افزایش تولید/واردات گوشت قرمز داخلی تا ثبات بازار ادامه دارد
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: تولید قراردادی و افزایش ظرفیت تولید گوشت قرمز از محورهای اصلی کار وزارت جهاد کشاورزی است و تا سه ماه آینده اولین نتایج این روند مشخص می شود. چهار هفته.
به گزارش ای بی اس نیوز، علیرضا پیمان پاک در پاسخ به این سوال که آیا واردات گوشت قرمز می تواند بازار داخلی را تنظیم کند؟ وی گفت: تهیه گوشت قرمز یکی از فعالیت های وزارت جهاد کشاورزی است و به چند صورت انجام می شود. یکی از این راههایی که روی آن تمرکز میکنیم، بحث تقویت تولید داخلی و تامین به موقع نهادهها است. در این راستا در هفته های اخیر در زمینه عرضه ذرت، کنجاله سویا و همچنین احیای زنجیره های تولید یعنی واردات دام برای پرواربندی اقدامات خوبی انجام شده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته به دلیل تغییر نرخ ارز و حذف ارز ترجیحی، زنجیره دام و طیور آسیب جزئی وارد کرد، گفت: تولید قراردادی و افزایش ظرفیت تولید گوشت قرمز از محورهای اصلی کار است. وزارت جهاد، تقریباً سه ساعت. در چهار هفته آینده اولین نتایج این فرآیند مشخص خواهد شد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: علاوه بر این مشکل به عنوان یک راه حل موقت برای اینکه بتوانیم از تنظیم بازار پیروی کنیم، گوشت گرم و منجمد نیز وارد می شود.
به گفته وی، سالانه به طور متوسط 100 هزار تن گوشت منجمد وارد می کردیم، اما طی ماه های پایانی سال گذشته و ابتدای سال جاری به دلیل مشکلات پولی و چالش های پیش آمده بین وزارت جهاد کشاورزی و مرکز. بانک، این واردات کند شد و متوقف شد. اما این روند دوباره شروع شده است.
پیمان پاک در یک برنامه رادیویی گفت: کمبود عرضه گوشت منجمد برای صنعت باعث شد تا تقاضای صنعت به سمت گوشت گرم رفته و بازار نامتعادل شود. اما در حال حاضر این تقاضا از طریق واردات تامین می شود.
وی گفت: واردات نهاده های دامی را افزایش داده ایم. طی سه تا چهار ماه گذشته حجم واردات ذرت، کنجاله سویا و گوشت گرم افزایش یافته است و این روند در ماه های آینده تا رسیدن به ثبات در تولید گوشت قرمز ادامه خواهد داشت. به محض بازگرداندن زنجیره های تولید داخلی، واردات را کند یا متوقف می کنیم.
وی افزود: هدف این است که بتوانیم بین تولید و تنظیم بازار تعادل ایجاد کنیم تا معیشت مردم به هیچ وجه به خطر نیفتد و کالاها به وفور در دسترس باشد. تولید نیز باید تقویت شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در سال های اخیر با این مشکل مواجه بودیم که برخی از کشتی های ما در پرداخت ارزهای خارجی تاخیر چند ماهه داشتند که باعث کاهش کیفیت نهاده ها شد و باعث خرابی سنگین شد. » اما با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت جهاد این مهلت کوتاه شد. مطالبات واردکنندگان نیز پرداخت شده است. منابع جدید منتشر شده نیز مربوط به حوزه نیازهای اولیه خواهد بود. این موضوع ما را امیدوار می کند که در ماه های آینده ثبات در عرضه ارز داشته باشیم و این ثبات در عرضه ارز به معنای ادامه واردات نهاده ها و واردات کالاهای با کیفیت و بالاتر از همه به موقع است. . ترخیص و عدم ماندگاری و ته نشینی کالا در گمرک و لنگر.
انتهای پیام