اخبار سیاسی روز

امتحان وکالت هر سال برگزار می شود

تبصره 1- وکالت و مرکز وکلا ، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده موظفند هر سال از طریق سازمان سنجش آموزش ملی در آزمون وکالت شرکت کنند. متقاضیانی که حداقل 70 درصد از میانگین نمره 1 درصد از بهترین نمرات را کسب کرده باشند ، پذیرفته می شوند و برای مراحل مناسب به مرجع صدور مجوز مربوطه ارائه می شوند. مسئولیت کنترل اجرای این یادداشت بر عهده وزیر دادگستری است و وزارت موظف است در صورت مخالفت وکیل و وکالت ، مقامات متخصص و مشاوران خانواده برای انجام آزمون ، آزمون را سازماندهی کند. سوابق کیفری و نمایندگی مجلس جایگزین آزمون نمی شود.

تبصره 2: از نظر بند ج ماده 88 قانون برنامه پنج ساله توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران (1400-1396) مصوب 14/12/1395 ، با اصلاحات و اصلاحات علاوه بر این ، حد نصاب ذکر شده در تبصره (1) باید حداقل شصت درصد باشد.

علاوه بر این ، تبصره ذیل ماده 4 تصویب شد که بر اساس آن ، برای موضوعات بند (ح) ماده (88) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی جمهوری اسلامی ایران ، تصویب شده در 5 مارس 1995 ، با اصلاحات و الحاقات بعدی ، حد نصاب ذکر شده در این مقاله حداقل 60 درصد تا پایان دوره ذکر شده قانون است.

انتهای پیام

اصلاح تبصره 2 ماده 6 ؛ برای موضوعات بند (ج) ماده (88) قانون برنامه ششم پنج ساله توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، حد نصاب ذکر شده در پاورقی (1) حداقل شصت درصد است ( 60 درصد)

مطابق بند (ح) ماده 88 قانون برنامه ششم توسعه ، این متن به عنوان ماده 59 به قانون عمومی خدمات جانبازان اضافه شد: سهمیه ارائه خدمات قضایی و الکترونیکی ، دفتر اسناد رسمی ، صدور اختیارات وکیل ، مجوز کارشناسان رسمی به فرزندان و همسران شهدا ، رزمندگان سابق با حداقل 10 درصد ، آزاد شده با حداقل 3 ماه اسارت و رزمندگان با “داشتن حداقل 6 ماه حضور در جبهه و همسر و فرزندان رزمندگان سابق 25 درصد و بیشتر و فرزندان و همسران آزادگان و فرزندان رزمندگان با حداقل 12 ماه حضور داوطلبانه در جبهه بدون رعایت شرایط سنی در صورت واجد شرایط بودن. “

بر اساس این فرمان ، تبصره ماده (1) قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت ، مصوب 97/01/17 ، به شرح زیر اصلاح می شود و تبصره ای به عنوان تبصره (2) به آن اضافه می شود:

در قطعنامه ای ، اعضای پارلمان به کانون وکلای دادگستری و کانون وکلای دادگستری دستور دادند تا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده را برای برگزاری آزمون وکالت هر ساله از طریق آموزش و پرورش سازمان سنجش ملی تعیین کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا