چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

روز تلخ آمریکا و اسرائیل در سازمان ملل و پاسخ های قاطع روانپزشک

علاوه بر جمهوری اسلامی ایران، نروژ، الجزایر و امارات متحده عربی به عضویت این نهاد علمی وابسته به سازمان ملل متحد درآمده اند.

نماینده رژیم صهیونیستی نیز در این دیدار سخنان مکرر خود را تکرار کرد اما در نهایت رژیم و آمریکا به اجماع رسیدند و مخالفت آنها به جایی نرسید و نتوانستند مانع از پیوستن ایران شوند.کمیته علمی اثرات تشعشعات هسته ای سازمان ملل متحد . .

اسرائیل با رد معاهده NPT، معاهده تسلیحات شیمیایی و معاهده منع اشاعه، تولید و انباشت سلاح های هسته ای و انهدام آنها، همچنان رژیم های بین المللی سلاح های کشتار جمعی را نادیده می گیرد و مانعی جدی برای این امر همزمان شده است. ابتکار ایران در سال 1974 برای خلع سلاح هسته ای خاورمیانه.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل افزود: تلاش این رژیم برای معرفی قابلیت های تسلیحات متعارف و برنامه هسته ای صرفا صلح آمیز کشورمان که تحت نظارت دقیق آژانس بین المللی انرژی اتمی است، به چالش کشیدن ثبات منطقه، مانور ریاکارانه انحراف. «توجه به تهدید واقعی اسرائیل برای صلح و امنیت منطقه، به ویژه زرادخانه هسته ای آن جلب می شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، سفیر و نماینده دائم کشورمان در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک نیز در واکنش به سخنان نماینده رژیم صهیونیستی سابقه طولانی در نقض آشکار صدها قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل و شورای امنیت توسط این رژیم را دارد. اسرائيل. از سال 1948، تجاوز، اشغال و جنایت. او انگشت اتهام را به سوی فلسطین و مردم منطقه نشانه رفت.

کاغذ دیواری

تخت روانچی: اقدام منافقانه رژیم اسرائیل علیه ایران برای منحرف کردن توجه بین المللی از خطر واقعی اسرائیل است.

سفیر ایران در سازمان ملل متحد تاکید کرد که دولت قبلی آمریکا با خروج غیرقانونی از برجام تحریم های غیرقانونی را علیه مردم ایران اعمال کرد و دولت فعلی آمریکا باید با لغو تحریم ها به تعهدات خود عمل کند.

در طول دهه‌های بعد، Ansker به معیار رسمی بین‌المللی برای سطوح و اثرات تشعشعات اتمی مورد استفاده برای مقاصد صلح‌آمیز، از جمله منابع پزشکی و نظامی، منابع طبیعی و مصارف ساخت بشر تبدیل شد. خیلی مهمه

در حال حاضر 27 کشور (آرژانتین، استرالیا، بلاروس، بلژیک، برزیل، کانادا، چین، مصر، فنلاند، فرانسه، آلمان، هند، کره جنوبی، اندونزی، ژاپن، مکزیک، پاکستان، پرو، لهستان، روسیه، اسلواکی، اسپانیا، سودان سوئد، اوکراین، بریتانیا و ایالات متحده اعضای دائمی کمیته هستند که با تغییر چهار عضو ناظر (ایران، نروژ، الجزایر و امارات متحده عربی)، تعداد اعضای دائمی این کمیته به 31 نفر افزایش خواهد یافت.

در این قطعنامه ها همچنین محاصره زمینی، هوایی و دریایی غزه، استعمار شهرک ها در سرزمین های اشغالی، اقدامات تحریک آمیز شهرک نشینان علیه شهروندان فلسطینی در سرزمین های اشغالی و همچنین تخریب منازل مسکونی و دستگیری ها و زندان های خودسرانه محکوم شد. فلسطینیان و بازگشت آوارگان فلسطینی. و خانه شما برجسته می شود.

دو گزارش اولیه کلیدی انسکر به مجمع عمومی در سال‌های 1958 و 1962 مبنای علمی مذاکره و امضای معاهده غیر آزمایشی جزئی در سال 1963 در مورد ممنوعیت سلاح‌های هسته‌ای در جو را فراهم کرد.

به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر مجید تخت روانچی، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد که در این نشست حضور داشت، در پی تصویب عضویت دائم ایران در کمیته علمی سازمان ملل متحد در زمینه تشعشعات اتمی (ANSK) توسط کمیته ویژه سیاسی کمیته کمیته مجمع عمومی (کمیته چهارم)) به اتهامات نماینده رژیم صهیونیستی و آمریکا پاسخ داد.

در هر صورت، دیپلمات‌های آمریکایی و صهیونیستی روز سختی را پشت سر گذاشتند، زیرا هیچ حرکتی با پاسخ مثبت مواجه نشد و کشورها برای عضویت در کمیته علمی سازمان ملل متحد در مورد اثرات تشعشعات هسته‌ای پیام واحدی در محکومیت جنایات اسرائیل و حمایت از ایران ارسال کردند. . به دنیا ابلاغ شد.

تخت روانچی در پاسخ به ادعای نماینده آمریکا گفت: دولت آمریکا با خروج از برجام و زیر پا گذاشتن تعهدات خود در این توافق، هرگز نمی تواند درباره برنامه صلح آمیز هسته ای ایران و الحاق آن اظهار نظر کند. به کمیته منع گسترش سلاح های هسته ای.

قطعنامه بلندی های جولان سوریه از رژیم صهیونیستی خواسته شده است تا قطعنامه های سازمان ملل در مورد بلندی های جولان را اجرا کند و به اشغال این منطقه پایان دهد.

در قطعنامه ای دیگر با اشاره به وضعیت اسفناک اجتماعی و اقتصادی آوارگان فلسطینی و وضعیت بسیار بحرانی آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد (آنروا)، از همه کشورها، نهادهای تخصصی و سازمان های مردم نهاد خواسته شده است تا از تلاش ها و اقدامات آنروا حمایت کنند. حمایت از کمک به پناهندگان فلسطینی.

رژیم صهیونیستی همچنین از اعطای تابعیت اسرائیلی به ساکنان جولان سوریه منع شده است.

تصویب 6 قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی در سازمان ملل

به گزارش ای بی اس نیوز، این قطعنامه‌ها اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض سیستماتیک حقوق بشر مردم فلسطین و توسل به زور علیه شهروندان فلسطینی به‌ویژه ساکنان نوار غزه است که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از شهروندان فلسطینی شد. غیرنظامیان و شهرک سازی در سرزمین های اشغالی از جمله بیت المقدس شرقی. و جولان اشغالی را محکوم کرد.

به گزارش ای بی اس نیوز، جمهوری اسلامی ایران در پی چندین دور مذاکره درباره پیش نویس قطعنامه ارائه شده توسط استرالیا به کمیته سیاست های ویژه و استعمار زدایی و تصویب آن در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، توانست موضع «ناظر» خود را تغییر دهد. در بدنه علمی ارتقای جایگاه بین المللی سازمان ملل متحد به عنوان «عضو کامل».

سرانجام، کمیسیون ویژه سیاسی مجمع عمومی در جلسه روز سه شنبه ۱۸ آبان ماه، عضویت دائم ایران در کمیته علمی اثرات تشعشعات هسته ای سازمان ملل متحد را تایید و به اتفاق آرا تایید کرد.

نماینده آمریکا در این نشست با استناد به ادعاهای بی اساس استدلال کرد که نباید به ایران به عنوان عضوی از کمیته پاداش داده شود.

جمهوری اسلامی ایران با توجه به محدودیت‌های مربوط به روند عضویت در این کمیته علمی که عمدتاً توسط کشورهای بلوک غرب هدایت می‌شود، اقدامات و رایزنی‌های دیپلماتیک خود را از شصت و ششمین اجلاس مجمع عمومی در سال 1390 و در نهایت آغاز کرد. پس از چندین دوره در سال های اخیر، عضویت دائم و کامل کشورمان در مجمع عمومی امسال تصویب شد. در مصوبه امسال از کشورمان برای شرکت در جلسات انسکر با حضور یک دانشمند هسته ای دعوت شد.

به گزارش ای بی اس نیوز، معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد در جریان بحث عضویت ایران در کمیته علمی اثرات تشعشعات هسته ای سازمان ملل متحد در سخنانی با اعتراض به این الحاق و تکرار لفاظی ها و اتهامات واشنگتن علیه این کشور برنامه صلح آمیز هسته ای ایران ، اظهار داشت که ایران واجد شرایط عضویت در این کمیته نیست.

پس از بلایای چرنوبیل و فوکوشیما، جهان نگران شد، در صورت وقوع بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله و غیره یا حوادث غیرمترقبه ناشی از خطای انسانی، چگونه آخرین پیشرفت های علمی را مطالعه کرده و چگونه می توان با آن مقابله کرد. اثرات تشعشعات اتمی از چنین رویدادهایی به اشتراک گذاشته شده است. برای این منظور، کمیته علمی سازمان ملل متحد در مورد اثرات تشعشعات هسته ای (ANSK) تحت قطعنامه 913 (x) مورخ 3 دسامبر 1955، با هدف جمع آوری و ارزیابی اطلاعات در مورد تشعشعات هسته ای که انسان در معرض آن قرار دارد و امکان پذیر است. اثرات چنین مواجهه ای
این کمیته در اصل متشکل از دانشمندان ارشد 15 کشور عضو سازمان ملل بود: آرژانتین، استرالیا، بلژیک، برزیل، کانادا، چکسلواکی، مصر، فرانسه، هند، ژاپن، مکزیک، سوئد، بریتانیا، ایالات متحده آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی. .

جمهوری اسلامی ایران علیرغم مخالفت رژیم صهیونیستی و سنگ اندازی آمریکا، به عضویت دائم کمیته علمی اثرات تشعشعات هسته ای سازمان ملل متحد (ANSKER) درآمد.

همچنین با وجود مخالفت هیأت های آمریکایی، کانادایی و اسرائیلی در ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم فلسطین، کمیته چهارم مجمع عمومی سازمان ملل متحد شامگاه سه شنبه به وقت محلی شش قطعنامه را علیه این رژیم تصویب کرد.

تخت روانچی: دولت آمریکا نمی تواند درباره عضویت ایران اظهار نظر کند

Ansker همچنین به طور منظم وضعیت سلامت بازماندگان بمباران اتمی ژاپن در سال 1945 و سایر گروه های آسیب پذیر و همچنین پیشرفت های علمی در مورد اثرات مثبت تشعشعات هسته ای بر سلامت انسان را ارزیابی می کند. این ارزیابی ها شامل بررسی اثرات سرطانی و غیر سرطانی تشعشعات هسته ای، اثرات آن بر سیستم ایمنی و پاسخ های سلولی به قرار گرفتن در معرض تشعشعات است.
همچنین مطالعاتی در مورد مواجهه های پزشکی، عمومی و شغلی انجام می شود. قرار گرفتن در معرض تشعشعات ناشی از حوادث، اثرات سلامتی ناشی از حادثه چرنوبیل و اثرات تشعشع بر موجودات زنده غیر انسانی.

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *