سایر موضوعات

زارع پور: فیلترینگ خارج از چارچوب تصمیم گیری دولت است



وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: امیدواریم مرکز ملی فضای مجازی در دوره جدید از توانمندی های خود برای ایفای نقش موثرتر از گذشته در فضای مجازی کشور استفاده کند.

به گزارش ای بی اس نیوز، عیسی زارع پور در حاشیه جلسه امروز هیات دولت گروه خبرنگاران گفت: مرکز ملی فضای مجازی ماموریت داده شده است و امیدواریم مرکز ملی فضای مجازی در دوره جدید از توانمندی های خود برای بازی استفاده کند. نقش موثرتری نسبت به گذشته در عرصه فضای مجازی کشور دارد. از نقش این مراکز به عنوان ابزاری برای حل مشکلات خارج از اختیار وزارت ارتباطات در حوزه شبکه استفاده کنیم.

وی افزود: به عنوان مثال در حوزه حاکمیت شرکتی و نقش شرکت های خصوصی در شبکه، به دلایل گذشته به رسالت خود به درستی عمل نکرده اند. مثلاً شرکت مخابرات ایران که این روزها صحبت از آن در حوزه تجمیع و شبکه داخلی شهرها و استان ها مطرح است، در سال های اخیر به وظایف خود به درستی عمل نکرده و شبکه اشباع شده و در مقاطعی خاص. ، در برخی از استان هایی که او آفریده مشکلاتی وجود دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: موضوع دوم بحث فیلترینگ است که خارج از چارچوب تصمیم گیری دولت است و در کمیته ای که در این حوزه وجود دارد، دولت نقش عمده ای ندارد. امیدواریم این موضوع مورد توجه قرار گیرد همانطور که در حکم انتصاب دبیر جدید شورای عالی فضای مجازی از سوی رئیس جمهور، بازنگری در سیاست ها و مصادیق فیلترینگ مطرح شد و این یکی از درخواست های رئیس جمهور بود. بخشی از شکایات مردم مربوط به سرویس ها و سایت هایی است که معتقدیم بدون دلیل تعطیل شده اند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: من چندین بار گفته ام که مثلاً خاموش شدن گوگل پلی یا نمونه های آن، بازی های پرطرفدار یا خدمات خاصی که مردم به آن نیاز دارند باید در کارگروه بررسی شود. بخشی از نارضایتی مردم ناشی از تعطیلی این خدمات است.

وی تاکید کرد: همانطور که قبلا در مورد شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها اعلام کرده بودیم، مشمول مصوبات مراجع بالادستی هستیم و همچنان پابرجاست. اما ما معتقدیم یکسری خدمات قابل بازنگری در بسته شدن است که بر عهده وزارت ارتباطات و دولت نیست. امیدواریم مرکز ملی فضای مجازی نیز در قالب این کارگروه در این زمینه نقش آفرینی کند تا بتوانیم آثار آن را در کاهش نارضایتی مردم و افزایش سرعت و کیفیت شبکه داشته باشیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در مورد دولت هوشمند با مهلت تعیین شده از سوی رئیس جمهور و طبق قانون نهادها موظف به انجام این کار بودند، کار با عجله آغاز شد. چند دستگاهی که متصل نبودند سریع کار می کنند. از وزیر علوم هم فهمیدم که تعداد دانشگاه های متصل سه رقمی شده است. بقیه دستگاه ها هم همینطور. موسسات باید تمام درخواست های خود را تا پاییز به صورت آنلاین ارسال کنند. هیچ مشتری مجبور نیست از یک دفتر به دفتر دیگر یا از یک بخش به بخش دیگر برای دریافت استعلام سفر کند.

وی افزود: از سوی دیگر دولت باید تمامی خدمات خود را از طریق پنجره خدمات ملی هوشمند دولت ارائه کند. یعنی علاوه بر ورود باید خدمات خود را از طریق این پنجره ارائه دهند. از طرفی باید 20 درصد خدمات خود را هوشمند کنند. اینها سه وظیفه مهمی هستند که رسانه ها باید از دستگاه دنبال کنند. مهلت قانونی وجود دارد. یکی تا آبان، یکی تا آذر و دیگری تا آذر، انشالله این اتفاقات خوب برای مردم بیفتد و مردم طعم شیرین استفاده از فناوری را در استفاده دولتی بچشند. سال گذشته، سال فروشگاه تک‌نظامی بود و امسال سال ارتقای کیفیت خدمات و غیرمادی شدن مبادلات بین سازمانی است تا انشاءالله بتوانیم به دولت هوشمند به معنای واقعی دست پیدا کنیم. ترم امسال

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا