سایر موضوعات

زادپاش برای ناوگان هوایی چه خواهد کرد؟

وی ظرفیت ملی برای تامین قطعات هواپیما را محدود دانست و گفت: با وجود اینکه دانش فنی کشور از نظر تعمیر و نگهداری بسیار خوب توسعه یافته است، اما ظرفیت زیادی برای تامین قطعات هواپیما ندارد.

منظری راه حل تامین منابع برای نوسازی صنعت هوانوردی را ایجاد شرکت ها و موسسات در داخل کشور دانست و گفت: عموما در دنیا شرکت ها و موسسات مالی هستند که اقدام به خرید هواپیما و عرضه اقساطی به شرکت های هواپیمایی می کنند. ما به دلیل بحث تحریم ها نمی توانیم از نهادهای بین المللی استفاده کنیم. بنابراین باید چنین نهادی را در داخل ایران ایجاد کنیم. بانک ها ممکن است بتوانند منابع مالی برای این منظور فراهم کنند. وگرنه خود شرکت های هواپیمایی توان مالی ندارند.

انتهای پیام

این کارشناس صنعت هوانوردی با بیان اینکه در سال های اخیر برنامه ریزی منظم و خوبی برای افزایش یا نوسازی ناوگان هواپیمایی صورت نگرفته است، خاطرنشان کرد: نوع سیستم مدیریتی در صنعت هوانوردی باعث شده تا ایرلاین ها نتوانند برای نوسازی هواپیما پول نقد دریافت کنند. بر اساس تحریم ها باید مقرراتی در خصوص تسهیلات ورود قطعات هواپیما به کشور وضع شود و در هواپیماهایی که نیاز به قطعات دارند می توان بازسازی اساسی انجام داد.

یک کارشناس صنعت هوانوردی گفت: با توجه به بحث تحریم ها نمی توانیم از نهادهای بین المللی برای تامین منابع مالی برای خرید هواپیما و نوسازی ناوگان استفاده کنیم، بنابراین باید چنین موسسه ای در ایران ایجاد کنیم که بانک ها در این زمینه فعال باشند. رشته.

این کارشناس صنعت هوانوردی با اشاره به انتخاب مهرداد بذرپاش به عنوان وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از دو سال از عمر دولت فعلی باقی مانده است و وزیر راه و شهرسازی باید حدود شش ماه وقت بگذارد. آشنایی با نمونه کارها در یک وزارتخانه زیرساخت های اقتصادی به نام راه و شهرسازی است که حجم فعالیت های آن بسیار زیاد است.

وی افزود: از سوی دیگر با توجه به بحث تحریم ها و عدم ورود هواپیماهای جدید، ناوگان هوایی قدیمی شده است و در دو سه سال آینده اگر راهکارهای جدیدی متصور نشود، تجربه خواهیم کرد. چالش ها و مسائل.

منظری ادامه داد: شاید بهتر باشد حوزه حمل و نقل را از مسکن جدا کنیم. به خصوص در شرایط فعلی که بحث ساخت چهار میلیون واحد مسکونی به طور کلی مطرح است و از صحبت های دیروز نمایندگان مشخص است که توجه آنها عمدتاً معطوف به حوزه مسکن است. بنابراین، بخش حمل و نقل را می توان نادیده گرفت. درست است که تعداد مسافران در حمل و نقل هوایی زیاد نیست، اما از اهمیت استراتژیک خاصی برخوردار است.

وی با ابراز امیدواری از استفاده از نیروهای متخصص و متخصص در حوزه هوانوردی، گفت: فکر می‌کنم وزیر قبلی زمان زیادی را در حوزه هوانوردی اختصاص نداده است.

منظری خاطرنشان کرد: در یکی دو سال آینده شاید دیگر نتوانیم از هواپیماهای بوئینگ ام دی استفاده کنیم. مثل هواپیماهای توپولف که چند سال پیش از خدمت خارج شدند. بنابراین باید جایگزین مناسبی برای MD داشت.

علیرضا منظری در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره اولویت های پیشنهادی به وزیر جدید راه و شهرسازی در خصوص حمل و نقل هوایی، اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی در حوزه وظایف وزارت راه و شهرسازی، موضوع ناوگان صنعت هوانوردی که وضعیت خوبی ندارد. در حال حاضر حدود 100 فروند هواپیمای فعال داریم و بقیه به دلیل مشکل تامین قطعات غیرفعال هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا