تورج فرهادی در گفت وگو با خبرنگار رکنا به نقل از ایلنابا، به وجود گودال خطرناک در منطقه 19 شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: تعداد گودال های متروکه در منطقه 19 به مراتب کمتر از سایر محلات است. تهران. اما گودال خطرناکی وجود دارد که به گودال تعاونی مسکن یاس معروف است. از گذشته در این حوزه وجود داشته است و اکنون با کمک سازمان نظام مهندسی به دنبال راه هایی برای رفع خطرات آن هستیم.
شهردار منطقه 19 تهران ادامه داد: اکنون بخشی از عملیات میخکوبی در این گودال انجام شده و نظام مهندسی در حال بررسی است تا ببیند ادامه این عملیات باعث ترمیم خسارت این گودال می شود یا لازم است اقدام دیگری اتخاذ شود. . ما معتقدیم پر کردن دستی گودالهای متروکه با خاک به دلیل احتمال تجزیه خاک و اثرات مخرب ناشی از آن صحیح نیست. بنابراین در گود تعاونی مسکن یاس یا همان نیلینگ را تقویت می کنیم و یا در لبه گود یک سازه نگهبان یا دیوار برشی جدید قرار می دهیم.
وی افزود: تعداد گودال های متروکه در منطقه 19 چندان زیاد نیست و سایر گودال های منطقه که بیشتر گودال های کوره آجرپزی هستند نسبت به سایر گودال های منطقه خطر کمتری دارند و البته ما برای رفع آنها برنامه ریزی خواهد کرد.”
خطر ریزش بخشی از بزرگراه آزادگان به دلیل آسیب دیدگی تونل آب هدایت
فرهادی در بخشی دیگر از سخنان خود مشکل مهم قطعه میانی بزرگراه آزادگان را برشمرد و گفت: لوله آبی که آب های سطحی را از شرق منطقه 18 جمع آوری می کند از یک کانال و در جهت طولی از قطعه ای عبور می کند. قطعه میانی بزرگراه آزادگان. . این لوله از منطقه 18 وارد آزادگان شده و 2 کیلومتر از وسط این بزرگراه می گذرد سپس از آزادگان خارج شده و وارد دشت تهران می شود.
شهردار منطقه 19 تهران ادامه داد: متأسفانه اخیراً با این مشکل مواجه شده ایم، زیرا این لوله قطر زیادی دارد، گاهی اوقات افراد بی خانمان شب ها در آن می سوزند و آتش سوزی که این افراد راه می اندازند به سقف لوله آسیب وارد کرده است. لوله و حتی بخشی از سقف لوله.» بر روی کانال سقوط کرد و این موضوع باعث آسیب به بزرگراه آزادگان شد که در صورت عدم رسیدگی سریع می تواند منجر به ریزش بخشی از بزرگراه شود.
این مسئول شهرداری تهران خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه آزادگان نقش بسیار مهمی در شرایط ترافیکی شهر تهران ایفا می کند و یکی از شریان های اصلی شهر محسوب می شود، در صورت ریزش بخشی از این بزرگراه، یقیناً این امر مشکلات ترافیکی زیادی را برای مردم به همراه خواهد داشت. پایتخت. . بنابراین لازم است برای حل این مشکل مهم عزم زیادی داشته باشیم.
وی افزود: از آنجایی که رفع مالی این مشکل بالاتر از سقف پیش بینی شده برای قراردادهای منطقه ای است، شهرداری تهران باید برای رفع این مشکل پروژه ای در سطح کلان تعریف کند. البته اخیرا در این خصوص مذاکراتی با شرکت خاکریز آب شاهدی انجام شد و این شرکت با اصلاح مسیر لوله کشی قسمت میانی بزرگراه آزادگان و رفع نواقص موافقت کرد.
ناقص بودن شبکه فاضلاب منطقه 19 و آسیب های زیست محیطی و بهداشتی ناشی از آن
فرهادی همچنین مشکل عدم تکمیل فاضلاب منطقه 19 تهران را برشمرد و گفت: متاسفانه منطقه 19 پایتخت از سیستم فاضلاب کامل برخوردار نیست و این مشکل گاهی باعث نفوذ فاضلاب های خانگی و انسانی به سطح می شود. کانال جمع آوری آب در برخی نقاط منطقه این در حالی است که خود این کانال ممکن است بر اثر فرونشست زمین دچار پارگی شود و این مشکل آلودگی زیست محیطی منطقه را به دنبال داشته باشد و سلامت عمومی شهروندان را به خطر بیندازد.
شهردار منطقه 19 تهران ادامه داد: قسمت اعظم فاضلاب موجود در این منطقه در واقع لولهها و کولههایی است که مردم برای اتصال فاضلاب منازل خود به کانال جمعآوری فاضلاب سطحی از آن استفاده کردهاند. این در حالی است که “کول” سازه ای کم استحکام است و در حال حاضر سقف برخی از سرنگ ها در قسمت هایی از کانال ریزش کرده و فاضلاب در قسمت هایی از منطقه 3 منطقه 19 وارد زیرزمین منازل شده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر ورود فاضلاب به زیرزمین منازل برخی از ساکنان منطقه 19 علاوه بر مشکلات جدی بهداشتی باعث ایجاد بوی نامطبوع در اماکن شده و مردم را عصبانی و جان آنها را تهدید کرده است. در چنین شرایطی شرکت آب و فاضلاب استان تهران موظف است با تکمیل سیستم فاضلاب استان از ورود فاضلاب به منازل مردم منطقه جلوگیری کند زیرا ممکن است خود شهروندان بتوانند ورود را مدیریت کنند. آب های سطحی به منازل آنها وارد می شود، اما ورود فاضلاب به زیرزمین منازل یک مشکل بسیار جدی است که باید هر چه سریعتر توسط مسئولان مسئول حل شود.
لزوم مدیریت آب و فاضلاب در منطقه قرن نوزدهم برای جلوگیری از تشدید فرونشست زمین
فرهادی با اشاره به اینکه شورای اسلامی، شورای شهر و شهرداری تهران برای حل مشکل فاضلاب منطقه 19 تلاش می کنند، گفت: فاز اول تصفیه خانه فاضلاب در منطقه 19 به مساحت 10 هزار متر مربع و یک فاضلاب. حجم تصفيه 2000 متر مكعب تقريبا كامل شده و اميد است بتوانيم در ارديبهشت 1402 آن را افتتاح كنيم. فاز دوم اين تصفيه خانه 5 هزار متر مكعب به ظرفيت تصفيه فاضلاب فاز اول اضافه مي كند كه اجراي آن. امسال آغاز خواهد شد.
شهردار منطقه 19 ادامه داد: با توجه به مشکل شدید آب در سراسر کشور و بحران فرونشست زمین در دشت تهران، باید برنامه ریزی ویژه ای برای مدیریت آب های سطحی و زیرزمینی داشته باشیم. در همین راستا در منطقه 19 که نرخ فرونشست بسیار بالایی دارد، چندین نقطه برای احداث مخازن زیرزمینی در نظر گرفته ایم که امیدواریم آب و فاضلاب استان و شهرداری تهران در ساخت و ساز به شهرداری منطقه کمک کنند. این مخازن
این مسئول شهرداری تهران خاطرنشان کرد: برای مدیریت آب در منطقه و جلوگیری از تشدید فرونشست زمین باید در چند نقطه زمینه بازیافت را فراهم کنیم تا بتوانیم از آب های سطحی و پساب ها استفاده مجدد کرده و آن را به چرخه مصرف برگردانیم. . تنها راه جلوگیری از افزایش نرخ فرونشست و اثرات مخرب آن مدیریت آب است که به ویژه در منطقه 19 به آن نیاز داریم چرا که اکنون فرونشست زمین در منطقه 19 در شرایط بحرانی قرار دارد.
وی در پایان گفت: برای مدیریت آب در منطقه 19 به یک سیستم فاضلاب مدرن و دقیق نیاز داریم، علیرغم اینکه تکمیل شبکه فاضلاب جزو وظایف شهرداری تهران نیست، به این سمت حرکت کرده ایم و امیدواریم شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز به زودی در این زمینه به ما کمک کند.
خبر از رکنا
اخبار خبرگزاری رکنا