نماینده رشت افزود: از سوی دیگر آلودگی های زیست محیطی ماهیگیران را مجبور به دور شدن از ساحل کرده تا بتوانند ماهی بگیرند، در حالی که در گذشته ماهیگیری در نزدیکی ساحل به راحتی امکان پذیر بود، اکنون بوی تعفن نزدیک ساحل می ترسد. ماهی ها و آبزیان و جان آنها را به خطر می اندازند.
احمدی گفت: متأسفانه در این سال ها نتوانستند مشکل سایت سراوان را حل کنند، باید برای حل معضل زباله این منطقه اقدام ملی انجام شود در غیر این صورت مردم رشت و شهرهای اطراف با وضعیت بحرانی مواجه خواهند شد. در حال حاضر متاسفانه اکثر بیماری های گوارشی و در شهرستان رشت و استان گیلان شاهد سرطان پوست هستیم، این وضعیت نیاز به اقدام ملی و جدی دارد، باید دست به دامان این افراد شده و مشکل زباله و شیرهای زباله را برای همیشه حل کنند.
احمدی ادامه داد: متأسفانه این شیرها وارد دو رودخانه مهم رشت یعنی گوهر رود و زرجوب نیز می شود، دو رودخانه ای که روزگاری محل استحمام ماهیگیران و کودکان منطقه بوده است اما امروزه این شیرها با فاضلاب شهری، فاضلاب صنعتی همراه است. و فاضلاب بیمارستانی «آنها وارد تالاب انزلی می شوند و گونه های گیاهی و آبزیان را در معرض خطر قرار می دهند، پیش از این گفته می شد بیش از 7 میلیون روز پرنده وارد تالاب انزلی می شود که اکنون به 150 هزار قطعه کاهش یافته است.
نماینده مردم رشت در مجلس نسبت به وضعیت اسفبار زباله های سراوان رشت هشدار داد و گفت: باید برای رفع معضل زباله در این منطقه اقدام ملی کرد در غیر این صورت مردم رشت و شهرهای اطراف با وضعیت بحرانی مواجه خواهند شد.
محمدرضا احمدی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره آلودگی های زیست محیطی شهرهای شمال کشور اظهار کرد: زباله ها باعث ناراحتی مردم می شود.
انتهای پیام/
نماینده رشت افزود: زباله های سایت سراوان رشت سال هاست که نگرانی جدی ایجاد کرده است، این موضوع را بارها در مجلس شورای اسلامی مطرح کرده ام و این موضوع را در استان پیگیری کرده ام، زباله های بیش از 17 شهر و شهرستان در این سایت گزارش شده است که دفن زباله غیربهداشتی به طور متوسط منجر به حذف حداقل 10 لیتر فاضلاب از محل در هر ثانیه شده است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز