علمی گفت: در شرایط کنونی مشکل کم آبی در خصوص محصولات کشاورزی باید با مقاوم سازی محصولات در برابر کم آبی حل شود و زیتون یکی از این محصولات است. در مینودشت ارقام زیتون مقاوم به سرما و حتی خشکی و تنش های محیطی و قارچ توسط پژوهشکده ژنتیک کشت می شود.

محمدی در ادامه افزود؛ تولید جنین از گاوهای گوشتی و گاوهای شیری نیز یکی از اقدامات اولویت دار پژوهشکده با اجرای طرح های مشترک حفظ ایمنی غذایی است.

بنابراین گزارش در پایان این نشست امضای تفاهم نامه مشترک بین روسای این دو مرکز علمی بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا